De betrouwbare verkoopmakelaar

Wij Makelaars is een full-service makelaar in Beek. Wij proberen onze klanten dan ook op zoveel mogelijk gebieden te ontlasten tijdens de koop of verkoop van een woning. Als persoonlijke makelaar en adviseur begeleiden we onze klanten graag in het hele (ver)koopproces. Dit betekent dat we onder andere bezichtigingen, verkooponderhandelingen, juridische afhandelingen en het informeren van de notaris voor u regelen. Wij streven er hierbij altijd naar om een zo hoog mogelijke marktconforme verkoopopbrengst voor uw woning te realiseren.

Bekijk aanbod
Contact

Zelf verkopen?

Naast dat we de verkoop van uw woning graag volledig voor u uit handen nemen, kunt u er bij ons ook voor kiezen om zelf uw woning te verkopen. Het zelf verkopen van uw woning is namelijk voordeliger. Voor handige tips over het zelf verkopen van uw huis, lees deze blog. Wij helpen u slechts op dit traject met bijvoorbeeld professionele foto’s, een prominent op Funda en een verkoopovereenkomst. Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Meer informatie over de verschillende pakketten en prijzen vindt u hier.

Nummer 1 Beek makelaar

U vindt een groot aanbod in makelaardij in Beek. Hoe onderscheidt Wij Makelaars zich nu van de rest? Ten eerste bieden wij verschillende gratis diensten en extra’s aan bij de verkoop van uw woning. Zo krijgt u van ons een gratis waardebepaling, hoeft u geen opstartkosten te betalen en bieden wij een gratis verkoopstrategie aan. Door ons Funda presentatiepakket bent u verzekerd van een optimale verkooppresentatie en zal de kans op een beter verkoopresultaat alleen maar toenemen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de waarde van uw woning? Dan kunt u een formulier invullen en een gratis waardebepaling aanvragen op onze website!

Virtual reality

We willen onze klanten ook de beste tools aanbieden om hun huis zo snel mogelijk te verkopen. Een voorbeeld hiervan is onze 3D-tool. Via onze virtual reality online viewer kan men op eenvoudige manier een woning “bezichtigen” en maar liefst 360 graden om zich heen kijken binnen elke ruimte. Een goede, snelle en efficiënte manier om uw woning te presenteren! Waarom zorgen voor bezichtigingen, wanneer potentiële kopers lekker vanuit hun luie stoel uw woning kunnen bezichtigen?

Samenwerking maakt sterk

Ook door onze sterke connecties en samenwerkingen vormen wij een sterke schakel in de makelaardij in Beek. Wij Makelaars is namelijk begonnen als een samenwerking tussen &Leven Makelaars, Dohmen Makelaardij en WoningaanbodNederland. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we samen meer voor u kunnen betekenen en meer opties kunnen aanbieden. Zo is het bij ons bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van een overstapgarantie. Dit wil zeggen dat u altijd eerst zelf kunt proberen om uw woning te verkopen (met wat hulp van ons) en vervolgens toch nog kunt overstappen naar onze full-service makelaar. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn als makelaar in Beek.

Een huis kopen bij een makelaar in Beek

Als u een huis wil kopen in Beek en omstreken, dan wilt u een makelaar die de regio en de woningmarkt hier tot in de puntjes kent. Ook wilt u een makelaar die betrouwbaar en deskundig is. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om u al op weg te helpen bij het vinden van uw droomwoning, hebben wij op onze website allerlei informatie verzameld over een huis kopen in Beek. Niet alleen kunt u op onze website het volledige woningaanbod in Beek bekijken, maar ook hebben wij uitgebreide informatie over de verschillende wijken in Beek voor u verzameld. Denk hierbij aan zaken als informatie over de omgeving, een aantal handige checklists en statistieken.

Full service makelaar

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Beek

Wilt u uw huis verkopen in de omgeving Beek, dan bent u bij Wij Makelaars verzekerd van een vertrouwde partij. Met 30 jaar aan ervaring, weten wij hoe de huizenmarkt in elkaar steekt. Wij kunnen uw huis hier goed in positioneren om snel en juist tot een verkoop te kopen.

Woningen vrij op naam kopen

Een woning vrij op naam kopen, houdt in dat de verkoper de kosten van de overdracht betaalt. Dankzij ons Wij Collectief is het voor u ook mogelijk om een woning vrij op naam te kopen. Dit kan u doorgaans duizenden euro’s aan extra kosten bij de aankoop van een woning schelen! Wat houdt vrij op naam dan precies in? Op het moment dat u een woning gaat kopen, komen hier doorgaans extra kosten bij kijken. Deze worden ook wel kosten koper genoemd. Binnen deze kosten zijn zaken als overdrachtsbelasting, notaris- en kadasterkosten en taxatiekosten inbegrepen. Hierdoor ligt de uiteindelijke prijs van een woning vaak een stuk hoger. Wanneer u dus een woning vrij op naam koopt, hoeft u met al deze extra kosten in ieder geval al geen rekening meer te houden. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wie zijn wij

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Beek?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.