Erkende aankoopmakelaar

Een erkende aankoopmakelaar kan ontzettend handig zijn bij de koop van uw huis. Deze helpt u met alle zaken die komen kijken bij de aankoop van uw huis. Zo behartigt de aankoopmakelaar uw belangen en probeert hij of zij het zo goed mogelijk voor u te regelen. Vooral wanneer u weinig tot geen ervaring heeft met het aankopen van een huis of het lastig vindt om een huis te kopen is het advies om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Zo staat u er niet alleen voor!
Meer over ons
huis in het gras

Dienstverlening

Een aankoopmakelaar kan u op verschillende manier van dienst zijn. Zo kunt u al een aankoopmakelaar inschakelen bij het zoeken van een huis. Ook kunt u ervoor kiezen om de aankoopmakelaar pas later in het traject, wanneer de daadwerkelijke koop plaats gaat vinden, in te schakelen. Wij Makelaars is een erkende  Makelaar en kan u van dienst zijn bij:
 • Het juiste huizenaanbod voor u zoeken

 • Afspraken voor bezichtigingen maken

 • Het meegaan naar bezichtigingen

 • Het uitvoeren van de onderhandelingen

 • Begeleiden met zaken bij notaris, taxateur en overdracht

Goedkope aankoopmakelaar?
Kies voor deeldiensten

Wilt u een goedkope aankoopmakelaar? Ook dat is mogelijk. U bepaalt immers zelf waarvoor u de aankoopmakelaar inschakelt. De aankoopmakelaar kan namelijk ook deeldiensten uitvoeren, zoals bijvoorbeeld enkel de bezichtigingen of juist de onderhandelingen. Zo houdt u de makelaarskosten laag.

Bovendien heeft een aankoopmakelaar van Wij Makelaars veel ervaring waardoor deze eenvoudig door de mooie verkooppraatjes die vaak met een bezichtiging gepaard gaan heen prikt. Daarnaast kan hij u prima ondersteunen bij de onderhandelingen, het gaat immers vaak over grote bedragen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust eens contact met ons op.

Al onze diensten

Een makelaar in de arm nemen om uw droomhuis te kopen?

huis stock 1

Een huis kopen

Bij het kopen van een huis komen er veel zaken op u af die geregeld moeten worden. Dit geldt voor de zoektocht naar de juiste woning tot aan het daadwerkelijk kopen van de woning.
Breng de volgende vragen in ieder geval in kaart:
 • Waar moet het huis aan voldoen?
 • Welk type huis wilt u kopen?
 • Waar moet de omgeving aan voldoen?
 • Welke waarde heeft het te kopen huis?
 • Hoe gaat u de woning financieren?

Een aankoopmakelaar kan al die zaken voor u ontzorgen. De makelaar zoekt huizen voor u, kan u vertellen wat de waarde van een woning is en helpt u bij de onderhandeling van het te kopen huis. Wij Makelaars is erkende makelaar en kan u ondersteunen bij een koopwoning kopen.

Een huis kopen zonder eigen vermogen?

Bij het kopen van een huis heeft u eigen vermogen nodig. Dat kan ertoe leiden dat u niet het huis kunt kopen dat u wilt. Door gebruik te maken van de verkoopformule van Wij Collectief heeft u dit eigen vermogen niet nodig.

Het Wij Collectief:

 • 995 euro all in
 • Geen kosten koper
 • Alles-in-1-formule
 • Woning kopen met NHG

Een huis kopen is bereikbaar voor iedereen door het slimmer verkopen

Patrick gesprek

Een huis
kopen als starter

Als starter heeft u het niet altijd even makkelijk op de woningmarkt. U dient in het bezit te zijn van eigen vermogen en moet misschien nog een studieschuld aflossen waardoor u een minder hoge hypotheek kunt krijgen. Bovendien stijgen de huizenprijzen steeds meer, waardoor het voor starters nog lastiger wordt een woning te kopen.

Wij Makelaars maakt het starters makkelijk een huis te kopen met het Wij Collectief. Met het Wij Collectief kunt u een huis kopen zonder spaargeld voor een maximaal bedrag van € 995,-.

Een huis kopen zonder aankoopmakelaar

Bij het kopen van een huis komen verschillende kosten kijken, waardoor u kan besluiten de kosten op een aankoopmakelaar te besparen. Een makelaar rekent kosten voor het gebruik van de dienstverlening. Echter kan een aankoopmakelaar u ook kosten besparen, zoals u adviseren over de juiste waarde van een woning. Zo kan een aankoopmakelaar voorkomen dat u een te hoge prijs voor een huis betaalt.

Aankoopmakelaar Limburg

Wij Makelaars is al meer dan 30 jaar actief in de regio’s Zuid-, Midden- en Noord Limburg en is daarom uw vertrouwde makelaar in Limburg. Met onze jarenlange ervaring kennen wij uw regio en kunnen u bij uitstek helpen als aankoopmakelaar. We weten bijvoorbeeld precies wat de gangbare prijzen van woningen in uw regio zijn.

Meer weten?

Bekijk onze diensten