Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving Roermond en Sittard-Geleen? Bekijk ze hier.

Uw aankoopmakelaar in Born

Bent u op zoek naar een leuke woning in Born? Of heeft u misschien al een geschikt huis gevonden, maar weet u niet zo goed welke prijs u moet bieden? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van een aankoopmakelaar in Born! Bij Wij Makelaars helpen wij u om voor een geschikte prijs uw droomwoning te bemachtigen!

Bekijk aanbod
Contact

Wij Makelaars - dé aankoopmakelaar in Born

Met onze ervaring en onze kennis kunnen we ervoor zorgen dat u als starter of juist ervaren koper het ideale huis krijgt. Een huis is een grote aankoop waar u goed over moet nadenken. Daarom is het een goed idee om een aankoopmakelaar in Born in de hand te nemen. Het advies van een ervaringsdeskundige kan u namelijk net dat goede duwtje in de rug geven! Dus schroom niet en neem vooral contact met ons op. Wij zorgen dan voor de beste match met een aankoopmakelaar in Born, BeekGeleen of ergens anders in Limburg!

Ervaring als makelaar

Bij Wij Makelaars helpen wij al jarenlang onze klanten bij het aankopen van een woning, maar ook bij het verkopen of verhuren van hun eigen huis. Hierbij helpen we u met uw taxatie en geven we u financieel advies als u dit nodig heeft. U kunt bij ons ook een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Waar u ook naar op zoek bent in een aankoopmakelaar in Born, bij ons bent u aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring op het gebied van huizen verkopen en een geschikte nieuwe woning vinden. Onze professionele makelaars staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

 

Wij Makelaars is ontstaan door een samenwerking tussen meerdere makelaars in de provincie Limburg. Door al deze krachten te bundelen, kunnen wij de beste service verlenen. Daarnaast vullen we elkaar alleen maar aan, waardoor we nog sterker staan. In Born is onze aankoopmakelaar meteen ervan op de hoogte als er nieuwe huizen op de markt komen. Ook weet hij alles van de omgeving en de mooie plekjes om te wonen. Deze en andere redenen maken ons de juiste partij om uw droomhuis in Born te kunnen bemachtigen.

Huis laten verkopen door een vertrouwde makelaar in Born

Voor een makelaardij die u kunt vertrouwen in de omgeving van Born, bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres. Met 30 jaar kennis en ervaring, kunnen wij u helpen uw huis zo goed mogelijk in de markt te zetten. Zo komen wij tot een verkoopresultaat waarmee iedereen tevreden is.

Dé aankoopmakelaar van Born voor starters

Wij Makelaars is dé aankoopmakelaar in Born, die ook veel ervaring heeft met het helpen van starters. Wij begrijpen dat het in deze bizarre tijd moeilijk is om als starter het geld voor een huis bij elkaar te krijgen. Daar bieden wij een oplossing voor middels slimmer verkopen. Ook kunt u bij ons kosten besparen door zelf te bepalen waar en wanneer u onze aankoopmakelaar inschakelt. Het is namelijk mogelijk om gebruik te maken van onze deeldiensten. Hierdoor blijven de makelaarskosten een stuk lager. Bij de deeldiensten kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om onze aankoopmakelaar in Born alleen mee te laten gaan naar de bezichtigingen, of dat deze zich juist alleen bezighoudt met de onderhandelingen.

Als u toch ervoor kiest om voor het gehele aankooptraject in Born een aankoopmakelaar in de hand te nemen, dan gaan we meteen vanaf het kennismakingsgesprek al met uw wensen en behoeften aan de slag. De zoektocht begint namelijk bij het in kaart brengen van uw wensen en behoeften. Als deze eenmaal op papier zijn gezet, kan de aankoopmakelaar hiermee aan de slag gaan. Hij/zij gaat dan op zoek naar huizen die bij u als persoon passen en volledig aansluiten op uw wensen en behoeften. Mocht hij/zij een huis gevonden hebben, dan kan er indien gewenst een bezichtiging ingepland worden. De aankoopmakelaar gaat zelf ook mee naar deze bezichtiging. Wilt u een bod uitbrengen op het huis, dan zal de aankoopmakelaar u hier zo goed mogelijk over adviseren en u hierbij helpen. Iedereen verdient namelijk de beste service en hulp als het gaat om een huis kopen!

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Born?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.