Uw huis te koop zetten in Geleen

Als u uw huis te koop wilt zetten in Geleen, dan komt daar een heleboel bij kijken. Een huis verkopen in Geleen blijkt vaak tijdrovender en lastiger dan van tevoren gedacht. Laat dit werk daarom over aan de professionals van Wij Makelaars. Zo spaart u niet alleen heel veel tijd, maar weet u ook zeker dat uw koopwoning in Geleen tegen de best mogelijke prijs wordt verkocht. Zo kan het u naast tijd ook nog eens veel geld opleveren. Dit geld kunt u vervolgens weer gebruiken voor de aankoop van een nog mooier of groter huis. Als erkend makelaarsbedrijf in Geleen hebben wij al honderden huizen die te koop stonden in Geleen met een grote winst voor de eigenaar verkocht. En dat vaak binnen een zeer korte tijd. Twijfel er dus niet aan om uw huis in Geleen via ons te koop te zetten. Bij ons bent u gegarandeerd in goede handen. Maar mocht u toch nog twijfels of vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op. We vertellen u graag precies wat we voor u kunnen betekenen bij de verkoop van uw koopwoning in Geleen!

Bekijk aanbod
Contact

In Geleen een huis te koop? Wij Makelaars staat voor u klaar

Niet alleen kunt u ervoor kiezen om al het werk rondom de verkoop van uw huis aan ons uit te besteden; u kunt er bij Wij Makelaars ook voor kiezen om sommige werkzaamheden rondom de verkoop van uw huis (te koop in Geleen) zelf op te pakken! In dat geval regelen wij de essentiële zaken en geven we u goede tips waarmee u zelf uw koopwoning in Geleen kunt verkopen. Hiermee kunt u veel geld besparen, dus het is zeker iets om over na te denken. Het voordeel is dat u altijd nog makkelijk en gratis kunt switchen naar onze full-service mocht het toch te moeilijk blijken om zelf uw huis te verkopen in Geleen.

Stappenplan bij een huis te koop in Geleen

Als u bij de verkoop van uw koopwoning in Geleen kiest voor de full-servicedienst van Wij Makelaars, dan gaan we u op alle gebieden rondom de verkoop zoveel mogelijk ontzorgen. Wij gaan op doordachte wijze te werk om uw woning snel tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. Of misschien is de prijs minder belangrijk voor u en zou u het vooral fijn vinden als uw huis terechtkomt bij iemand die het echt nodig heeft en er een warm gezin wil gaan stichten bijvoorbeeld. Dit en andere zaken bespreken wij uitvoerig tijdens een van onze eerste gesprekken. Zo hebben we meteen een duidelijk beeld van uw wensen en verwachtingen. Vervolgens kunnen we uw huis gaan taxeren, om samen tot een geschikte verkoopprijs te komen. Ook laten we van uw hele koopwoning in Geleen foto’s maken door een deskundige fotograaf. Deze foto’s worden vervolgens samen met wat algemene informatie over het huis op de website geplaatst om potentiële klanten nieuwsgierig te maken. In de tijd daarna zullen een aantal bezichtigingen plaatsvinden in uw huis, indien gewenst onder onze begeleiding. Tijdens deze bezichtigingen vertellen we de potentiële kopers waarom zij nu precies dit huis moeten kopen. Als er een bod is binnengekomen, kunt u ervoor kiezen om dit bod meteen te accepteren of laat u ons onderhandelen om wellicht tot een hoger bedrag uit te komen. Uiteraard geven wij u een eerlijk en deskundig advies gedurende het hele verkoopproces. Dus wacht niet langer en neem contact met ons op als u een huis te koop heeft in Geleen!

Huis kopen in Geleen

Wij kunnen u niet alleen uitstekend helpen als u een huis te koop heeft in Geleen, maar ook als u juist een huis wilt kopen in Geleen. Als u uw woonwensen aan ons doorgeeft, gaan wij aan de slag om uw droomwoning te vinden. Wij kennen Geleen op ons duimpje en hebben er vele connecties. Dus zodra er een woning in Geleen op de markt komt, zijn wij vaak de eerste die hier bericht van krijgen! Mocht er een woning vrijkomen die perfect aansluit op uw gewenste plaatje, dan doen wij er alles aan om zo snel mogelijk een bezichtiging voor u in te plannen. Op deze manier heeft u de grootste kans dat u degene bent die het huis mag kopen in Geleen! Mocht u dit fijn vinden, dan gaan wij mee naar de bezichtiging. Zo kunnen we u voorzien van advies en kunnen we u wijzen op zaken die u in eerste instantie wellicht niet op zouden vallen. Op deze manier kunt een weloverwogen keuze maken om wel of niet een bod te doen op die leuke koopwoning in Geleen. Met ons advies en onze onderhandelings skills betaalt u nooit te veel voor een woning die te koop staat in Geleen. Bent u benieuwd geworden? Neem dan al eens een kijkje op onze website om te zien welke woningen er momenteel worden aangeboden!

Bekijk ons aanbod

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Geleen

Voor een vertrouwde makelaardij die snel en juist uw huis in de markt kan zetten bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres. De ervaren en deskundige makelaars kunnen u snel op weg helpen om tot een goed verkoopresultaat te komen. Twijfel niet en schakel Wij makelaars in voor de verkoop van uw huis in Geleen en omgeving!

Het Slimmer Verkopen voor kostenbesparing

Heeft u een leuk huis te koop in Geleen gezien? Met het Slimmer Verkopen kunt u kosten besparen! Wij verkopen namelijk huizen vrij op naam. Dit wil zeggen dat u met een alles-in-1 formule een huis koopt zonder kosten koper. En dat is voordelig! U bespaart namelijk op diverse kosten, zoals de notariskosten en de kosten voor het hypotheekadvies. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Slimmer Verkopen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u er graag meer over!

Het Slimmer Verkopen

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Geleen?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.