Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving Roermond en Sittard-Geleen? Bekijk ze hier.

De voordelen van een aankoopmakelaar in Sittard

Een aankoopmakelaar in Sittard kan enorm handig zijn als u van plan bent om een huis te kopen. Er komt tenslotte een hoop bij dit proces kijken en er zijn een aantal zaken die goed geregeld moeten worden. Daarnaast is het niet altijd even makkelijk om in de juiste woningmarkt een geschikte en betaalbare woning te vinden die er goed uitziet. Wij van Wij Makelaars zijn een full-servicemakelaar die u kan helpen als aankoopmakelaar in Sittard. Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde makelaars die u kunnen helpen bij alle zaken rondom het kopen van een huis. Alles wordt zo goed mogelijk voor u geregeld en al uw wensen en belangen worden in acht genomen. Ons advies is dan ook altijd om een aankoopmakelaar in Sittard in armen te nemen. Wilt u graag de hulp van één van onze makelaars inschakelen? Neem dan contact met ons op via de website. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden! Maar op deze pagina leest u ook al meer over onze diensten.

Bekijk aanbod
Contact

Wanneer in Sittard een aankoopmakelaar inschakelen?

In Sittard een aankoopmakelaar inschakelen kan een hoop voordelen met zich meebrengen. Zo kan een aankoopmakelaar u bijvoorbeeld helpen bij het beantwoorden van een aantal vragen. Wanneer u van plan bent om een woning te kopen is het namelijk handig om een duidelijk beeld van uw ideale woning te hebben. Zo is het belangrijk om te weten aan welke eisen uw nieuwe huis moet voldoen, welk type huis u wilt kopen, waar de omgeving aan moet voldoen en hoe u uw nieuwe huis gaat financieren. Een aankoopmakelaar in Sittard kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Zo kan Wij Makelaars naar het juiste huizenaanbod zoeken, afspraken maken voor bezichtigingen, onderhandelingen uitvoeren en zaken bij de notaris begeleiden. Wij ondersteunen u in het gehele aankoopproces en zetten onze kennis en ervaring in om de aankoop zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Wilt u graag een aankoopmakelaar inschakelen? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek in een van onze kantoren in Roermond, Sittard of Geleen. Daar zal een van onze ervaren makelaars u graag verder helpen en uw zoektocht naar een huis starten.

Voordelig een aankoopmakelaar in Sittard inschakelen

Wij begrijpen dat u niet altijd een aankoopmakelaar in Sittard nodig heeft gedurende het gehele aankoopproces. De een heeft tenslotte wat meer kennis en ervaring dan de ander. Daarom is het bij ons ook mogelijk om enkel de hulp van onze aankoopmakelaars in te schakelen voor een deeldienst. U kunt dan zelf bepalen wanneer u dat doet. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor de onderhandelingen of juist voor de bezichtigingen. Zo heeft u zelf de controle over uw uitgaven en kunt u ook voordelig een aankoopmakelaar in Sittard inschakelen. Het is zelfs mogelijk om met een aankoopmakelaar geld te besparen. Door een van onze ervaren makelaars u te laten adviseren over de waarde van een woning, weet u namelijk zeker dat u altijd de juiste prijs zult bieden en betalen voor een huis. Zo voorkomt u dat u een veel te hoge prijs betaalt en jarenlang een te hoge hypotheek moet afbetalen. Wij Makelaars is al jaren actief als erkende makelaar in Limburg. Doordat ons bedrijf is ontstaan uit een samenwerking van &Leven Makelaars, Dohmen Makelaardij en doe-het-zelfmakelaar WoningaanbodNederland hebben wij een groot dienstenaanbod in heel Zuid-Limburg. Niet voor niets zijn wij uitgegroeid tot de meest vertrouwde makelaar van Limburg.

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Sittard

Wilt u met een vertrouwde makelaardij aan de slag om uw huis te verkopen, dan bent u bij Wij Makelaars aan het juist adres. Mert 30 jaar aan ervaring, weten wij precies hoe wij uw huis in de markt kunnen zetten.

Een aankoopmakelaar in Sittard helpt u

Wij als aankoopmakelaar in Sittard willen graag zoveel mogelijk mensen helpen om de voor hun perfecte woning te kunnen kopen. Maar het is niet voor iedereen even makkelijk en haalbaar om een woning te kunnen betalen. Voornamelijk starters of mensen die niet in het bezit zijn van een groot vermogen hebben het lastig in de huidige huizenmarkt. Wij maken het daarom graag wat gemakkelijker. Door gebruik te maken van de verkoopformule Slimmer verkopen heeft u geen eigen vermogen nodig om een huis te kunnen kopen. Deze formule is namelijk inclusief overdrachtsbelasting, notariskosten, kadasterkosten, taxatie, hypotheekadvies en een bouwkundig rapport. U betaalt een vast all-in prijs waarmee het mogelijk wordt gemaakt om ook zonder eigen vermogen een huis te kopen. Op onze website vindt u hier meer informatie over. Ook kunt u al een beter beeld krijgen van het huidige woningaanbod door ons aanbod op de website te bekijken. Daarnaast hebben we informatie over de verschillende regio’s uitgewerkt waardoor u al een beter beeld kunt krijgen in welke omgeving u een huis wilt gaan zoeken. Dit is tenslotte iets wat onze aankoopmakelaar graag van u wil weten. Wij hopen in ieder geval dat wij u mogen helpen bij het vinden van het ideale huis en staan klaar om u als aankoopmakelaar in Sittard te ondersteunen tijdens het aankoopproces.

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Sittard?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.