Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving Roermond en Sittard-Geleen? Bekijk ze hier.

Uw aankoopmakelaar in Sittard

U bent al tijden op zoek naar een nieuwe koopwoning in Sittard, maar heeft het gevoel dat u altijd net naast het net vist. In de huidige chaotische huizenmarkt gaan de huizen als warme broodjes over de toonbank. Telkens de huizen bekijken en bezichtigingen regelen, gaat u niet in de koude kleren zitten. Dat is heel logisch, aangezien u niet iedere dag met dit bijltje hakt. De aankoopmakelaars van Wij Makelaars doen dit wel. Daarom kunnen wij u prima van dienst zijn bij de aankoop van uw droomwoning in Sittard. Neem contact met ons op en schakel vandaag nog een aankoopmakelaar in Sittard in.

Bekijk aanbod
Contact

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar is een professional die is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij het kopen van onroerend goed, zoals een huis, appartement of bedrijfspand. De belangrijkste taak van een aankoopmakelaar is om zijn of haar cliënt te helpen bij het vinden van de ideale woning en om te onderhandelen over de beste voorwaarden en prijs voor de aankoop. Een aankoopmakelaar in Sittard zal onder andere de volgende taken uitvoeren:

Het zoeken naar geschikte woningen die passen bij de wensen van de cliënt.

Het organiseren van bezichtigingen.

Het beoordelen van de staat van de woning.

Het onderzoeken van de waarde van de woning.

Het adviseren over een reële aankoopprijs.

Het onderhandelen met de verkopende partij over de voorwaarden van de koop.

Het controleren van de koopovereenkomst en het adviseren over eventuele aanpassingen.

Het begeleiden van de cliënt bij de notaris.

Het controleren van de akte van levering.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar in Sittard?

Wanneer u in Sittard een aankoopmakelaar inschakelt, bent u sowieso verzekerd van een deskundige begeleiding en advies gedurende het hele aankoopproces. Er zijn echter meerdere voordelen verbonden aan het inschakelen van een aankoopmakelaar bij het kopen van een woning:

  • Een aankoopmakelaar beschikt over uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en heeft veel ervaring met het onderhandelen over de prijs en voorwaarden van een woning. Dit kan leiden tot een betere deal voor de koper.
  • Het vinden van een geschikte woning en het regelen van bezichtigingen en onderhandelingen kan tijdrovend en stressvol zijn. Een aankoopmakelaar neemt dit proces uit handen, waardoor de koper tijd en moeite bespaart.
  • Een aankoopmakelaar kijkt objectiever naar een woning dan de koper zelf. Hierdoor kan de aankoopmakelaar beter adviseren over de sterke en zwakke punten van de woning en de prijs-kwaliteitverhouding.
  • Een aankoopmakelaar heeft vaak een groot netwerk in de vastgoedsector, waardoor hij of zij toegang heeft tot woningen die niet op de markt zijn. Hierdoor kan de koper een voorsprong hebben op andere potentiële kopers.
  • Een aankoopmakelaar biedt ook juridische ondersteuning bij het opstellen en controleren van de koopovereenkomst en de akte van levering. Zo kunnen juridische problemen voorkomen worden.

Waarom kiezen voor Wij Makelaars?

Wij Makelaars zijn een full-service makelaarskantoor dat u kan helpen als aankoopmakelaar in Sittard. Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde makelaars die u kunnen helpen bij alle zaken rondom het kopen van een huis. Alles wordt zo goed mogelijk voor u geregeld en al uw wensen en belangen worden in acht genomen. Naast aankoopmakelaars in Sittard werken onze aankoopmakelaars ook in Geleen, Born en Urmond. En niet alleen bij de aankoop van een huis kunnen we u helpen. We hebben ook deskundige verkoopmakelaars en taxateurs in dienst. Klik op de links om meer te lezen over onze verkoop- en taxatiediensten.

Complete dienstverlening of deeldiensten

Onze erkende aankoopmakelaars in Sittard kunnen u op verschillende manieren helpen. U kunt ervoor kiezen om een complete dienstverlening bij ons af te nemen. Hierbij helpt uw aankoopmakelaar in Sittard u met:

  • Het zoeken naar geschikte woningen die passen bij uw woonwensen.
  • Het organiseren van bezichtigingen voor potentiële koopwoningen.
  • U vergezellen naar de bezichtigingen.
  • Onderhandelen over prijs en leveringsvoorwaarden in uw naam.
  • Begeleiding bieden bij zowel notaris als sleuteloverdracht.

Wilt u besparen op de makelaarskosten? Dat snappen wij. Daarom kunt u bij ons ook van deeldiensten gebruik maken. Dit betekent dat u ons alleen voor de diensten inhuurt, waarvoor u de aankoopmakelaar kunt gebruiken. Zo gaat de aankoopmakelaar bijvoorbeeld dan alleen mee op de bezichtiging of hij regelt alleen de onderhandelingen.

Onze verkoopformule: slimmer verkopen

Als aankoopmakelaar in Sittard streven wij ernaar zoveel mogelijk mensen te helpen bij het vinden van hun droomwoning. Helaas is het niet voor iedereen even eenvoudig om een huis te kunnen betalen, met name starters en mensen zonder groot vermogen hebben het moeilijk op de huidige huizenmarkt. Wij willen dit graag verlichten en introduceren daarom Slimmer Verkopen, een verkoopformule die het mogelijk maakt om zonder eigen vermogen een huis te kopen. Met deze formule zijn alle kosten inbegrepen, zoals overdrachtsbelasting, notariskosten, kadasterkosten, taxatie, hypotheekadvies en een bouwkundig rapport. U betaalt een vaste all-in prijs, waardoor het ook zonder eigen vermogen haalbaar wordt om een huis te kopen.

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Sittard?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.