Uw huis verkopen in Geleen

Wilt u uw huis verkopen in Geleen? Dit is een vrij ingewikkeld en tijdrovend proces voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben in de makelaardij. Er komen namelijk een heleboel zaken bij kijken. Laat het verkopen van uw huis daarom over aan onze deskundige makelaars. Zo kunt u niet alleen veel tijd besparen, maar ook veel stress en geld! Wij zorgen er namelijk voor dat uw woning tegen de hoogst mogelijke prijs wordt verkocht en u weer geld over heeft voor de inrichting of aanschaf van uw nieuwe huis.

Ons gerenommeerde makelaarsbedrijf is zelf gelegen in Geleen, dus wij hebben hier heel veel connecties. Zo weten wij altijd de juiste mensen te vinden om uw huis te kopen. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring in het vak en hebben wij al heel veel mensen met succes mogen helpen bij de verkoop van hun huis. Wij weten dan ook precies wat er nodig is om uw woning te verkopen in Geleen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen, want bij ons bent u in goede handen!

Uw huis verkopen
Contact

In Geleen een huis verkopen?
Wij Makelaars helpt u verder

De gecertificeerde makelaars van Wij Makelaars kunnen u voorzien van een complete verkoopservice als u een huis wilt verkopen in Geleen. Wij snappen als geen ander dat u het druk heeft met andere zaken en zoveel mogelijk ontzorgd wil worden rondom het verkoopproces. Leg al het werk daarom in onze handen! Wij staan voor u klaar om alle belangrijke zaken voor u te regelen. Wij zorgen voor de foto’s en tekst om uw huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken, we plannen en begeleiden de bezichtigingen, we stimuleren eventuele kopers om een bod te doen én zetten onze onderhandelingsvaardigheden in om een contract met de beste verkoopvoorwaarden op papier te krijgen. Ook handelen we alles netjes af met de notaris. Terwijl wij de beste deal voor de verkoop van uw huis in Geleen regelen, kunt u zich dus bezighouden met andere belangrijke of misschien wel leukere zaken.

Regel zelf de verkoop van uw huis in Geleen onder begeleiding van Wij Makelaars

Als u in Geleen uw huis wilt verkopen, is het een slimme zet om alle werkzaamheden rondom het verkoopproces volledig over te laten aan professionals. Zo weet u zeker dat u geen belangrijke zaken over het hoofd ziet en dat u een eerlijke verkoopdeal kunt sluiten. Maar bij ons krijgt u ook de optie om zelf meer betrokken te zijn bij het verkoopproces! In dat geval gaat u zelf aan de slag om uw huis te verkopen in Geleen. Uiteraard krijgt u hierbij begeleiding van onze deskundige makelaars en zorgen wij ervoor dat u de juiste tools heeft. Ook regelen we alvast een paar belangrijke zaken, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Zelf Verkopen-dienst

De Zelf Verkopen-dienst is een goede optie als u geld wilt besparen; deze dienst is immers goedkoper dan onze full-servicedienst. Twijfelt u of u de juiste kwaliteiten in huis heeft om zelf uw woning te verkopen in Geleen? Wij geven u de mogelijkheid om het eerst zelf te proberen, en wanneer dit niet lukt gratis over te stappen naar onze full-servicedienst. Zo ligt de drempel wat lager. Als u hier nog vragen over heeft, neem dan vooral even contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie

Huizen vrij op naam kopen met het slimmer verkopen

Kosten besparen bij de aankoop van een woning? Wij verkopen huizen vrij op naam! Bij het slimmer verkopen kunt u dus een woning kopen zonder kosten koper. En daar plukt u de vruchten van. U bespaart namelijk op verschillende kosten, van kosten voor het laten uitvoeren van een bouwkundig rapport tot aan notaris- en kadasterkosten. Bent u benieuwd wat het Slimmer Verkopen voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. We kijken graag samen wat er mogelijk is!

Waarom kiezen voor Wij Makelaars

Of u nu uw huis wilt verkopen in Geleen, of juist op zoek bent naar een woning in Geleen – bij ons bent u aan het juiste adres. Redenen om te kiezen voor de professionele hulp van Wij Makelaars zijn o.a.:

  • Onze persoonlijke dienstverlening
  • Onze jarenlange ervaring in de huizenmarkt
  • Onze uitgebreide kring van connecties
  • Onze samenwerking met professionele fotografen en andere partners
  • Ons gebruik van de nieuwste tools op het gebied van de makelaardij, waaronder onze 3D-tool voor bezichtigingen.

Betrokken bij het hele verkoopproces

Wij betrekken u altijd nauw bij het hele verkoopproces en nemen u uiteraard mee in alle belangrijke beslissingen. Ook gaan wij altijd nét dat ene stapje verder en zetten wij onze beste onderhandelingsvaardigheden in om uw huis zo snel mogelijk tegen een zeer mooie prijs te verkopen. Wij Makelaars heeft al voor vele mensen hun huis mogen verkopen in Geleen. En met succes! Wordt u onze volgende tevreden klant? Plan dan meteen een afspraak met ons in! Mocht u eerst graag willen weten welke verkoopprijs wij hanteren bij de verkoop van uw huis? Dan heeft u de mogelijkheid om een gratis waardebepaling van uw huis aan te vragen. We komen graag bij u langs om alles tot in details te bespreken.

Meer over ons

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Geleen?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.