Huis verkopen in Born

Bent u van plan om uw huis te verkopen in Born, maar weet u niet precies hoe u dit moet aanpakken? Dan zijn wij van Wij Makelaars het juiste bedrijf om u hierbij te helpen. Wij hebben in Limburg ondertussen al verschillende jaren ervaring en zijn in deze tijd uitgegroeid tot een van de betrouwbaarste makelaars van Limburg. Het verkopen van uw huis in Urmond is vaak een stressvolle en spannende periode. Wij Makelaars biedt u daarom graag de juiste begeleiding. Wij zorgen ervoor dat uw woning zo snel mogelijk tegen de beste prijs verkocht wordt. Wij helpen u bij het gehele verkoopproces, zodat de verkoop van uw huis in Urmond op een vakkundige en professionele manier wordt afgerond.

Bekijk aanbod
Contact

Verkoop uw huis in Born via Wij Makelaars

Wij Makelaars is al jaren het vertrouwde gezicht van Limburg. Wij weten als geen ander hoe heerlijk het is om in Limburg te wonen en werken. Met onze gedegen kennis en ervaring in de vastgoedmarkt en onze connecties in de regio heeft Wij Makelaars u veel te bieden. Bovendien kunt u bij ons diverse diensten en pakketten afnemen. Zo kunt u uw woning zelf verkopen in Born met ondersteuning van onze makelaars, maar u kunt uw huis ook op de traditionele manier verkopen in Born. Wij bieden namelijk de keuze uit de volgende pakketten en diensten om een huis te verkopen in Born: Full-service en Zelf verkopen vanaf € 595,-

Wij Makelaars biedt daarnaast ook een gratis waardebepaling van uw woning aan. Heeft u vragen hierover of wilt u om een andere reden een van onze taxateurs of makelaars spreken, neem dan vooral telefonisch contact met ons op of maak geheel vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor.

Taxatierapport om in Born een huis te verkopen

Wij Makelaars stelt gevalideerde taxatierapporten op die kunnen worden gebruikt voor het kopen en verkopen van een woning of om een hypotheek te krijgen. Vraagt ​​u zich af wat een taxatie precies inhoudt? Een taxatie is een objectieve bepaling van de waarde van onroerend goed en vormt daarmee de basis voor de aankoop- of verkoopbeslissing van een huis in Born. U kunt dit taxatierapport bijvoorbeeld gebruiken om een ​​hypotheek aan te vragen. Op basis van het taxatierapport kan de geldverstrekker namelijk beoordelen of de hypotheek verantwoord kan worden aangeboden. Het taxatierapport dat is opgesteld door een van onze professionele taxateurs kan worden ingediend door een fiscus, accountant of notaris. Dit maakt een woning verkopen in Born een stuk makkelijker.

Onze unieke dienst; Slimmer Verkopen

U kunt bij ons ook terecht als u juist een woning wilt kopen in Born! Vaak is het moeilijk om zonder veel bezittingen of een grote spaarrekening een huis te kunnen kopen. Heeft u moeite om een hypotheek te krijgen? Dan is het unieke Slimmer Verkopen van Wij Makelaars dé oplossing. Dankzij het Slimmer Verkopen betaalt u geen kosten koper. Dit geld kunt u immers veel beter gebruiken voor andere dingen. Gebruik het bijvoorbeeld om meubels mee te kopen of om een aanbouw te realiseren. Wilt u meer weten over ons innovatieve Slimmer Verkopen, neem dan gerust contact met ons op. We geven u graag meer informatie over deze bijzondere dienst.

Het slimmer verkopen

Het slimmer verkopen

Wilt u een huis kopen, maar beschikt u niet over een flink eigen vermogen? In de huidige markt kan het dan lastig zijn om een betaalbaar huis te kopen. Gelukkig kan Wij Makelaars u ook hierbij ondersteunen met het slimmer verkopen. Het is dé manier om slimmer en goedkoper een huis te kopen.

Wij Makelaars regelt meer dan de verkoop van uw huis in Born

Bij Wij Makelaars is vrijwel alles mogelijk rondom de koop of verkoop van een huis in Born. Wilt u uw huis misschien graag zelf verkopen (onder begeleiding van onze makelaars) of wilt u uw huis toch op de traditionele manier (volledig door ons) laten verkopen? Het kan allemaal bij Wij Makelaars! Het is zelfs geen probleem om eerst zelf uw huis proberen te verkopen in Born om vervolgens nog gratis over te stappen op onze full-service waarbij alles voor u geregeld wordt. Wij treden hierbij graag op als uw persoonlijke adviseur en begeleiden u op vakkundige wijze door het hele verkoopproces om uw huis in Born tegen de beste voorwaarden te verkopen. Onze gecertificeerde makelaars en taxateurs staan al te popelen om het te koop bordje in uw tuin te zetten om een mooie omzet voor u te realiseren, dus maak snel een afspraak!

Meer over ons

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Born?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.