Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving Roermond en Sittard-Geleen? Bekijk ze hier.

Aankoopmakelaar Geleen

Een erkende aankoopmakelaar in Geleen kan u van dienst zijn bij de aankoop van uw droomwoning. Vooral wanneer u weinig tot geen ervaring heeft met het kopen van een huis is deze professionele hulp praktisch onmisbaar. En met wie anders gaat u liever in zee dan met dé Erkende makelaar in Limburg, Wij Makelaars? Wij zijn al meer dan 35 jaar actief in de makelaarswereld en helpen u graag met de aankoop van een koopwoning in Geleen. Bekijk ons woningaanbod op onze site of neem contact met ons op. De zoektocht naar uw droomwoning begint vandaag!

Bekijk aanbod
Contact

De taken van een aankoopmakelaar

De taken van een aankoopmakelaar kunnen onder andere het volgende omvatten:

De aankoopmakelaar heeft een adviserende rol: hij adviseert de koper over de marktomstandigheden en helpt bij het vaststellen van een budget.

De aankoopmakelaar zoekt naar woningen die voldoen aan de wensen en behoeften van de koper.

De aankoopmakelaar kan de koper begeleiden tijdens het bezichtigen van deze woningen.

De aankoopmakelaar onderhandelt namens de koper met de verkoper en diens makelaar over de prijs en de voorwaarden van de koopovereenkomst.

De aankoopmakelaar controleert de juridische en technische aspecten van het onroerend goed, zoals de eigendomspapieren en de bouwkundige staat van het pand.

De aankoopmakelaar begeleidt de koper bij het opstellen van de koopovereenkomst en zorgt ervoor dat alle relevante aspecten van de transactie worden opgenomen.

De aankoopmakelaar zorgt ervoor dat de transactie op een correcte wijze wordt afgehandeld en begeleidt de koper bij de sleuteloverdracht van de woning.

Wilt u alles of maar een deel?

Bij onze erkende aankoopmakelaars in Geleen kunt u op diverse manieren profiteren van onze expertise. U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van ons compleet dienstenpakket, zoals beschreven in de vorige paragraaf. Wilt u echter geld besparen op de kosten van de makelaar, dan kan dat ook. Makelaarskosten omvatten een redelijk hoog bedrag en zijn immers niet aftrekbaar bij de Belastingdienst. Lees hier meer over de kosten die wel en niet fiscaal aftrekbaar zijn. Daarom bieden wij bij Wij Makelaars ook deeldiensten aan, waarbij u enkel gebruikmaakt van de specifieke diensten waarvoor u de aankoopmakelaar nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan zaken, als de aankoopmakelaar alleen meenemen naar rondleidingen of om hem enkel de onderhandelingen te laten regelen.

Waarom een aankoopmakelaar in Geleen?

Wanneer u in Geleen voor een aankoopmakelaar kiest, brengt dit verschillende voordelen met zich mee bij het kopen van een huis of ander onroerend goed. Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen:

  • Een aankoopmakelaar heeft uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in Geleen en kan u helpen bij het vinden van een geschikte woning binnen uw budget en binnen een bepaalde tijd.
  • Een aankoopmakelaar is getraind in onderhandelen en kan namens u de beste prijs en voorwaarden bedingen bij de aankoop van uw woning.
  • Een aankoopmakelaar kan u onafhankelijk advies geven over de woning en de omgeving, zonder dat hij of zij daarbij gebonden is aan de belangen van de verkopende partij of aan emotionele gevoelens.
  • Door het inschakelen van een aankoopmakelaar hoeft u zelf minder tijd te besteden aan het zoeken naar woningen en het onderhandelen over de prijs. Dit kan veel stress en gedoe besparen tijdens het aankoopproces.

Meer dan alleen een aankoopmakelaar in Geleen

Wij Makelaars wordt vaker bestempeld als de vertrouwde makelaar in Limburg en daar zijn wij trots op. Aan die naam komen wij dan ook niet voor niks. We zijn al 35 jaar actief in de woningmarkt en zijn daarom binnen Limburg uitgegroeid tot een erkende full-service makelaar. Meer informatie over Erkende aankoopmakelaars vindt u hier. Ons makelaarskantoor is ontstaan door samenwerkingen tussen meerdere kleinere makelaars. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan diensten aan u aanbieden. U kunt ons voor een complete dienstverlening inzetten of voor een aantal diensten. Daarnaast bieden wij naast aankoopdiensten ook verkoopdiensten en taxaties aan. Klik op de links om over deze diensten meer te weten te komen.

Full service makelaar in Geleen

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Geleen

Wij Makelaars zorgt ervoor dat u uw huis in Sittard kan verkopen met optimaal resultaat. Door meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij weten wij hoe wij woningen het beste kunnen plaatsen op de huizenmarkt. Zoekt u dus een vertrouwde partij om u te helpen bij de verkoop van uw huis? Dan bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres.

Speciale verkoopformule

Als aankoopmakelaar in Geleen hebben we als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het vinden van het perfecte huis. Helaas is het voor sommigen niet gemakkelijk om een woning te kopen. Vooral starters en mensen zonder eigen vermogen hebben het moeilijk op de actuele woningmarkt. Om deze reden willen we deze mensen graag een handje helpen en hebben we Slimmer Verkopen geïntroduceerd. Slimmer Verkopen is een verkoopformule, waarmee u zonder eigen geld een woning kunt kopen. Binnen deze formule zitten alle kosten inbegrepen, zoals overdrachtsbelasting, notariskosten, kadasterkosten, taxatie, hypotheekadvies en een bouwkundig rapport. U betaalt een vaste all-in prijs, zodat het ook zonder eigen vermogen mogelijk is om een woning te kopen. Ons doel is om meer mensen de mogelijkheid te bieden om een huis te kopen en hen op die manier te begeleiden bij het aankoopproces.

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Geleen?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.