Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving van Sittard en Geleen? Bekijk ze hier.

Huis te koop Echt

Wilt u in Echt uw huis te koop zetten of wilt u juist een huis kopen in Echt? Als u een huis gaat kopen of verkopen, kan het verstandig zijn om een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in te schakelen. Deze makelaar kan u helpen, adviseren en ondersteunen gedurende het gehele proces. Bij Wij Makelaars zijn we hierin gespecialiseerd als full-servicemakelaar en hebben we flink wat jaren ervaring in het vakgebied als erkende makelaar in Limburg. Bovendien kunt u bij ons terecht voor onafhankelijk financieel advies van een van onze adviseurs. Of u nu op zoek bent naar een huis te koop in Echt of uw eigen woning wilt verkopen, bij Wij Makelaars bent u aan het juiste adres.

Bekijk aanbod
Contact

Huis te koop Echt

Wilt u uw koopwoning in Echt verkopen? Dan is een verkoopmakelaar geen overbodige luxe. Onze full-service makelaars helpen u graag op deskundige wijze bij het gehele verkoopproces. Bij de complete dienstverlening is de verkoop van uw huis geheel onze zorg en heeft u hier nauwelijks omkijken naar. Dit houdt in dat wij helpen met:

Een goede presentatie van uw woning op de vastgoedplatformen, zoals Funda.

Verzorging van goede foto’s en omschrijvingen van uw woning

Informatiebrochures

Taxeren van uw woning

Verzorgen van huisbezichtigingen

3D video’s en foto’s voor onze online huis bezichtigingstool

Opstellen goede verkoopprijs

Onderhandelingen leveringsvoorwaarden en prijs

Opstellen van de koopakte

 

Onze verkoopmakelaars verzorgen een persoonlijke, deskundige en enthousiaste begeleiding voor al onze klanten

Zet u uw huis te koop in Echt?

Beter zicht houden op de verkoop?

Toch eerst zelf proberen uw huis te koop in Echt aan te bieden? Dat kan ook bij Wij Makelaars. Bij ons Zelf Verkopen pakket maakt u slechts gedeeltelijk gebruik van de hulp van onze verkoopmakelaars. Met deze deeldienst kunt u flink wat kosten besparen aan courtage en toch makkelijk en snel uw huis verkopen. U heeft contact met potentiële kopers en verzorgt de bezichtigingen; wij doen de rest. Wat houdt dit in? Wij Makelaars helpt u bij:

 • Waardebepaling van uw woning
 • Presentatie woning in brochures en online
 • Presentatie woning op vastgoedplatformen
 • Onderhandelingen over prijs en leveringsvoorwaarden
 • Opstellen koopakte

Wanneer blijkt dat resultaten uitblijven en u toch wil overstappen naar onze full-service dienstverlening, dan kan dit bij ons kosteloos.

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Echt

Wilt u met een vertrouwde makelaardij aan de slag om uw huis te verkopen, dan bent u bij Wij Makelaars aan het juist adres. Mert 30 jaar aan ervaring, weten wij precies hoe wij uw huis in de markt kunnen zetten.

Huis kopen Echt

Bent u op zoek naar een koopwoning in Echt? De aankoopmakelaars van Wij Makelaars helpen u graag aan uw droomwoning. Als ervaren professionals prikken wij snel door de verkooppraatjes van de verkopende partij heen en kunnen u dus prima van advies voorzien. Een aankoopmakelaar helpt u met alles wat te maken heeft met de aankoop van een huis, zoals:

 • Zoeken naar geschikte woningen
 • Huisbezichtigingen regelen
 • Vergezellen van onze klanten naar de rondleiding
 • Onderhandelen over prijs en leveringsvoorwaarden
 • Begeleiding bij notariële en juridische zaken
 • Sleuteloverdracht

Ook bij onze aankoopservice kunt u kiezen voor deeldiensten, waarbij u onze hulp alleen inschakelt voor bijvoorbeeld de onderhandelingen en sleuteloverdracht. We zorgen er in ieder geval altijd voor dat u uw koopwoning in Echt tegen de gunstigste prijs en voorwaarden aanschaft.

Goedkope manieren van een huis kopen

Wilt u een huis kopen in Echt, maar heeft u geen eigen vermogen? Bij het Wij Collectief van Wij Makelaars bieden we de mogelijkheid om een huis te kopen zonder spaargeld. Met het Wij Collectief worden bijna alle kosten inbegrepen, zoals de kadasterkosten, notariskosten, taxatiekosten en dergelijken. Een tweede optie is ervoor kiezen om een huis vrij op naam te kopen. Lees onze informatieve blog over deze optie als u hier meer over wilt weten.

Taxeren van uw koopwoning Echt

De waarde van uw woning laten vastleggen is belangrijk bij zowel de verkoop als aankoop van een woning. Bij het verkopen van een woning is het belangrijk om te weten wat de actuele waarde van de woning is. Een taxatie kan dan helpen om de juiste verkoopprijs te bepalen. Als u een woning wilt kopen, is het ook belangrijk om te weten wat de waarde van de woning is. Zo kunt u bijvoorbeeld beoordelen of de vraagprijs redelijk is en of u een reëel bod wilt uitbrengen. Bovendien heeft u bij het aanvragen van een hypotheek een taxatierapport nodig voor de bank. De taxatie van uw woning moet door een NWWI-taxateur uitgevoerd worden voor een gecertificeerd taxatierapport. Lees hier meer over de voorwaarden waaraan een taxatierapport moet voldoen.

Waarom Wij Makelaars?

Hoewel er veel makelaarskantoren actief zijn op de Limburgse markt, onderscheiden wij bij Wij Makelaars ons door onze unieke aanpak. Allereerst zijn wij al dertig jaar actief in de makelaardij in Limburg en hebben wij door de jaren heen een betrouwbare reputatie opgebouwd. U vindt ons daarom bijvoorbeeld ook in Susteren, Geleen en Sittard.  Wij streven er altijd naar om het beste resultaat te behalen voor onze klanten en werken op een transparante en gestructureerde wijze. Bovendien maken wij gebruik van een online 3D bezichtigingstool, waardoor huisbezichtigingen niet fysiek meer hoeven plaats te vinden: tijdbesparend en hypermodern. Met ons uitgebreide dienstenpakket kunnen wij iedereen op welke manier dan ook helpen. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan.

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Echt?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.