Uw huis verkopen in Urmond

Bent u van plan om uw huis te verkopen in Urmond, maar weet u niet precies hoe u dit moet aanpakken? Dan zijn wij van Wij Makelaars het juiste bedrijf om u hierbij te helpen. Wij hebben in Limburg ondertussen al verschillende jaren ervaring en zijn in deze tijd uitgegroeid tot een van de betrouwbaarste makelaars van Limburg. Het verkopen van uw huis in Urmond is vaak een stressvolle en spannende periode. Wij Makelaars biedt u daarom graag de juiste begeleiding. Wij zorgen ervoor dat uw woning zo snel mogelijk tegen de beste prijs verkocht wordt. Wij helpen u bij het gehele verkoopproces, zodat de verkoop van uw huis in Urmond op een vakkundige en professionele manier wordt afgerond.

Bekijk aanbod
Contact

Woning verkopen in Urmond

Wij zijn al jaren actief in het prachtige Limburg. Doordat wij zelf in Limburg wonen en werkzaam zijn, weten wij als de beste hoe het is om in deze prachtige regio te wonen en vertoeven. Wij bieden twee verschillende pakketten en diensten aan wanneer het aankomt op het verkopen van uw huis in Urmond namelijk Full-service en Zelf verkopen

Bij ons full-service pakket nemen wij al uw zorgen uit handen. Wij regelen de verkoop van uw huis in Urmond van A tot Z. Als full-service makelaar houden wij ons bezig met allerlei werkzaamheden zoals juridische afhandelingen, onderhandelingen over prijzen, bezichtigen regelen en zelfs de begeleiding naar de notaris. Wanneer u het aantrekkelijker vindt om zelf de touwtjes in handen te hebben, dan kunt u gebruikmaken onze dienst ‘Zelf Verkopen’. Bij deze dienst helpen en begeleiden wij u bij het verkopen van uw huis in Urmond. Zo kan u in ons basispakket al gebruikmaken van o.a. het maken van foto’s door een professionele fotograaf, het opstellen van een koopoverkomst en zorgen wij er ook voor dat uw huis prominent op Funda te zien is. Mocht achteraf blijken dat het Zelf Verkopen-pakket toch niet helemaal bij u past, dan kunt u kosteloos overstappen naar ons full-servicepakket.

In Urmond huis verkopen of kopen – vraag taxatie aan!

Wilt u graag volledige ondersteuning krijgen bij een huis verkopen in Beek? Bij Wij Makelaars kunt u volledig ontzorgd worden door een persoonlijke makelaar en adviseur die u tijdens het gehele verkoopproces van A tot Z helpt bij de verkoop van uw huis in Beek. Ons deskundige team neemt graag al het zware werk uit uw handen. Denk hierbij aan het verzorgen van de bezichtigingen tot aan de onderhandelingen en de juridische afhandeling. Natuurlijk streven wij hierbij naar een zo hoog mogelijke, marktconforme verkoopopbrengst van uw woning.

Als starter een huis kopen? Maak gebruik van het Slimmer Verkopen

Beschikt u niet over een flinke spaarrekening of andere bezittingen? Dan kan het in de huidige huizenmarkt lastig zijn om een huis te kopen. Bij Wij Makelaars bieden wij daarom het Slimmer Verkopen aan. Met deze service kunt u goedkoper en sneller (als starter) een huis kopen in Urmond. Het grootste voordeel is dat u geen aankoopkosten hoeft te betalen, waardoor u duizenden euro’s kunt besparen. Het gespaarde bedrag kunt u dan vervolgens weer gebruiken voor het aankleden van uw woning met mooie meubels. Wanneer u meer wil weten over Slimmer Verkopen twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van alle informatie en beantwoorden al uw vragen rondom dit onderwerp.

Bekijk het Slimmer Verkopen

Wij Makelaars regelt meer dan de verkoop van uw huis in Urmond

Bij Wij Makelaars bieden wij allerlei diensten aan omtrent de verkoop en aankoop van huizen. Dit gaat dus verder dan de juiste begeleiding bij het verkopen van uw woning in Urmond. En bij de verkoop van uw huis in Urmond kunt u bovendien niet alleen ervoor kiezen om de verkoop volledig over te laten aan de makelaar, maar heeft u ook de optie om zelf uw woning te verkopen (met onze begeleiding). Door deze flexibiliteit weten wij ons te onderscheiden van onze concurrenten. Door onze kennis en ervaring in het makelaars vak kunnen wij u in het hele proces van de verkoop van een huis in Urmond zoveel mogelijk ontzorgen en van alle gemakken voorzien. Ook voor de aankoop van een nieuwe woning kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u hierbij helpen door het vinden van uw droomwoning, het maken van afspraken voor bezichtigen, prijsonderhandelingen en nog veel meer. Mocht u hier meer over willen weten of nog vragen hebben, bekijk dan onze website of neem contact met ons op.

Meer over ons

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Urmond?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.