Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving van Sittard en Geleen? Bekijk ze hier.

Uw huis te koop zetten in Geleen

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u uw huis te koop zet in Geleen. U heeft bijvoorbeeld uw droomwoning elders in de stad gevonden of wilt liever naar een andere regio verhuizen. In Geleen uw huis te koop zetten is makkelijker gezegd dan gedaan; er komt namelijk heel wat bij kijken. Zeker wanneer u niet bekend bent met de huizenmarkt en de verkoop van huizen. Om die redenen is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen. En waarom niet iemand van de vertrouwde makelaar in Limburg?

Wij Makelaars heeft namelijk al dertig jaar ervaring in het verkopen en kopen van huizen. Door onze kennis en ons netwerk kunnen wij u een gevarieerd dienstenpakket aanbieden. En u bepaalt wat u wilt betalen. Wilt u ons voor het hele verkoopproces inzetten? Dat kan met onze full-service dienstverlening. Liever zelf actief deelnemen aan de verkoop van uw huis? Ook dat is mogelijk met een van onze Zelf Verkopen pakketten. U kiest, wij helpen!

Bekijk aanbod
Contact

In Geleen een huis te koop? Wij Makelaars staat voor u klaar

Niet alleen kunt u ervoor kiezen om al het werk rondom de verkoop van uw huis aan ons uit te besteden. U kunt er bij Wij Makelaars namelijk ook voor kiezen om sommige werkzaamheden rondom de verkoop van uw huis zelf op te pakken! In dat geval regelen wij de essentiële zaken en geven we u goede tips waarmee u zelf uw koopwoning in Geleen kunt verkopen. Hiermee kunt u veel geld besparen, dus het is zeker iets om over na te denken. Het grootste voordeel is dat u altijd nog makkelijk en gratis kunt switchen naar onze full-service, mocht het toch niet zelf lukken.

Full service bij huis verkopen

Bij een volledige dienstverlening zullen wij u het hele verkoopproces uit handen nemen. Zo wordt u volledig ontzorgd en kunt u zich richten op andere zaken. Onder ons full-service pakket vallen onder andere zaken als:

  • Een waardebepaling van uw woning (taxeren door gecertificeerde taxateurs)
  • Een pakkende presentatie van uw huis door middel van accurate beschrijvingen en duidelijke afbeeldingen
  • Het maken van 3D foto’s en video’s voor onze online huizenbezichtigingstool
  • Het plaatsen van advertenties op vastgoedplatformen zoals Funda
  • Het onderhandelen met de kopers over biedingen en voorwaarden
  • Het opstellen van de koopakte
  • Het organiseren en bezoeken van rondleidingen van uw woning

Zelf uw huis te koop zetten in Geleen?

Wanneer u liever zelf invloed uitoefent op de verkoop van uw woning of beschikt over een kleiner budget, dan hoeft u niet alle verkoopdiensten bij ons af te nemen. Wij hebben ook Zelf Verkopen pakketten. Hierin worden een aantal dingen door ons geregeld zoals de verkoopbrochure, professionele foto’s en een te koop bord. Daarnaast verzorgt u dan bijvoorbeeld de bezichtigingen van uw huis zelf. Lees verder wanneer u meer wilt weten over deze pakketten en de prijzen hiervan.

Een nadeel van deze Zelf Verkoop pakketten is dat de daadwerkelijke verkoop van uw woning wel eens achter kan blijven, omdat u toch de invloed van een makelaar hierbij mist. Bij Wij Makelaars is het gelukkig geen probleem om dan alsnog uw pakket om te zetten naar een full-service dienstverlening. Zo kunnen wij het verkoopproces van u overnemen en u volledig ontzorgen. Een switch is daarbij volledig kosteloos.

Kiest u ook voor Wij Makelaars voor uw koopwoning in Geleen?

Wat maakt Wij Makelaars nu zo uniek in zijn branche? Wij zijn al meer dan dertig jaar actief in de makelaardij. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot de vertrouwde makelaar van Limburg. Wij streven ernaar voor al onze klanten het beste verkoopresultaat te realiseren. Hierbij werken we volgens een vast en duidelijk stappenplan. De eerste stap is een gesprek met u om alle belangrijke zaken en uw woonwensen te bespreken. Hierna voeren onze deskundige taxateurs een waardebepaling van uw huis uit. Daarnaast zorgen we ervoor dat een fotograaf professionele foto’s van uw koopwoning in Geleen komt maken. De mooiste foto’s, in combinatie met een pakkende advertentie, plaatsen wij op vastgoedplatformen om potentiële kopers aan te trekken.

Door onze connecties in Geleen hebben we vaak al bij voorbaat mogelijke kopers in gedachten. Met alle mogelijke kopers plannen wij fysieke of online bezichtigingen in. De online bezichtigingen kunnen sinds kort plaatsvinden door middel van onze moderne 3D tool. Zodra er één of meerdere biedingen geplaatst worden, komen we bij u terug en voorzien u van advies over het verdere verloop. Als we verwachten dat een beter bod mogelijk is, dan zullen wij onderhandelen om dit alsnog voor u te bewerkstelligen.

Een huis kopen in Geleen?

Staat er nu in Geleen een huis te koop dat u wel ziet zitten? U kunt Wij Makelaars ook inschakelen als aankoopmakelaar. Geef ons vandaag nog uw woonwensen door en wij gaan direct voor u aan de slag. Wij koppelen u aan die droomwoning waarnaar u al zo lang op zoek bent. We kennen de stad en de huizenmarkt hier op ons duimpje en hebben hier vele connecties zitten.

Komt er een koopwoning in Geleen op de markt? Dan zijn wij vaak de eersten die hiervan op de hoogte zijn. En u dus ook! Past de woning binnen uw wensen, dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een bezichtiging. Als u het wilt, gaat onze makelaar graag met u mee naar de rondleiding van het huis. Met ons advies en onze onderhandelingsvaardigheden betaalt u nooit te veel voor een huis om te kopen in Geleen. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons woningaanbod? Klik dan hieronder op de button en bekijk ons aanbod!

Bekijk ons aanbod

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Geleen?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.