Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving van Sittard en Geleen? Bekijk ze hier.

Uw huis te koop zetten in Elsloo

Een huis te koop in Elsloo zetten, klinkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Om een huis succesvol te verkopen moet u toch verstand van zaken hebben. U moet een gedegen kennis van de huizenmarkt in Elsloo hebben en u moet weten welke zaken bij de verkoop nog meer om de hoek komen kijken. Al met al komt er genoeg op u af. Toch kan het wel makkelijk gaan, wanneer u een deskundige makelaar als Wij Makelaars inhuurt. Ons makelaarskantoor is al meer dan dertig jaar actief in de makelaardij en is daarom bekend met de actuele trends in de huizenmarkt. Huizen kopen? Huizen verkopen? Huizen taxeren? Wij doen het allemaal. Bovendien kunnen wij u unieke diensten aanbieden. U bepaalt namelijk bij ons wat u wilt betalen.

Bekijk aanbod
Contact

Een huis te koop zetten in Elsloo

Wanneer u ons inhuurt als verkoopmakelaar kunnen wij u met twee verschillende pakketten bij de verkoop van uw huis helpen. We hebben een full-service pakket, waarbij we u adviseren en begeleiden gedurende het hele verkoopproces. We nemen alle zaken die betrekking hebben op de verkoop van uw huis uit handen, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Binnen onze complete dienstverlening zitten zaken zoals een taxatie van uw huis door gecertificeerde taxateurs, professionele afbeeldingen en goede beschrijvingen van uw huis voor een mooie presentatie van uw woning op de bekende vastgoedplatformen, het maken van 3D video’s en foto’s voor online huisbezichtigingen, het organiseren van rondleidingen in uw huis, onderhandelen met potentiële kopers en het opstellen van de koopovereenkomst

De touwtjes in handen houden

Wanneer u zelf meer invloed wil hebben op de verkoop van uw woning of wanneer u niet genoeg budget hebt voor een volledige dienstverlening, kunt u ook kiezen voor ons Zelf Verkopen pakket. Bij deze pakketten worden slechts een aantal zaken door ons geregeld, zoals een te koop bord voor uw huis, promotie op social media en professionele verkoopbrochures. U bent dan verantwoordelijk voor de organisatie van huisbezichtigingen. Daarom zeggen wij ook met een gerust hart: u bepaalt wat u betaalt. Wanneer u nu merkt dat dit pakket u niet voldoende bezichtigingen oplevert en de verkoop van uw woning uitblijft, dan is het mogelijk om alsnog uw Zelf Verkopen pakket om te zetten naar een full-service dienstverlening. Dit is geheel kosteloos.

Er was eens een huis in Elsloo te koop

Natuurlijk kunt u ook onze aankoopmakelaar inschakelen, wanneer u een huis in Elsloo wil kopen. Tijdens uw eerste gesprek met uw persoonlijke aankoopmakelaar geeft u uw woonwensen door, waarna we direct voor u aan de slag gaan met het vinden van uw ideale koopwoning in Elsloo. Met onze connecties hier en onze kennis van de huizenmarkt zijn wij als een van de eerste op de hoogte van nieuwe aanbod en u dus nu ook. Mocht u geïnteresseerd zijn in een woning, dan plannen wij zo snel mogelijk een bezichtiging in. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan vergezelt de makelaar u ook tijdens de rondleiding. Ook voeren wij de onderhandelingen over het bod en de leveringsvoorwaarden in uw naam uit. Zo betaalt u nooit te veel voor uw nieuwe stekje.

Aankoopmakelaar nodig?

Wij Collectief van Wij Makelaars

Een huis kopen in Elsloo zonder eigen vermogen? Dat kan. Lees hier hoe u een huis koopt zonder eigen vermogen. Ook kunt u een huis kopen zonder spaargeld met ons Wij Collectief. In deze alles-in-1-formule zitten bijna alle kosten inbegrepen, zoals kadasterkosten, notariskosten, taxatiekosten, de kosten voor een bouwkundig rapport, de overdrachtsbelasting en het hypotheekadvies. Wanneer u een huis vrij op naam wil kopen, dan bespaart u flink wat geld. Wilt u meer informatie over vrij op naam kopen, lees dan deze informatieve blog.

Waardebepaling woning

Uw woning taxeren is nodig voor een waardebepaling van uw huis. Deze waardebepaling krijgt u in een gecertificeerd taxatierapport. Dit rapport is onmisbaar voor het aanvragen van een hypotheek en bij verschillende notariszaken. Bij ons vindt u gecertificeerde taxateurs die volgens de laatste taxatiemodellen de rapporten kunnen opstellen. Onze rapporten worden door alle banken en de Nationale Hypotheek Garantie geaccepteerd.

Wij makelaars staat voor u klaar

Er zijn genoeg makelaarskantoren op de Limburgse markt. Wat maakt ons nu zo uniek? Ten eerste zijn we al dertig actief in de makelaardij. Onze tevreden klanten hebben ons niet voor niets benoemd tot de vertrouwde makelaar van Limburg. We streven er altijd naar om het beste resultaat te boeken voor al onze klanten. We werken op een transparante wijze en werken volgens een overzichtelijk stappenplan. Bovendien maken wij gebruik van een online bezichtigingstool, waardoor huisbezichtigingen niet lijfelijk meer hoeven plaats te vinden. Met ons gevarieerde dienstenpakket kunnen wij iedereen helpen op welke manier dan ook.

Alles over ons

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Elsloo?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.