Uw vertrouwde makelaar in Limburg

Wij Makelaars is alles in één! Wilt u uw huis op de traditionele manier verkopen of juist zelf verkopen? Dat kan bij Wij Makelaars allemaal.

Kortom, voor alles rondom het kopen of verkopen van een huis bent u bij ons aan het juiste adres. Wij Makelaars is al ruim 30 jaar actief in de markt en uitgegroeid tot dé vertrouwde makelaar voor Limburg.

Wilt u verkopen

Sterker door samenwerking

Wij Makelaars is ontstaan uit de samenwerking tussen &Leven Makelaars (Geleen en Roermond), Dohmen Makelaardij (Roermond) en de doe-het-zelf makelaar WoningaanbodNederland (heel Nederland). Samen kunnen wij meer voor u betekenen. Op die manier kunt u zelf kiezen of u zélf uw huis verkoopt (onder begeleiding van onze Makelaar) of toch liever alles overlaat aan de full-service tak van Wij Makelaars. Bij ons is alles mogelijk.

Flexibel en uniek

Wij bieden voor onze Limburgse klanten een overstapgarantie. U kunt dan eerst proberen het huis zelf te verkopen, maar als u later toch liever alles uit handen geeft, geven wij u de mogelijkheid om gratis over te stappen naar onze full-service makelaar.

Full service of zelf verkopen? Het kan bij ons allebei en u kunt ook nog eens eenvoudig overstappen als u het eerst even zelf wilt proberen.

Full Service
Zelf verkopen

Het Team

Patrick Stamminger

Makelaar

Nicole Stamminger

Front desk

Niké Stamminger

Makelaar in opleiding

Bart Schoenmakers

Makelaar

Saskia Heij

Front desk

Contact

Heb je vragen? neem dan contact met ons op
Neem contact op