Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving Roermond en Sittard-Geleen? Bekijk ze hier.

Uw huis te koop zetten in Echt

Wilt u in Echt uw huis te koop gaan zetten of ziet u juist een huis te koop staan in Echt en bent u geïnteresseerd om dit huis te kopen? Dan is het aan te raden om een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in te schakelaar. Zo’n makelaar kan u namelijk helpen, adviseren en ondersteunen in het gehele proces van het kopen of verkopen van een huis. Wij van Wij Makelaars zijn daar een voorbeeld van, wij zijn een full-servicemakelaar die u met alle zaken rondom te koop of verkoop van een huis kunnen helpen. Wij zijn al jaren een erkende makelaar in Limburg en hebben dan ook al heel wat ervaring in het vakgebied. Bovendien kan een van onze financiële adviseurs u voorzien van een onafhankelijk financieel advies. Kortom: wanneer u een huis te koop in Echt ziet of gaat zetten, dan zijn wij van Wij Makelaars dé plek waar u moet zijn. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende afspraak met een van onze ervaren makelaars of taxateurs.

Bekijk aanbod
Contact

Een huis kopen in Echt

Ook wanneer een huis wil kopen in Echt, kunt u bij ons terecht. Wij zijn tenslotte ook een aankoopmakelaar in Echt. Een van onze erkende verkoopmakelaars helpt u graag gedurende het gehele aankooptraject van uw nieuwe huis. Dit komt zeker goed van pas als u nog geen of niet veel ervaring heeft in het aankopen van een woning. Als u graag een huis wilt kopen in Echt, kan een van onze makelaars u helpen met het vinden van het juiste huizenaanbod, met het afspraken maken voor bezichtigingen, meegaan naar bezichtigingen, begeleiden van de overdracht en zaken bij de notaris en taxateur. Maar naast de optie om ons u te laten bijstaan gedurende het hele proces, kunt u ook gebruikmaken van onze deeldiensten. Zo bespaart u veel geld en kunt u ons toch gewoon inschakelen wanneer dat nodig is. Wilt u meer weten over onze diensten met betrekking tot een huis kopen in Echt? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via de website. We geven u graag meer informatie. Ook kunt u alvast ons aanbod bekijken op onze website.

Zet u uw huis in Echt te koop?

Bent u van plan om uw huis in Echt te koop te zetten, maar wilt u liever niet te maken krijgen met de hoge kosten van een makelaar? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Bij Wij Makelaars kunt u namelijk ook zelf uw huis in Echt te koop zetten. Zo bespaart u maar liefst duizenden euro’s. Natuurlijk krijgt u wel alsnog de begeleiding van een van onze makelaars. Wij bieden verschillende pakketten aan waarbij u kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Elk pakket heeft zijn eigen voordelen en met het ene pakket verkoopt u uw huis wellicht wat sneller dan met de ander. Hoe deze verschillende pakketten eruitzien en wat ze precies inhouden, kunt u allemaal lezen op onze website. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen hierover heeft. Mocht u voor het Zelf Verkopen-pakket hebben gekozen, maar blijkt het achteraf toch te lastig om uw huis zelf te verkopen? Dan kunt u kosteloos overstappen naar een van onze full-servicediensten. We kunnen u helpen bij het bepalen van de marktwaarde, foto’s laten maken door een professionele fotograaf, een verkoopakte opstellen en u begeleiden tijdens het gehele verkooptraject. Wij zijn tenslotte niet voor niets de meest veelzijdige makelaar van Limburg die u graag helpt uw koopwoning in Echt zo snel mogelijk te verkopen.

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Echt

Wilt u met een vertrouwde makelaardij aan de slag om uw huis te verkopen, dan bent u bij Wij Makelaars aan het juist adres. Mert 30 jaar aan ervaring, weten wij precies hoe wij uw huis in de markt kunnen zetten.

Wij ondersteunen u tijdens de verkoop van uw koopwoning in Echt

Als full-servicemakelaar helpen we u graag zoveel mogelijk bij de verkoop van uw koopwoning in Echt. Daarom kunt u bij ons o.a. ook terecht voor de taxatie van uw woning. Deze objectieve waardebepaling kan niet allen worden gebruikt voor de verkoop van een woning, maar ook voor de koop van een woning, de aanvraag van een hypotheek of bepaalde zaken bij de notaris, accountant of fiscus. Wilt u graag een huis kopen in Echt maar heeft u nog niet genoeg spaargeld? Dan is het door middel van het Slimmer verkopen tóch mogelijk om een huis te kopen. Met de alles-in-1 formule van Slimmer verkopen kunt u namelijk een huis kopen zonder kosten koper. Wilt u hier graag meer informatie over krijgen of de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u langskomen in een van onze kantoren in Roermond, Sittard of Geleen, waar een van onze ervaren makelaars u graag verder helpt. Wij staan in ieder geval voor u klaar als u uw huis te koop zet in Echt of als u een huis in Echt wilt kopen.

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Echt?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.