Uw huis verkopen in Sittard

De keuze is gemaakt, u gaat uw huis verkopen in Sittard. Een spannende stap waarbij er ongetwijfeld talloze vragen door uw hoofd schieten. Is dit wel de juiste tijd? Wat zou een reële vraagprijs zijn? Kunnen we eerst zelf proberen ons huis te verkopen? Professioneel advies is dan altijd waardevol. Met de juiste ondersteuning is het goed mogelijk om zelf uw woning te verkopen. Bespaar ook duizenden euro’s aan courtage en verkoop uw huis in Sittard snel én voordelig. Met een beetje hulp van Wij Makelaars.

Uw huis verkopen
Contact

Uw woning verkopen in Sittard

De huizenmarkt trekt aan en dat is gunstig. Veel huizenbezitters proberen daarom graag eerst zelf hun woning te verkopen in Sittard, om zo een flinke besparing te realiseren. Wij kunnen u de juiste handvatten aanbieden om u hierin te ondersteunen. En dat bespaarde bedrag op de courtage? Mooi meegenomen voor uw nieuwe woning! Het is handig om voor uzelf te weten wat u kunt doen. Bent u goed in wervende teksten schrijven, maakt u goede foto’s of lijkt het u leuk om zelf de bezichtigingen te doen? U kent uw huis tenslotte zelf het beste!

Kies voor onze full-service dienst

Vindt u de verkoop van uw huis toch wel erg spannend en laat u het liefst alles aan de professionals over? Dat kan natuurlijk ook. De verkoop van uw huis gebeurt tenslotte maar één keer. Een traditionele makelaar kiezen, die de regio Sittard uitstekend kent en full-service biedt, kan dan ook een verstandige keuze zijn. Denk goed na over wat het beste bij u past. Wij Makelaars biedt ondersteuning voor huizenbezitters die zoveel mogelijk zelf willen doen en huizenbezitters die het liefst alles uit handen willen geven. Dus waar uw voorkeur ook naar uit gaat als u uw woning wilt verkopen in Sittard, wij kunnen u verder helpen.

Zelf de verkoop van uw huis in Sittard regelen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf hun huis te verkopen. Dat kan ook steeds makkelijker en het voordeel hiervan is dat u veel geld kunt besparen. Toch zult u al snel merken dat er veel komt kijken bij de verkoop van uw huis. Professionele foto’s dienen gemaakt te worden om bezoekers te trekken, een vraagprijs dient bepaald te worden en natuurlijk de bezichtigingen zelf moeten worden geregeld en begeleid.

Laat Wij Makelaars u helpen

Wij helpen u graag een beetje op weg. In de regio Sittard zijn de laatste decennia talloze huizen verkocht. Van moderne appartementen tot vrijstaande boerderijen. Wij Makelaars heeft daarin als erkende en betrouwbare makelaar een groot aandeel gehad. Wij bieden een standaardpakket, dat alles omvat om uw huis snel en veilig zelf te verkopen. Eerst zelf proberen uw huis te verkopen in Sittard, maar met de mogelijkheid om over te stappen op full-service? Geen probleem. Overstappen kan bij ons makkelijk en kosteloos. Meer weten over het verkopen van uw huis? Neem dan contact met ons op!

Een taxatierapport op laten stellen

Wanneer u in Sittard uw huis wilt gaan verkopen, dan dient er objectief gekeken te worden wat de waarde van uw onroerend goed is. Zo speelt de buurt waarin uw woning ligt mee, maar ook de prijs waarvoor huizen in de omgeving zijn verkocht. Daarnaast is de staat van het huis een bepalende factor. Als erkend taxateur kunnen wij een gevalideerd taxatierapport voor u opstellen. Het taxatierapport dat wij opstellen wordt volgens de laatste taxatiemodellen geaccepteerd door alle banken en voor de Nationale Hypotheek Garantie. Een taxatierapport gaat u ook helpen bij de onderhandelingen, want u weet nu de waarde van uw huis. Zo heeft u een beter uitgangspunt en kunt u met meer zekerheid de onderhandelingen in gaan en staat u een stuk sterker.

In Sittard uw huis verkopen doet u samen met Wij Makelaars

Wilt u uw huis verkopen in Sittard? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen deze regio op ons duimpje en weten precies hoe we de beste prijs voor uw woning kunnen krijgen. U kunt kiezen voor onze Full Service als u het liefste de hele verkoop aan ons overlaat. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en weten precies hoe we dit aan moeten pakken. Van het eerste plan van aanpak tot de laatste stap bij de notaris, staan wij aan uw zijde. Wij nemen de bezichtigingen voor onze rekening en helpen u met de onderhandelingen.

Zelf uw woning verkopen in Sittard

U kunt er echter ook voor kiezen om zelf uw woning te verkopen. Omdat hier veel bij komt kijken en we u graag willen behoeden voor een aantal bekende valkuilen, hebben we drie pakketten opgesteld. Ieder pakket biedt een ander type dienstverlening. Zo kunt u zelf kiezen hoeveel hulp u van ons krijgt bij het verkopen van uw huis. Heeft u hier nog vragen over? Of wilt u een keertje langskomen om kennis te komen maken met onze makelaars? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Meer over ons

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Sittard?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.