Uw vertrouwde makelaar in Urmond

Wilt u graag een huis kopen of verkopen in de regio Urmond en bent u nog op zoek naar een goede makelaar in Urmond of omgeving? Dan bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres! Ons full-service makelaarsbureau heeft namelijk alle kennis, kunde en ervaring in huis om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens dit gehele proces. Met ons persoonlijke advies en onze professionele makelaarsdiensten zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste tijd uw woning verkoopt of aankoopt voor de best mogelijke prijs. Van onderhandelingen en bezichtigingen tot aan de juridische afhandeling – als makelaar in Urmond nemen wij graag al het werk graag uit handen.

Bekijk aanbod
Contact

Kopen zonder kosten dankzij het slimmer verkopen

Wie wil nu niet een huis kopen zonder diverse extra kosten te moeten betalen? Bij Wij Makelaars is het mogelijk, want dankzij het slimmer verkopen kunt u al gauw duizenden euro’s besparen op de kosten koper. Wat zijn dat precies? Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit extra kosten die in rekening worden gebracht voor de koper van een woning. Hieronder vallen kosten als: advies- en bemiddelingskosten, taxatiekosten, notaris- en kadasterkosten, kosten voor een bouwkundig rapport én de overdrachtsbelasting. Maakt u echter gebruik van het slimmer verkopen? Dan koopt u in feite de woning vrij op naam en bespaart u op al deze kostenposten. Dat is nu consumentvriendelijk een huis kopen bij Wij Makelaars.

Wonen in Urmond

Wij snappen wel dat u een woning heeft of zoekt in Urmond! Dit gezellige dorpje met terrasjes en kerkjes gelegen aan het Julianakanaal is namelijk erg idyllisch. Vooral het historische deel links van het kanaal, Oud-Urmond, heeft veel charme. De 14e-eeuwse, ommuurde Terpkerk en de verderop gelegen witte Protestantse kerk torenen boven het pittoreske dorpje uit. Samen met de tussenliggende historische woonhuizen vormen ze hét dorpsgezicht van Oud-Urmond. Aan de rechterkant van het kanaal vindt u het wat modernere dorpsgedeelte. Toch zijn hier ook unieke oude elementen bewaard gebleven. Denk bijvoorbeeld aan de bokkenrijderskapel en de Standerdmolen, een van de oudste windmolens van Nederland. Wij kennen Urmond van binnen en buiten en weten precies welke plekjes ideaal zijn om te wonen. Met onze kennis en ons enthousiasme motiveren we graag iedereen om een huis in Urmond te kopen. Hierdoor worden wij gezien als een van de beste makelaars in Urmond.

Onze services

Wij van Wij Makelaars proberen u op alle aspecten zoveel mogelijk te ontzorgen. Tot ons uitgebreide servicepakket makelaardij Urmond behoren o.a. de volgende werkzaamheden:

  • begeleiding- en advisering tijdens de (ver)koop
  • het in goede banen leiden van bezichtigingen
  • onderhandelen met makelaars en kopers
  • opstellen van koopovereenkomsten en afhandeling van contracten
  • aansprakelijkheidsclausules en waarborging
  • opleveren van de woning

Binnen én buiten kantooruren kunt u bij ons rekenen op deskundige, persoonlijke en enthousiaste begeleiding. Naast onze hoogwaardige service, bieden wij u als makelaar in Urmond ook een groot landelijk netwerk, duidelijke en transparante communicatie en nog veel meer. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral even contact met ons op.

Al onze diensten

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Urmond

Bent u op zoek naar een vertrouwde makelaardij die snel en deskundig uw huis op de markt kan aanbieden? Dan bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring beschikken wij over al de juiste kennis om tot een goede verkoop te komen.

Onze Urmond makelaar is tevens gecertificeerd taxateur

Voor de hypotheekverstrekking heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit kunnen wij voor u regelen. Al onze taxatierapporten worden gemaakt volgens de laatste modellen en regels, zodat ze worden geaccepteerd door de Nationale Hypotheek Garantie en alle Nederlandse banken. Een taxatierapport is overigens niet alleen nodig om een hypotheek te krijgen. Deze wordt ook opgesteld bij de verkoop van een huis om een goed beeld te krijgen van hoeveel het huis waard is. Hierdoor wordt het makkelijker om een vraagprijs voor de woning te bepalen. De taxatiewaarde vormt namelijk de basis van de vraagprijs. Heeft u al plannen om uw woning te verkopen? Of wilt u om een andere reden graag de waarde van uw huis weten? Dan kunnen wij wat voor u betekenen. Bij Wij Makelaars is het namelijk mogelijk om vrijblijvend een waardebepaling aan te vragen! Onze Urmond makelaar komt graag persoonlijk bij u langs voor een gesprek en neemt dan alle belangrijke zaken met u door.

Erkende makelaar in Urmond

Al honderden mensen hebben we blij mogen maken met de aankoop of verkoop van hun woning in Urmond. We zijn namelijk al een hele tijd actief in de makelaardij in omgeving Urmond. Dankzij deze ruime ervaring zijn wij de ideale partij om u van dienst te zijn tijdens uw verhuizing in Urmond. Wij onderscheiden onszelf door onze persoonlijke service en onze flexibiliteit. De klant staat bij ons altijd voorop! Wij gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat uw gehele (ver)koopproces in goede banen wordt geleid. Onze kantoren zijn gelegen in Roermond en in Sittard/Geleen, niet ver van Susteren dus! Maak snel een afspraak om eens vrijblijvend bij ons langs te komen. Onze makelaars en adviseurs helpen u graag aan uw droomwoning of begeleiden u juist tijdens de verkoop van uw woning. U kunt zelf bepalen in welke mate wij betrokken zijn bij dit proces. Wilt u het graag volledig uitbesteden of wilt u bepaalde delen liever zelf doen? Het kan allemaal bij Wij Makelaars. Dus maakt u meteen een afspraak om bij ons op te koffie te komen? Als dé makelaar van Urmond staan wij voor u klaar om u van deskundig en persoonlijk advies te voorzien. Voordat u het weet heeft u uw oude woning verkocht en kunt u intrekken in uw nieuwe paleisje.

Aankoopmakelaar

Zoekt u geen makelaar in Urmond, maar een makelaar in Born of taxateur in Beek?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.