Huis verkopen in Born

Als erkende en vertrouwde makelaar in Limburg helpen wij u graag om in Born uw huis te verkopen! Dit wilt u uiteraard alleen tegen de beste voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat we uw woning verkopen in Born tegen een mooie prijs en binnen een korte tijd. Dankzij de jarenlange hands-on ervaring van Wij Makelaars wordt de verkoop van uw huis in Born een fluitje van een cent. Naast het verkopen van een woning, kan Wij Makelaars u ook helpen bij het kopen van een woning. En ook bij het uitvoeren van een taxatie of een gratis waardebepaling.

Het is bij ons ook mogelijk om zonder veel eigen spaargeld een woning in Born te kopen. Wij bieden namelijk het Wij Collectief aan waarmee u gemakkelijker en sneller een woning kunt kopen. U kunt al onze diensten bekijken op onze website. Onze ervaren makelaars en taxateurs staan voor u klaar. Wij willen u zo goed mogelijk te helpen bij de aankoop of verkoop van uw huis in Born. Zo adviseren wij u graag over de meest reële prijs en de beste strategie voor het (ver)kooptraject.

Bekijk aanbod
Contact

Verkoop uw huis in Born via Wij Makelaars

Wij Makelaars is al jaren een vertrouwd gezicht in Limburg. We weten als geen ander hoe heerlijk het is om in Limburg te wonen en werken. Met onze gedegen kennis en ervaring in de vastgoedmarkt en onze connecties in de regio hebben wij u veel te bieden. Bovendien kunt u bij ons diverse diensten en pakketten afnemen zodat deze altijd passen bij uw wensen. Zo kunt u uw huis zelf verkopen in Born met ondersteuning van onze makelaars, maar u kunt uw huis ook op de traditionele manier verkopen. Wij bieden namelijk zowel Full-service als Zelf verkopen diensten, met tarieven vanaf € 595,-. Daarnaast bieden wij een gratis waardebepaling van uw woning aan. Heeft u vragen hierover of wilt u om een andere reden een van onze taxateurs of makelaars spreken, neem dan vooral telefonisch contact met ons op, of maak geheel vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor.

Taxatierapport om in Born een huis te verkopen

Wij Makelaars stelt gevalideerde taxatierapporten op. Deze kunnen worden gebruikt voor het kopen en verkopen van een woning of om een hypotheek te krijgen. U vraagt zich wellicht af wat een taxatie precies inhoudt. Dat vertellen we u graag. Een taxatie is namelijk een objectieve bepaling van de waarde van onroerend goed. Deze vormt daarmee de basis voor de aankoop- of verkoopbeslissing van een huis. U kunt dit taxatierapport bijvoorbeeld gebruiken om een ​​hypotheek aan te vragen. Op basis van het taxatierapport kan de geldverstrekker namelijk beoordelen of de hypotheek verantwoord kan worden aangeboden. Het taxatierapport dat is opgesteld door een van onze professionele taxateurs kan worden ingediend door een fiscus, accountant of notaris. Dit maakt een huis verkopen in Born een stuk makkelijker.

Onze unieke dienst: Slimmer Verkopen

U kunt bij ons ook terecht als u juist een woning wilt kopen! Bent u dit van plan, maar heeft u het er problemen mee? Bijvoorbeeld omdat u weinig bezittingen of geen grote spaarrekening heeft? En heeft u moeite om een hypotheek te krijgen? Dan is de unieke Slimmer Verkopen dienst van Wij Makelaars dé oplossing. Dankzij het Slimmer Verkopen betaalt u namelijk géén kosten koper. Dit geld kunt u immers veel beter gebruiken voor andere dingen. Gebruik het bijvoorbeeld om meubels mee te kopen of om een aanbouw te realiseren. Wilt u meer weten over onze innovatieve Slimmer Verkopen dienst? Neem dan gerust contact met ons op. We geven u graag meer informatie.

Het slimmer verkopen

Het slimmer verkopen

Wilt u een huis kopen, maar beschikt u niet over een flink eigen vermogen? In de huidige markt kan het dan lastig zijn om een betaalbaar huis te vinden. Gelukkig kan Wij Makelaars u ook hierbij ondersteunen met het Slimmer verkopen. Het is dé manier om slimmer en goedkoper een huis te kopen.

Wij Makelaars regelt meer dan de verkoop van uw huis in Born

Bij Wij Makelaars is vrijwel alles mogelijk rondom de koop of verkoop van een huis in Born. Wilt u uw huis graag zelf verkopen (onder begeleiding van onze makelaars)? Of wilt u uw huis toch op de traditionele manier (volledig door ons) laten verkopen? Het kan allemaal bij Wij Makelaars! Het is zelfs geen probleem om eerst zelf uw huis te proberen te verkopen in Born. Wilt u vervolgens gratis overstappen op onze full-service, waarbij alles voor u geregeld wordt, kan dit gewoon. Wij treden hierbij graag op als uw persoonlijke adviseur. Zo begeleiden wij u op vakkundige wijze tijdens het hele verkoopproces. Dit alles om uw huis tegen de beste voorwaarden te verkopen. Onze gecertificeerde makelaars en taxateurs staan klaar om een mooie omzet voor u te realiseren en het ‘te koop’ bordje in uw tuin te zetten. Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak!

Meer over ons

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Born?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.