Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving van Sittard en Geleen? Bekijk ze hier.

Uw huis te koop zetten in Sittard

Wilt u uw huis te koop zetten in Sittard omdat u uw droomwoning heeft gevonden of liever elders wilt gaan wonen? Dan helpen wij van Wij Makelaars u graag om in Sittard uw huis te koop te zetten. Wij Makelaars is een vertrouwd en gerenommeerd makelaarskantoor in Limburg dat met zijn ervaring en kennis u een uitgebreid dienstenpakket kan aanbieden. Bij ons kunt u daarom kiezen zelf uw huis in Sittard te koop aan te bieden of u kunt kiezen voor de full-service dienstverlening van Wij Makelaars. Bij ons is alles mogelijk. U hoeft zich nergens meer om te bekommeren en u kunt zich bezighouden met de aanschaf of inrichting van uw nieuwe woning!

Bekijk aanbod
Contact

Kosten besparen met het Slimmer Verkopen

Huis te koop in Sittard gezien? En wilt u kosten besparen door een woning te kopen zónder kosten koper? Dat kan met het Slimmer Verkopen! Binnen deze formule vallen de kosten voor overdrachtsbelasting, taxatie, hypotheekadvies, bouwkundig rapport én de notariskosten en kadasterkosten. Benieuwd wat het Slimmer Verkopen voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag samen met u alle mogelijkheden!

Waarom een huis kopen in Sittard?

Potentiële kopers zullen zich wellicht afvragen waarom een koopwoning in Sittard voor hen interessant kan zijn. Onze verkoopmakelaars zijn up-to-date wat betreft het woningaanbod en de huizenmarkt in de Limburgse stad. Daarom weten we alle voordelen van een huis kopen in Sittard en wij maken potentiële kopers hiermee enthousiast. Niet alleen is de stad bijvoorbeeld in 2000 verkozen tot de Groenste Stad van Nederland, maar er is ook meer dan genoeg te doen. Zo is Sittard rijk aan monumenten, musea en terrasjes. In het gezellige centrum kunt u ook nog eens goed winkelen en er zijn veel uitgaansgelegenheden. Ook het theater en de grote bioscoop zorgen ervoor dat er een bruisende sfeer heerst in de stad.

Waarom zouden de kopers nu uw huis in Sittard moeten kopen? Ook hieraan besteden wij genoeg aandacht. We benoemen ten eerste alle pluspunten van uw woning in de advertenties. Van die fijne tuin die het grootste deel van de dag baadt in zonlicht tot aan de pas gerenoveerde badkamer met inloop regendouche of die fijne keuken met kookeiland. Tijdens een bezichtiging nemen we de potentiële klanten verder mee op reis door uw huis en benoemen we nogmaals alle punten die dit huis zo fijn en uniek maken om in te wonen. Dit zorgt ervoor dat uw huis in Sittard niet lang te koop meer zal staan!

Full-service bij huis verkopen

Bij een full-service dienstverlening zal Wij Makelaars u bij het hele verkoopproces van dienst zijn. Wij nemen u alles uit handen, waardoor u zich kunt focussen op uw nieuwe woning. Hierbij helpen we u met:

  • Taxatie van uw woning (waardebepaling)
  • De presentatie van uw woning middels pakkende beschrijvingen en foto’s
  • Maken van 3D foto’s en video’s
  • We plaatsen uw huis op Funda, het grootste en bekendste vastgoedplatform van Nederland
  • Onderhandeling over de prijs
  • Onderhandeling over de leveringsvoorwaarden
  • Opstelling koopovereenkomst
  • Verzorging van bezichtigingen

Lees verder als u meer wilt weten over onze full service dienstverlening en/of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen.

Zelf in Sittard huis te koop zetten?

Bent u liever zelf wat meer bij de verkoop betrokken? Dan kunt u ook kiezen voor een van onze pakketten Zelf Verkopen. De naam zegt het al: hierin regelt u de verkoop van uw huis grotendeels zelf met de hulp van een van onze makelaars. Wij verzorgen bijvoorbeeld de presentatie van uw woning, maar u leidt zelf potentiële kopers door uw woning rond. Zo bent u meer betrokken bij de verkoop en u bent ook nog eens een stuk goedkoper uit. Voor sommige mensen is dit daarom de ideale uitkomst. Lees hier meer over onze Zelf Verkopen pakketten en de voor- en nadelen hiervan.

Het kan echter voorkomen dat het moeilijker blijkt dan u eerst gedacht had om uw huis in Sittard zelf te verkopen. Geen probleem. U kunt kosteloos uw Zelf Verkopen pakket omzetten naar ons full-service pakket. Wij nemen dan alsnog het gehele verkoopproces van u over. Heeft u nog vragen over onze pakketten of over de switch tussen zelf verkopen en een full service verkoop? Neem dan eenvoudig contact met ons op via onze contact pagina. Wij zullen uw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Waarom kiezen voor Wij Makelaars?

Waarom zou u nu kiezen voor Wij Makelaars bij de verkoop van uw woning in Sittard? Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot de vertrouwde makelaar van Sittard, Geleen en elders in Limburg. Wij weten hoe wij voor iedere woning tot het beste verkoopresultaat kunnen komen.

Hoe pakken wij dit aan? Eerst plannen wij een gesprek met u in om alle belangrijke zaken en eventuele verzoeken en wensen vanuit uw kant door te nemen. Vervolgens voeren wij een taxatie voor uw huis uit. Bovendien laten we door een professionele fotograaf foto’s maken van uw koopwoning in Sittard. Deze plaatsen wij vervolgens op de website om potentiële klanten aan te trekken. Vaak hebben wij ook al klanten in gedachten die uw huis interessant zullen vinden. Met de potentiële kopers plannen wij bezichtigingen in. Bezichtigingen kunnen ook vanuit thuis middels onze moderne tool, de 3D-tool. Hiermee kunnen de kopers uw huis middels 3D foto’s en video’s vanuit hun eigen woonkamer bekijken. Zodra wij een bod of meerdere biedingen hebben ontvangen, zullen we u inlichten en adviseren over de volgende stap. Indien wij verwachten een hoger bod te kunnen ontvangen, zetten wij onze deskundige onderhandelingsvaardigheden in om dit voor u waar te maken. Zo zorgen wij ervoor dat u uw huis tegen de best mogelijke voorwaarden verkoopt.

Meer over ons

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Sittard?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.