Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving van Sittard en Geleen? Bekijk ze hier.

In Buchten uw huis te koop zetten

Bent u op zoek naar een koopwoning in Buchten of wilt u juist uw eigen huis in Buchten te koop zetten? Wat dacht u van een erkend makelaarskantoor in Buchten inschakelen? Wij van Wij Makelaars helpen u graag bij het kopen of verkopen van een koopwoning in Buchten. Wij Makelaars is al jaren een erkende en vertrouwde makelaar in de hele regio Limburg. Een huis kopen of verkopen in Buchten wilt u uiteraard alleen tegen de best mogelijke voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat dit proces zo goed en snel mogelijk wordt afgerond aan de hand van onze jarenlange hands-on ervaring. Een huis kopen of te koop zetten in Buchten wordt zo een stuk eenvoudiger. Naast het helpen bij het verkopen of kopen van een woning, kan Wij Makelaars u van dienst zijn door het uitvoeren van een taxatie of een gratis waardebepaling. Deze kunt u aanvragen via onze website.

Bekijk aanbod
Contact

Droomhuis te koop gezien in Buchten, maar geen spaargeld?

Wilt u een huis kopen zonder gebruik te hoeven maken van eigen spaargeld? Dan is Wij Makelaars de ideale makelaar voor u! Wij Makelaars biedt namelijk het slimmer verkopen aan om eenvoudiger en slimmer een huis te kunnen kopen in Buchten. Een groot voordeel van deze service is dat u geen kosten koper hoeft te betalen voor het huis dat te koop staat in Buchten. Kredietverstrekkers hanteren tegenwoordig strikte regels bij het aanbieden van nieuwe hypotheken. Deze zijn ook opgenomen in de wet. Het zijn regels die voorkomen dat huiseigenaren betalings- en restschuldproblemen krijgen. Door al deze strikte regels kan het lastig zijn om een hypotheek te krijgen. Met het kopen vrij op naam worden overige kosten door de verkoper betaald in plaats van de kosten koper regeling. Op deze manier wordt het veel aantrekkelijker en makkelijker om een koopwoning in Buchten te kopen.

In Buchten uw ideale huis te koop gezien?

Bij het kopen van een huis is de hulp en het advies van een ​​erkende aankoopmakelaar zeer wenselijk en vrijwel onmisbaar. Onze aankoopmakelaar kan u helpen bij alle vraagstukken en problemen die komen kijken bij het kopen van een huis. Hij/zij behartigt uw belangen en regelt indien gewenst het volledige aankoopproces van een huis dat te koop staat in Buchten voor u. Het inschakelen van een makelaar is vooral aan te raden als u nog geen ervaring heeft met het kopen van een woning of als u dit lastig vindt. Door onze aankoopmakelaar in te schakelen, kunt u altijd advies inwinnen en staat u er nooit alleen voor. U kunt onze ​​aankoopmakelaar raadplegen voor het zoeken naar het geschikte woningaanbod, maar u kunt zich ook pas later in het aankoopproces aansluiten bij onze aankoopmakelaar. Wij Makelaars kan u onder andere ondersteunen bij het vinden van de juiste woning, maar denk ook aan zaken als taxaties, begeleiding bij notariële zaken, eigendomsoverdracht, het regelen van een bezichtiging en meer! Het mooie van Wij Makelaars is dat we ook deeldiensten aanbieden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om ons uitsluitend de onderhandelingen of bezichtigingen te laten regelen en de kosten laag te houden. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Buchten

Bij het verkopen van uw huis in Buchten kan Wij Makelaars voorzien in alles dat hierbij komt kijken. Met de expertise en jarenlange ervaring die aanwezig is binnen onze makelaardij, komen wij altijd tot een optimaal resultaat.

Wij Makelaars helpt u ook om in Buchten uw huis te koop te zetten

Bij Wij Makelaars bieden wij verschillende services aan die verder gaan dan hulp bij het kopen van een huis (te koop in Buchten). Wilt u juist zelf uw koopwoning in Buchten verkopen? Ook dit is mogelijk bij Wij Makelaars. U kunt er hierbij voor kiezen om het volledige verkoopproces in onze handen te laten, maar wij bieden ook Zelf Verkopen-pakketten aan! Zo kunt u eerst zelf proberen om uw huis te koop te zetten in Buchten, UrmondHoltum en heel Limburg. Als u later toch wilt overstappen van de zelfverkoopmethode naar de traditionele methode, dan kunt u gratis en probleemloos overstappen. Wij treden graag op als uw persoonlijke makelaar en adviseur op de manier zoals u dat wenst en begeleiden u vakkundig door het hele proces van het verkopen van uw woning. Mocht u ons eerst beter willen leren kennen en nog wat vragen willen stellen, maak dan gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij ontvangen u graag op ons kantoor met een warm welkom en een kop koffie. Of we komen langs bij u op locatie. Zo hebben we meteen een duidelijker beeld van uw situatie en woonwensen.

Fullservice makelaar in Buchten

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Buchten?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.