Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving Roermond en Sittard-Geleen? Bekijk ze hier.

De voordelen van een aankoopmakelaar Geleen

Wanneer u op het punt staat om een nieuw huis te kopen, is het slim om de hulp van een erkende aankoopmakelaar in Geleen in te schakelen. Een erkende aankoopmakelaar als Wij Makelaars kan namelijk helpen bij alle belangrijke zaken rondom de aankoop van een huis. Wij zijn al jaren actief in Limburg en hebben kantoren in onder andere Roermond, Sittard en Geleen. Naast dat wij u van dienst kunnen zijn als full-servicemakelaar, kunt u bij ons ook de Zelf Verkopen-dienst afnemen en staan wij klaar om u te helpen bij een taxatie. Dus bent u op zoek naar een veelzijdige aankoopmakelaar in Geleen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren en gecertificeerde makelaars. Maar lees ook vooral even verder, mocht u graag meer informatie willen.

Bekijk aanbod
Contact

Waarom in Geleen een aankoopmakelaar raadplegen?

Waarom het aan te raden is om in Geleen een aankoopmakelaar in te schakelen? Zoals we al eerder zeiden, helpt een aankoopmakelaar u met alle zaken en werkzaamheden die komen kijken bij het kopen van een huis. Dit kan heel erg handig zijn als u niet veel ervaring of kennis heeft over het aankopen van een huis. Een van onze ervaren en gecertificeerde aankoopmakelaars zet zich volledig in om uw belangen tijdens de zoektocht en aankoop van een huis te behartigen. U zult er zo nooit alleen voor staan en wordt altijd van deskundig advies voorzien. Een aankoopmakelaar in Geleen kan u op verschillende manieren van dienst zijn en kan dan ook op verschillende momenten in het traject worden ingeschakeld. Zo kan Wij Makelaar u helpen bij het zoeken naar het juiste huis, afspraken maken voor bezichtigingen, meegaan naar bezichtigingen, uitvoeren van onderhandelingen en het begeleiden met zaken bij de notaris, taxateur en de overdracht. Heeft u vragen over een van onze diensten of wilt u weten wat deze precies inhouden? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

In Geleen een aankoopmakelaar inschakelen

Bij Wij Makelaars willen wij al onze klanten zo goed mogelijk helpen. Onze aankoopmakelaars in Geleen luisteren en werken daarom zoveel mogelijk aan de hand van uw wensen. Dit betekent dat wij u ook van dienst kunnen zijn als u op zoek bent naar een zeer betaalbare aankoopmakelaar in Geleen. Naast het feit dat wij u volledig kunnen ondersteunen in het gehele aankoopproces, voeren wij namelijk ook deeldiensten uit. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen voor welke werkzaamheden u ons inschakelt of juist niet. Zo bent u ervan gegarandeerd dat u niet met te hoge makelaarskosten te maken krijgt. Daarnaast hebben al onze aankoopmakelaars jarenlange ervaring, waardoor zij al middels een gericht verkooppraatje een succes kunnen maken van een bezichtiging. Omdat Wij Makelaars een samenvoeging is van &Leven Makelaars, Dohmen Makelaardij en de doe-het-zelfmakelaar WoningaanbodNederland, is bij ons heel veel mogelijk en zijn we actief in heel Zuid-Limburg. Ons doel is om in ieder geval de beste aankoopmakelaar in Geleen voor u te zijn. Wilt u meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Neem dan ook eens een kijkje op de andere pagina’s van de Wij Makelaars-website.

Meer dan alleen een aankoopmakelaar in Geleen

Zoals we eerder al zeiden, zijn wij een full-servicemakelaar. Dit betekent dat wij meer dan alleen een aankoopmakelaar in Geleen voor u kunnen zijn. Naast dat wij u ook kunnen helpen bij de verkoop van uw huis, kunt u ook uw huis zelf verkopen via ons. Wij bieden namelijk verschillende pakketten aan waarmee u op een vrij eenvoudige manier zelf uw huis kunt verkopen, uiteraard met hier en daar wat hulp van ons. Ook kunnen wij een taxatie van een woning realiseren. Deze objectieve waardebepaling kan worden gebruikt bij de aankoop en verkoop van een huis, bij het aanvragen van een hypotheek en bij afspraken met een notaris, accountant of fiscus. Een van onze ervaren adviseurs voorziet u bij de aankoop of verkoop van een huis ook graag van een onafhankelijk financieel advies. Wij willen namelijk meer dan alleen een aankoopmakelaar in Geleen voor u zijn, en vinden het belangrijk om u op verschillende vlakken zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Full service makelaar in Geleen

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Geleen

Wij Makelaars zorgt ervoor dat u uw huis in Sittard kan verkopen met optimaal resultaat. Door meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij weten wij hoe wij woningen het beste kunnen plaatsen op de huizenmarkt. Zoekt u dus een vertrouwde partij om u te helpen bij de verkoop van uw huis? Dan bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres.

De stap naar een aankoopmakelaar

Bent u van plan om onze aankoopmakelaar in Geleen, BornBeek of ergens in anders in Limburg raad te plegen voor de aankoop van een huis? Dan is het handig om alvast een duidelijk beeld te krijgen van uw ideale huis en een aantal vragen aan uzelf te stellen. Dit zorgt er later voor dat wij uw wensen zo goed mogelijk begrijpen en u optimaal van dienst kunnen zijn. Allereerst kunt u zich afvragen waar uw nieuwe huis allemaal aan moet voldoen. Denk hierbij aan welke type huis u graag zou willen of hoe de omgeving van het huis eruit moet zien. Daarna kunt u gaan kijken wat zo’n huis momenteel zou kosten en hoe u dit gaat financieren. Een van onze aankoopmakelaars helpt u graag met het beantwoorden van deze vragen en zal vervolgens meteen voor u aan de slag gaan om het juiste huis voor u te vinden. Wij hopen dat we u snel mogen ontmoeten tijdens een vrijblijvend adviesgesprek om vervolgens meteen de zoektocht naar uw ideale huis te kunnen starten.

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Geleen?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.