Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving van Sittard en Geleen? Bekijk ze hier.

Uw huis te koop zetten in Born

De aankoop of verkoop van een huis is een proces waarbij u nauwkeurig te werk wilt gaan omdat het om grote bedragen gaat. Het is essentieel dat dit proces goed verloopt, want de aankoop of verkoop van een huis is een grote stap in uw leven. De regio Born is een aantrekkelijk woongebied en de woningmarkt in Born kent dan ook veel partijen. Natuurlijk wilt u een huis verkopen of kopen in Born tegen de beste voorwaarden. Een huis te koop aanbieden in de regio Born doet u daarom met de hulp van Wij Makelaars.

De makelaars van Wij Makelaars hebben al jaren ervaring met het kopen en verkopen van huizen in Limburg. Daardoor kunnen wij voorkomen dat u als koper of verkoper de veelgemaakte fouten begaat. De meeste mensen hebben namelijk nog niet zoveel ervaring in de woningmarkt en weten dus niet precies waar ze op moeten letten. Een vertrouwde en erkende makelaar is natuurlijk de ideale partner bij het verkopen van een koopwoning in Born. Maar wij helpen u ook graag om een geschikt huis te kopen in Born of om de waarde van een huis te taxeren. Een waardebepaling doen wij bij Wij Makelaars gratis en voor niets, maar al onze andere diensten zijn net zo voordelig!

Bekijk aanbod
Contact

Huis te koop aanbieden in Born

Dankzij de diensten van Wij Makelaars was een huis te koop aanbieden in Born nog nooit zo makkelijk. Bij Wij Makelaars kunt u terecht om zelf een huis te verkopen of om de taken tijdens het verkopen van een huis volledig af te schuiven op een vertrouwd makelaarskantoor. Probeert u eerst zelf uw huis te verkopen, maar heeft u toch hulp nodig? Dan kunt u kosteloos overstappen naar onze full-servicemakelaarsdienst. U maakt in een vrijblijvend gesprek kennis met onze ervaren, gecertificeerde makelaars en taxateurs die u tijdens het hele proces kunnen begeleiden. Zij bespreken met u tijdens dit gesprek de verkoopstrategie en adviseren u over een geschikte verkoopprijs. Zo hebben wij diverse verkooppakketten om uw woning aantrekkelijk in de woningmarkt te brengen. Een huis in Born te koop aanbieden kan namelijk op verschillende manieren.

Het Slimmer verkopen

Wilt u een huis kopen in Born zonder spaargeld of ander vermogen? Of komt u moeilijk aan een betaalbare hypotheek? Dan is het unieke Slimmer verkopen-concept van Wij Makelaars dé oplossing voor uw situatie! Om slimmer en voordeliger een huis te kopen in Born, gebruikt u onze Slimmer verkopen dienst. Met de Slimmer verkopen-dienst betaalt u geen kosten koper (k.k.). Alle andere kosten worden door de verkopers betaald. Het bedrag dat u bespaart, kunt u dan mooi gebruiken voor de aanschaf van meubels of de verbouwing van uw interieur. Wilt u meer weten over het innovatieve Slimmer verkopen, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer duidelijkheid.

Huis kopen in Born via Wij Makelaars

Bent u geïnteresseerd in een van de in Born gelegen huizen die te koop staan? Dan gaan wij graag met u in gesprek om een reële aankoopprijs te bepalen en een optimale strategie te bespreken waarmee u uw droomhuis kunt machtigen. Een aankoopmakelaar van Wij Makelaars kan vervolgens alle onderhandelingen op zich nemen en uw belangen behartigen. Vooral als starter in de woningmarkt is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Zo kunt u veelgemaakte beginnersfouten voorkomen en staat u er nooit alleen voor.

Onze aankoopmakelaars werken ook met deeldiensten. Zo kunt u ervoor kiezen om eerst zelf aan het aankooptraject te beginnen (met de hulp van een makelaar) en pas in een later stadium te kiezen voor de volledige hulp van een ervaren makelaar. Maar wij kunnen u ook al vanaf de eerste stap bijstaan als full-servicemakelaar. U bepaalt dus zelf wanneer u ons inschakelt!

Heeft u pas tijdens de gesprekken met uw notaris of tijdens de overdracht van het huis onze hulp nodig? Dan staan wij graag voor u klaar. Maar wij kunnen u ook al op een eerder moment helpen, bijvoorbeeld bij bezichtigingen of prijsonderhandelingen. Een koopwoning in Born hoeft niet per se voor de hoofdprijs te worden aangeschaft. Onze aankoopmakelaars prikken zo door de verkooppraatjes van de verkoper heen en ontdekken eventuele verborgen mankementen tijdens een bezichtiging. Hierdoor kunnen wij onderhandelen over de prijs en zorgen wij ervoor dat u nooit te veel betaalt voor uw nieuwe paleisje!

Bekijk ons aanbod

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Born

In Born op zoek naar een vertrouwd makelaarsbedrijf voor de verkoop van uw huis? Dan zit u bij Wij Makelaars altijd goed. Met onze 30 jaar aan ervaring hebben wij een goede kijk op de huizenmarkt en weten wij wat er speelt in de omgeving. Zo weten wij altijd tot een goed resultaat te komen.

Meer over Wij Makelaars

Wij Makelaars is ontstaan uit een samenwerking tussen &Leven Makelaars, Dohmen Makelaardij en de doe-het-zelfmakelaar WoningaanbodNederland. Deze makelaarskantoren waren voorheen allen gespecialiseerd in verschillende regio’s, maar kozen ervoor hun krachten te bundelen om een groter huizenaanbod te kunnen aanbieden. Tegenwoordig is Wij Makelaars actief in heel Zuid-Nederland. Dus ook in Born kunnen wij een huis te koop zetten of een nieuwe woning voor u aankopen. Wij zetten met alle liefde onze jarenlange ervaring in voor de (ver)koop van een huis dat te koop staat in Born. Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust eens contact met ons op via e-mail, telefoon, of via ons contactformulier op de website.

Meer over ons

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Born?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.