Uw huis verkopen in Urmond

Bent u van plan om uw huis te verkopen in Urmond, maar weet u niet precies hoe u dit moet aanpakken? Dan zijn wij van Wij Makelaars het juiste bedrijf om u hierbij te helpen. Wij hebben in Limburg ondertussen al ruim 30 jaar ervaring. In deze tijd zijn we uitgegroeid tot één van de betrouwbaarste makelaars van Limburg. Uw huis verkopen in Urmond is vaak een stressvolle en spannende periode. Wij Makelaars biedt u daarom graag de juiste begeleiding. Zo zorgen we ervoor dat uw woning zo snel mogelijk tegen de beste prijs verkocht wordt. We helpen u bij het gehele verkoopproces. Daarmee wordt de verkoop van uw huis op een vakkundige en professionele manier afgerond.

Bekijk aanbod
Contact

Woning verkopen in Urmond

Wij zijn al jaren actief in het prachtige Limburg. Doordat wij zelf in Limburg wonen en werkzaam zijn, weten wij als de beste hoe het is om in deze prachtige regio te vertoeven en werken. We bieden twee verschillende pakketten en diensten aan om uw huis te verkopen in Urmond. Dit zijn onze Full-service en Zelf verkopen diensten.

Bij ons Full-service pakket nemen wij al uw zorgen uit handen. Wij regelen de verkoop van uw woning van A tot Z. Als Full-service makelaar houden wij ons daarbij bezig met allerlei werkzaamheden. Deze zijn onder andere juridische afhandelingen, onderhandelingen over prijzen, het regelen van bezichtigingen en zelfs de begeleiding naar de notaris. Vindt u het fijner om zelf de touwtjes in handen te hebben? Dan kunt u gebruikmaken van onze dienst ‘Zelf Verkopen’. Bij deze dienst heeft u zelf de controle over de verkoop, met hulp en begeleiding van ons. Zo kunt u in ons basispakket al gebruikmaken van o.a. een professionele fotograaf, het opstellen van een koopovereenkomst en hulp bij vindbaarheid op Funda. Mocht achteraf blijken dat het Zelf Verkopen-pakket toch niet helemaal bij u past, dan kunt u kosteloos overstappen naar ons full-servicepakket.

Een huis verkopen in Urmond – vraag taxatie aan!

Wilt u graag volledige ondersteuning krijgen als u uw woning gaat verkopen in Urmond? Bij Wij Makelaars kunt u volledig ontzorgd worden door een persoonlijke makelaar en adviseur. Deze helpt u tijdens het gehele verkoopproces van A tot Z. Ons deskundige team neemt u graag al het zware werk uit handen. Van het verzorgen van de bezichtigingen tot aan de onderhandelingen en de juridische afhandeling, wij regelen het. Natuurlijk streven wij hierbij naar een zo hoog mogelijke, marktconforme verkoopopbrengst van uw woning.

Als starter een huis kopen? Maak gebruik van het Slimmer Verkopen

Beschikt u niet over een flinke spaarrekening of andere bezittingen? Dan kan het in de huidige huizenmarkt lastig zijn om een huis te kopen. Daar heeft Wij Makelaars, als makelaar in Urmond, de oplossing voor. Wij bieden namelijk het Slimmer Verkopen aan. Met deze service kunt u goedkoper en sneller (als starter) een huis kopen. Het grootste voordeel is dat u geen aankoopkosten hoeft te betalen, waardoor u duizenden euro’s kunt besparen. Het gespaarde bedrag kunt u dan vervolgens weer gebruiken voor het aankleden van uw woning met mooie meubels. Wanneer u meer wil weten over Slimmer Verkopen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van alle informatie en beantwoorden al uw vragen rondom dit onderwerp.

Bekijk het Slimmer Verkopen

Wij Makelaars doet meer dan alleen uw woning verkopen in Urmond

Bij Wij Makelaars bieden wij allerlei diensten aan omtrent de verkoop en aankoop van huizen. Dit gaat dus verder dan alleen de juiste begeleiding bij het verkopen van uw woning. Daarbij kunt u er bovendien niet alleen voor kiezen om de verkoop volledig over te laten aan de makelaar, maar heeft u ook de optie om zelf uw woning te verkopen (met onze begeleiding). Door deze flexibiliteit weten wij ons te onderscheiden van onze concurrenten.

Met onze kennis en ervaring in de makelaardij kunnen wij u in het hele proces van uw woning verkopen in Urmond zoveel mogelijk ontzorgen en van alle gemakken voorzien. Ook voor de aankoop van een nieuwe woning kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u hierbij helpen door het vinden van uw droomwoning, het maken van afspraken voor bezichtigingen, prijsonderhandelingen en meer. Mocht u meer willen weten of nog vragen hebben, bekijk dan onze website of neem contact met ons op.

Meer over ons

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Urmond?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.