Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving van Sittard en Geleen? Bekijk ze hier.

Uw huis te koop zetten in Urmond

Wilt u uw huis in Urmond te koop zetten? Dan kunt u de hulp van een erkende makelaardij in Urmond goed gebruiken! Wij Makelaars helpt u graag bij de verkoop van uw woning, maar ook bij de aankoop van een nieuw huis dat te koop staat in Urmond! Al jaren is Wij Makelaars een vertrouwde makelaar in Urmond, BuchtenHoltum en heel Limburg. Natuurlijk wilt u een huis kopen in Urmond tegen de beste voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat u uw droomhuis snel en voor een eerlijke prijs kunt bemachtigen. Dit doen wij door onze jarenlange ervaring in het vakgebied in de praktijk toe te passen. Zo wordt een huis kopen in Urmond een stuk makkelijker en leuker! Wij Makelaars kan u ook helpen bij de verkoop van uw huis, door uw huis zo aantrekkelijk mogelijk te koop te zetten in Urmond. Ook kunt u bij ons terecht voor een taxatie en een gratis waardebepaling van een huis. Wij zijn van alle markten thuis en helpen u graag om uw dromen op woongebied te verwezenlijken.

Bekijk aanbod
Contact

Hulp bij huis kopen in Urmond

Onze ervaren gecertificeerde makelaars en taxateurs helpen u graag bij het vinden en kopen van uw droomhuis te koop in Urmond! Elke aankoop is anders en bij iedere aankoop hoort dan ook een andere strategie. Wij gaan graag het aankooptraject met u aan om u te adviseren over de beste strategie om uw droomhuis te bemachtigen en over de reëelste aankoopprijs van dit huis. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Mooie verkooppraatjes bij bezichtigingen is iets waar u ongetwijfeld tegenaan zult gaan lopen. Onze aankoopmakelaar weet eenvoudig door deze praatjes heen te prikken, de juiste vragen te stellen en te onderhandelen over de aankoopprijs om de beste deal te regelen voor het huis dat te koop staat in Urmond.

Aankoopmakelaar inschakelen bij huis te koop in Urmond

U kunt Wij Makelaars al inschakelen vanaf de eerste stap in de zoektocht naar een koper voor uw pand, maar het is ook zeker mogelijk om de hulp van onze makelaars pas in te schakelen wanneer u deze echt nodig heeft in een later stadium. Met onze traditionele full-servicedienst begeleiden wij u optimaal en intensief tijdens het gehele verkoopproces en streven wij samen naar de maximale opbrengst in Urmond voor uw dat huis te koop staat. Dankzij deze service wordt u zoveel mogelijk ontzorgd en kunt u alvast meubels gaan uitzoeken voor uw nieuwe woning. Maar u kunt ook eerst zelf proberen uw huis in Urmond te verkopen. Zo betaalt u ons alleen voor de makelaarsdiensten waarvoor u ons echt nodig heeft. Gaat u aan de slag met de zelfverkoopmethode, check dan eerst goed of uw huis al verkoopklaar is.

Via het Slimmer Verkopen een koopwoning in Urmond kopen

Wilt u graag een huis kopen, maar heeft u nog niet veel eigen spaargeld? Dat is via ons zeker mogelijk! Wij Makelaars biedt namelijk de Het Slimmer Verkopen dienst aan. Aan de hand van deze dienst kunt u gemakkelijk een huis kopen in Urmond zonder kosten koper te hoeven betalen. Dit kan bijvoorbeeld een goede optie zijn als u uw spaargeld graag wilt gebruiken voor de inrichting van uw koopwoning in Urmond. Er worden tegenwoordig strakke regels gehanteerd rondom de aanvraag van hypotheken om betalingsproblemen en restschuldproblemen van huiseigenaren te voorkomen. Wij maken het u iets makkelijker om een huis te kunnen kopen. Overige aankoopkosten worden betaald door de verkopers via de regeling vrij op naam Als u hierover vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag uitgebreid hoe dit werkt.

Het Slimme Verkopen

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Urmond

Voor het verkopen van uw huis in de omgeving van Urmond zijn de makelaars van Wij Makelaars u altijd van dienst. Als gevestigd en vertrouwd makelaarsbedrijf, kennen wij altijd de huizenmarkt van het moment. Hierin zullen wij uw huis zo goed mogelijk positioneren, zodat we tot een optimaal verkoopresultaat komen.

Meer informatie over Wij Makelaars

Wij Makelaars is een full-service makelaar die niet alleen diensten aanbiedt om een huis te kunnen kopen in Urmond. Wij bieden namelijk ook allerlei diensten aan rondom een huis te koop zetten in Urmond. Wilt u uw huis op de traditionele manier verkopen of toch liever zelf uw huis verkopen? Het is allemaal mogelijk bij Wij Makelaars. Mocht u hebben gekozen voor de Zelf Verkopen-dienst, en wilt u toch graag overstappen naar de traditionele methode, dan bieden wij een gratis overstap aan. U kunt dus altijd eerst zelf proberen om in Urmond uw huis te koop te zetten. U kunt vervolgens immers altijd nog gratis overstappen op onze full-service. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door middel van onze flexibiliteit en deskundigheid. Wij begeleiden u vakkundig door het gehele proces van het verkopen of kopen van een woning. Onze gecertificeerde makelaars en taxateurs kunnen u op veel verschillende vlakken van dienst zijn, dus maak gerust eens een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Meer over ons

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Urmond?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.