Uw vertrouwde makelaar in Elsloo

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar nabij Elsloo? Dan zit u bij Wij Makelaars helemaal goed! Al meer dan dertig jaar zijn wij actief als makelaar in Elsloo en omgeving. Door deze jarenlange ervaring kennen wij de markt als geen ander. Inmiddels mogen wij ons met trots dé vertrouwde makelaar van Limburg noemen. Wij Makelaars is ontstaan uit de samenwerking tussen meerdere makelaars uit de omgeving. Samen staan wij sterker en kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Wij kennen de markt als onze eigen broekzak en kunnen u daarom optimaal van dienst zijn. Van het verkopen of verhuren van uw woning tot aan taxatie en aankoop, bij ons zit u goed. Tevens bieden wij de optie om zelf de verkoop van uw woning te regelen. Wij hebben diverse pakketten samengesteld om u op weg te helpen om uw woning succesvol te verkopen. Zo kunnen wij professionele foto’s laten maken en een top ranking op Funda regelen. Dus wilt u graag uw woning zelf verkopen? Geen enkel probleem! Laat ons u begeleiden en wanneer u vragen heeft staan wij voor u klaar. Maar natuurlijk kunnen wij ook de gehele verkoop uit uw handen nemen. Zo kunt u zich richten op andere zaken. Dus bent u op zoek naar een veelzijdige makelaar in de regio Elsloo, die u overal bij kan begeleiden? Zoek dan niet verder, want u bent op de juiste plek beland. Heeft u alvast vragen voor ons? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Bekijk aanbod
Contact

Kopen zonder kosten met het slimmer verkopen

Een huis kopen is een flinke investering. Hier zijn we ons bij Wij Makelaars ons volledig van bewust. Doorgaans blijft het ook nog eens niet bij de vraagprijs van de woning. Want gaat u een huis kopen? Dan komen hier doorgaans flink wat extra kosten bij. Dit noemt men de kosten koper en omvangt niet alleen de overdrachtsbelasting, maar ook de notariskosten, de kadasterkosten, taxatiekosten, advies- en bemiddelingskosten én de kosten voor een bouwkundig rapport. Met het slimmer verkopen van Wij Makelaars kunt u duizenden euro’s op deze kosten besparen en koopt u in feite vrij op naam.

Makelaardij regio Elsloo

Wie bieden verschillende diensten aan binnen de makelaardij in Elsloo en omgeving. Als full-service makelaar nabij Elsloo begeleiden wij u van de eerste stap tot de laatste in het gehele verkoopproces. Wij nemen u graag al het werk uit handen. Dit houdt in dat wij de bezichtigingen voor onze rekening nemen; maar ook de onderhandelingen nemen wij van u over. Onze experts in de makelaardij Elsloo hebben hier jarenlange ervaring mee. Zij weten als geen ander hoe zij de onderhandelingen in moeten gaan om het beste resultaat te bereiken. Maar ook de juridische afhandeling en de begeleiding naar de notaris nemen wij graag van u over. De verkoop van een woning kan zeer intensief zijn. Wij kennen deze markt en weten precies hoe wij de verkoop het beste aan kunnen pakken. Laat ons u dus hiermee helpen en u kunt zorgeloos uw woning in de verkoop zetten.

Erkende aankoopmakelaar

Behalve voor de verkoop van uw woning kunt u ons ook inschakelen voor de aankoop van een woning. Wanneer u op zoek gaat naar een woning, kunt u wellicht wel wat hulp gebruiken. Met name als u voor de eerste keer een woning gaat kopen, kan er nogal veel op u af komen. Als erkende aankoopmakelaar kennen wij alle valkuilen van een woning kopen. Laat ons uw wensen en uw budget weten en wij houden ons aanbod voor u in de gaten. Als makelaar in Elsloo kennen wij de regio als geen ander. Wij weten vaak als eerste welke woningen er (binnenkort) op de markt komen en kunnen u hier direct van op de hoogte stellen. Bekijk ook regelmatig zelf ons aanbod op de website. Ziet u uw droomhuis? Plan dan een bezichtiging. Wij begeleiden u graag tijdens de bezichtiging en behoeden u van bekende valkuilen. Bent u helemaal verliefd en wilt u meteen een bod uitbrengen? Ook dan staan wij aan uw zijde. Een bod uitbrengen op een woning is vaak het spannendste moment tijdens het aankoopproces. Laat ons daarom de onderhandelingen uitvoeren. Wij doen ons uiterste best om uw droomhuis voor u te bemachtigen! Is het gelukt? Dan scheiden onze wegen nog niet. Want ook na de acceptatie van het bod komen er nog allerlei zaken naar voren die geregeld moeten worden. En natuurlijk helpt onze professionele makelaar nabij Elsloo u ook daarbij.

Aankoopmakelaar nodig?

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Elsloo

Wij Makelaars kan met zijn jarenlange ervaring snel uw huis positioneren op de huizenmarkt om tot een verkoop te komen. Bent u dus op zoek naar een vertrouwde makelaardij in Elsloo of omgeving, twijfel dan niet een neem contact op!

Onze makelaar in Elsloo is tevens gecertificeerd taxateur

Wij Makelaars kan voor u een gevalideerd taxatierapport opstellen. Dit heeft u nodig voor de hypotheekverstrekking. Onze taxatierapporten worden opgesteld volgens de laatste regels en modellen zodat deze geaccepteerd worden door alle banken en door de Nationale Hypotheek Garantie. Maar niet alleen voor een hypotheek is een taxatierapport nodig. Ook als u uw woning wilt gaan verkopen, dan kunt u zo’n rapport op laten stellen. De taxatiewaarde vormt de basis van de vraagprijs voor uw woning. Bij Wij Makelaars kunt u terecht voor een gratis waardebepaling van uw woning. Heeft u plannen om uw woning te verkopen? Of bent u om een andere reden benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag dan een gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan. Onze makelaar Elsloo van Wij Makelaars komt dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek en neemt alles met u door.

Taxatierapport opstellen

Wij Makelaars staat voor u klaar

Met onze ruime ervaring als makelaar in Elsloo kunnen wij u beter van dienst zijn dan wie dan ook. Talloze mensen hebben wij geholpen bij de aankoop en verkoop van hun woning. Onze makelaars binnen de makelaardij Elsloo zijn zeer deskundig en onze adviseurs kunnen u voorzien van een onafhankelijk financieel advies. Wij hebben kantoren in Roermond en in Sittard/Geleen. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek met onze makelaars en adviseurs. Vertel ons uw wensen en laat ons op zoek gaan naar uw droomwoning. Of laat ons u begeleiden tijdens de verkoop van uw woning. Of u dit nu zelf wilt doen of volledig wilt uitbesteden, Wij Makelaars staat voor u klaar. Wilt u eens langskomen voor een kennismaking? Neem dan contact met ons op. Wij zien u graag verschijnen en helpen u met een eerlijk en deskundig advies. De koffie staat al klaar!

Alles over ons

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Elsloo?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.