Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving van Sittard en Geleen? Bekijk ze hier.

Uw huis te koop zetten in Susteren

Er komt veel kijken bij het kopen of verkopen van een huis in de huidige woningmarkt. In Nederland is er een tekort aan woningen en daardoor zijn de huizenprijzen de afgelopen tijd fors gestegen. Om in de huidige woningmarkt in Susteren een huis dat te koop staat te kunnen bemachtigen voor de meest optimale prijs, is het verstandig om een erkende makelaar in te schakelen. Als koper of verkoper van een koopwoning in Susteren kunnen de vele regels en verkooppraatjes namelijk erg verwarrend zijn. Terwijl u juist zeker van uw zaak wilt zijn bij het maken van zo’n grote investering! Het inhuren van een gecertificeerde makelaar is zeer aan te raden omdat deze u bij alle aspecten van het aankoop- of verkoopproces kan assisteren. Wij Makelaars is een makelaarskantoor met jarenlange ervaring. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan diensten om uw huis in Susteren verkopen of om uw droomkoopwoning in Susteren te bemachtigen. Bij Wij Makelaars heeft u ook de optie voor een taxatie of een gratis waardebepaling door één van onze specialisten. Deze waardebepaling kunt u gebruiken voor een hypotheekaanvraag of om uw huis te verkopen in Susteren voor de geschikte prijs.

Bekijk aanbod
Contact

Huis kopen of verkopen Susteren

Wij van Wij Makelaars weten als geen ander hoe fijn het is om te wonen in Susteren. Wij wonen en werken namelijk zelf ook in de omgeving van Susteren. Elk huis in Susteren dat te koop staat ontgaat ons daarom niet. Door onze uitgebreide kennis van de regio zijn wij uitermate geschikt als makelaar bij het kopen of verkopen van uw huis in Susteren. Hierbij gebruiken wij ook 3D-presentaties van ons woningaanbod. Zo kunt u als verkoper de schoonheid van uw koopwoning in Susteren laten zien aan potentiële geïnteresseerde partijen. Potentiële kopers kunnen met de 3D-presentatie juist zelf beleven hoe het zou zijn om in een pand te wonen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij bovendien experts geworden in het onderhandelen over de beste prijs. Wilt u weten wat u kunt krijgen voor uw woning op de huidige markt? Laat een van onze gecertificeerde taxateurs dan een waardebepaling doen.

Eenvoudig uw huis te koop zetten in Susteren

Bij Wij Makelaars kiest u zelf hoeveel en welke van onze diensten u wilt afnemen. Niet voor niets zijn wij de meeste veelzijdige makelaar van Limburg! U kunt bij ons kiezen voor een full-servicemakelaar die u volgens de traditionele manier bijstaat tijdens alle aspecten van het huis te koop zetten in Susteren. Dit is wel zo handig voor mensen die weinig ervaring hebben in de woningmarkt. De ervaren makelaars van Wij Makelaars prikken door alle verkooppraatjes heen en voorkomen veelgemaakte fouten. Met onze full-servicemakelaar staat u er geen moment alleen voor!

Maar bij Wij Makelaars kunt u ook kiezen voor het unieke, flexibele concept van een doe-het-zelfmakelaar. Hierbij kiest u uit een van de drie Zelf-Verkopen pakketten en bepaalt u bij welke onderdelen van de verkoop u onze makelaars nodig heeft. Zo bespaart u kosten en heeft u de mogelijkheid om zelf ervaring op te doen in de woningmarkt. Het basispakket biedt al voldoende  mogelijkheden om uw huis zelf te kunnen verkopen, maar in de PRO en PRO+ pakketten vindt u handige extra’s waarmee u uw huis sneller en makkelijker verkoopt. Heeft u een tijdje geprobeerd om uw woning zelf te verkopen, maar heeft u toch liever de ondersteuning van een full-servicemakelaar? Dan kunt u als Limburgse klant altijd nog kosteloos overstappen naar de full-servicedienst.

Meer over Wij Makelaars

Bent u geïnteresseerd in een van de in Born gelegen huizen die te koop staan? Dan gaan wij graag met u in gesprek om een reële aankoopprijs te bepalen en een optimale strategie te bespreken waarmee u uw droomhuis kunt machtigen. Een aankoopmakelaar van Wij Makelaars kan vervolgens alle onderhandelingen op zich nemen en uw belangen behartigen. Vooral als starter in de woningmarkt is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Zo kunt u veelgemaakte beginnersfouten voorkomen en staat u er nooit alleen voor.

Onze aankoopmakelaars werken ook met deeldiensten. Zo kunt u ervoor kiezen om eerst zelf aan het aankooptraject te beginnen (met de hulp van een makelaar) en pas in een later stadium te kiezen voor de volledige hulp van een ervaren makelaar. Maar wij kunnen u ook al vanaf de eerste stap bijstaan als full-servicemakelaar. U bepaalt dus zelf wanneer u ons inschakelt! Heeft u pas tijdens de gesprekken met uw notaris of tijdens de overdracht van het huis onze hulp nodig? Dan staan wij graag voor u klaar. Maar wij kunnen u ook al op een eerder moment helpen, bijvoorbeeld bij bezichtigingen of prijsonderhandelingen. Een koopwoning in Born hoeft niet per se voor de hoofdprijs te worden aangeschaft. Onze aankoopmakelaars prikken zo door de verkooppraatjes van de verkoper heen en ontdekken eventuele verborgen mankementen tijdens een bezichtiging. Hierdoor kunnen wij onderhandelen over de prijs en zorgen wij ervoor dat u nooit te veel betaalt voor uw nieuwe paleisje!

Bekijk ons aanbod

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Susteren

Bij Wij Makelaars kunt u terecht voor verschillende diensten. Naast o.a. huizen kopen dus ook als u uw huis wilt verkopen in Susteren en omgeving. Met onze ervaren en deskundige makelaars weten wij voor ieder huis een goede verkoop te realiseren.

Slimmer Verkopen met Wij Makelaars!

Wij kennen ook het het Slimmer Verkopen. Door uw aankoop te regelen via onze alles-in-1 formule, bespaart u op een hoop kosten. Zo kunt u een huis kopen zonder kosten koper (k.k.). U bespaart op kosten voor de overdrachtsbelasting, hypotheekadvies en het laten uitvoeren van een bouwkundig rapport. Ook vallen de kosten voor de notaris, taxatie en het kadaster onder onze formule.

Het slimmer verkopen

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Susteren?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.