Uw huis verkopen in Stein

Wilt u uw huis verkopen in Stein? Dat kan met behulp van Wij Makelaars. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Het verkopen van uw huis gaat zonder zorgen en met professionele begeleiding van onze deskundige makelaars. Wij Makelaars is ontstaan uit een samenwerking tussen meerdere makelaars. Daarbij ondervonden we dat wij sterker staan en u beter van dienst kunnen zijn als we ons zouden samenvoegen tot één. En dat hebben wij gedaan, mét succes. Uw huis verkopen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij stellen samen met u een plan van aanpak op en gaan ervoor zorgen dat u het maximale kunt halen uit de verkoop.

Wilt u liever zelf uw huis verkopen? Ook dat is mogelijk bij Wij Makelaars. Wij bieden drie pakketten aan om u op weg te helpen met de verkoop van uw huis in Stein. U kunt zelf de gewenste begeleiding van ons kiezen. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat er professionele foto’s van uw woning worden gemaakt en zorgen we ervoor dat uw huis goed zichtbaar op Funda komt te staan. Heeft u alvast vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw huis verkopen
Contact

De verkoop van uw huis in Stein zelf regelen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf de verkoop van hun huis in Stein te regelen. En dat is ook heel goed mogelijk. Houd er hierbij wel altijd rekening mee dat er meer bij komt kijken dan u in eerste instantie wellicht denkt. Veel mensen overrompelt dit dan ook en uiteindelijk schakelen zij alsnog een makelaar in Stein in om het over te nemen. Daarom heeft Wij Makelaars drie pakketten samengesteld die het u makkelijker maken om toch op een zelfstandige manier uw huis te verkopen. Met ieder pakket ondersteunen wij u op een andere manier.

 

Zo sturen wij bijvoorbeeld een professionele fotograaf om uw woning goed vast te leggen en eventueel 360° graden foto’s en een video te maken. Daarnaast kunnen wij een plattegrond van uw woning maken. Dus kies zelf uw pakket en de hoeveelheid hulp die u wilt krijgen bij de verkoop van uw huis in Stein. Dan maakt u het uzelf een stuk makkelijker. Blijkt uiteindelijk dat u toch niet voldoende tijd heeft om alle bezichtigingen zelf te doen? Of lukt het om een andere reden niet om uw woning zelf te verkopen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Wij Makelaars mag u kosteloos overstappen naar onze een van onze andere pakketten.

Fullservice makelaar

Toch liever niet zelf aan het roer staan tijdens de verkoop van uw huis in Stein? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan namelijk ook voor u klaar als Full-Service makelaar. Dit houdt in dat wij u vanaf de eerste tot de laatste stap helpen om uw huis te verkopen. Wij nemen u écht alles uit handen. Dat is de vertrouwde service van Wij Makelaars. Samen stellen we een plan van aanpak op en bekijken we hoe we uw woning in Stein het beste onder de aandacht kunnen brengen. We bekijken welke doelgroep we het beste kunnen benaderen en hoe we deze gaan bereiken. Daarnaast stellen we een realistische vraagprijs op. Dit doen we op basis van eerdere transacties van vergelijkbare huizen in de omgeving en op basis van onze kennis en ervaring. Zo wordt uw huis niet meteen uit de markt geprijsd.

 

Uiteraard streven wij er altijd naar om het maximale uit de verkoop van uw huis in Stein te halen. De bezichtigingen nemen wij op ons, uiteraard in overleg met u. Maar ook de onderhandelingen kunt u met een gerust hart aan onze ervaren makelaars overlaten. Dit is vaak een spannend moment, maar met onze hulp brengen we dit samen tot een goed einde. Daarna stopt onze dienstverlening niet. Wij stellen voor u de koopovereenkomst op en begeleiden u tijdens de oplevering van de woning. En ook bij de laatste stap, het naar de notaris gaan, staan wij aan uw zijde.

Het slimmer verkopen

Daarnaast kennen wij ook het slimmer verkopen. Met deze alles-in-1 formule koopt u een huis zonder kosten koper. U bespaart dan dus op diverse kosten, zoals de overdrachtsbelasting en de kosten van een bouwkundig rapport of taxatie. En dat is voordelig voor u! Wilt u meer weten over het slimmer verkopen? Bekijk onze website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

In Stein uw huis verkopen samen met Wij Makelaars

Uw woning verkopen in Stein doet u samen met Wij Makelaars. Onze professionele makelaars hebben jarenlange ervaring en kennen deze markt als geen ander. Wij streven ernaar om het maximale voor u als verkoper te behalen zodat u met een tevreden gevoel kunt terugkijken op dit traject. Zonder zorgen en zonder stress uw huis verkopen in Stein, dat is wat wij willen voor u. Wilt u eens kennis komen maken met onze makelaars? Wij heten u van harte welkom! Neem daarvoor gerust contact met ons op. Ook als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag verder!

Meer over ons

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Stein?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.