Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving Roermond en Sittard-Geleen? Bekijk ze hier.

Uw huis te koop zetten in Beek

Uw Hu

Omringd door groen en op steenworp afstand van de Belgische én Duitse grens. Beek is een gemoedelijk dorp waar toch genoeg te beleven valt. Wilt u hier een huis kopen of wilt u juist uw huis te koop zetten in Beek? Bij Wij Makelaars bent u aan het juiste adres! Of u nu uw huis te koop wilt zetten in Beek of juist op zoek bent naar uw droomhuis, wij kunnen u verder helpen. Wij Makelaars is ontstaan door een samenwerking tussen verschillende makelaars. Want samen staan wij sterker en samen kunnen wij de Limburgse markt het beste bedienen. U als klant staat bij ons centraal. Door onze jarenlange ervaring en ons ijzersterke samenwerkingsverband, kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Vertel ons uw wensen op het gebied van wonen en wij gaan voor u aan de slag. Wij gaan ervoor zorgen dat u een koopwoning in Beek gaat vinden die geheel aan uw wensen voldoet. Óf zet uw huis te koop in Beek bij ons en wij doen de rest. U kunt ons als Full Service Makelaar in de arm nemen of u kunt ervoor kiezen om uw woning zelf te verkopen. Waar de keuze ook op valt, u kunt te allen tijde op ons rekenen. Heeft u alvast vragen voor ons? Neem dan gerust eens contact op. Wij helpen u graag verder.

Bekijk aanbod
Contact

In Beek uw huis te koop zetten met Wij Makelaars

Woont u in Beek en wilt u uw huis te koop zetten? Dan kan bij Wij Makelaars! Wij kunnen u twee mogelijkheden bieden. De eerste mogelijkheid is onze Full Service optie. Neemt u ons in dienst als Full Service Makelaar, dan hoeft u zich geen enkele zorgen meer te maken wanneer u besluit in Beek uw huis te koop te zetten. Uw koopwoning in Beek is bij ons in goede handen. Als persoonlijk makelaar en adviseur helpen wij u graag bij het gehele verkoopproces. Dit alles begint met een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we het plan van aanpak. Wij stellen voor u een verkoopanalyse en verkoopadvies op maat op. We bekijken welke doelgroep we het beste kunnen benaderen én hoe we deze gaan bereiken. Maar ook het vaststellen van de vraagprijs van uw koopwoning in Beek komt aan bod. Natuurlijk streven wij ernaar om het maximale voor u te behalen wanneer u uw huis te koop zet in Beek. Laat dat maar aan onze professionals over! Zelfs tot na de onderhandelingen blijven wij aan uw zijde staan en begeleiden wij u ook in de laatste fase van het verkooptraject. Geheel zorgeloos uw huis verkopen kan bij Wij Makelaars!

Slimmer verkopen met Wij Makelaars

Een huis kopen, zonder eigen spaargeld? Dat kan met de alles-in-1 formule van het Slimmer verkopen van Wij Makelaars! In deze formule zitten de volgende kosten inbegrepen: de kosten voor overdrachtsbelasting, notaris, taxatie en hypotheekadvies. Ook de kosten voor een bouwkundig rapport en de kadasterkosten zijn inclusief. Door een huis vrij op naam te kopen, bespaart u dus een hoop geld! Wij vertellen u graag meer over het Slimmer verkopen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Slimmer verkopen

Zelf uw huis in Beek te koop zetten

Zojuist vertelden we dat er twee mogelijkheden zijn om uw huis te verkopen via Wij Makelaars. De eerste optie was dat wij het gehele verkooptraject op ons kunnen nemen. Maar er zijn steeds meer mensen die graag zelf hun huis te koop zetten in Beek. Dit is ook zeker mogelijk! Houd hierbij wel rekening met het feit dat hier ontzettend veel bij komt kijken. Daarom helpen wij u graag een eindje op weg, zodat u niet in de fout gaat. Wij bieden drie verschillende pakketten aan om u een vliegende start te geven. In ieder pakket bieden wij bijvoorbeeld de diensten van een professionele fotograaf aan. Een huis te koop zetten in Beek lijkt dan wel gemakkelijk, maar zonder professionele foto’s maakt u het zichzelf erg moeilijk. Ieder pakket biedt weer andere mogelijkheden. Zo kunt u zelf de mate van begeleiding door ons samenstellen. Mocht om wat voor reden dan ook het niet lukken om uw huis te koop te zetten in Beek, dan kunt u kosteloos overstappen naar onze Full Service optie. Dus maakt u zich geen zorgen als u kiest voor het Zelf Verkopen pakket. Lukt het niet of heeft u geen tijd om alle bezichtigingen op u te nemen, dan laten wij u niet in de steek.

Zelf verkopen in Beek

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Beek

Wij Makelaars is de makelaardij die jouw snel en vertrouwd kan helpen je huis te verkopen in Beek. Met een uitgebreide kennis over de markt en de regio komen wij altijd tot een mooi resultaat.

Een huis kopen in Beek

Wellicht wilt u helemaal niet weg uit het mooie Beek, maar wilt u juist een huis kopen in Beek. Ook als u een aankoopmakelaar nodig heeft, kunt u op onze deur kloppen. Want ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Stel, u ziet in Beek een huis te koop staan. Een prachtig huis dat geheel aan uw wensen lijkt te voldoen. U ziet zichzelf er al wonen en bent smoorverliefd. Probeer deze roze bril af te zetten en toch met kritische ogen naar het huis te kijken. Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk dit kan zijn. Want ook emoties komen vaak om de hoek kijken. Als erkende makelaar met jarenlange ervaring helpen wij u graag bij de bezichtiging. De verkopende partij ziet uw roze bril en u zult alleen de mooie verhalen onthouden. Laat ons uw kritische blik zijn en de kritische vragen stellen. Wanneer alles een beetje bezonken is, nemen we alles samen nog een keer door. Zo weet u zeker dat u geen spijt krijgt en halsoverkop een bod uitbrengt waar u later niet meer achter staat. Dus wilt u een huis kopen in Beek? Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u op zoek!

Wij helpen u aan een koopwoning in Beek

Een geschikte koopwoning in Beek vinden kan nogal lastig zijn. Daarom helpen wij u hier graag bij. Wilt u een huis kopen in Beek, dan zijn er een aantal vragen die wij u stellen. Bijvoorbeeld: “Hoe belangrijk vindt u de grootte van de tuin?”, “Hoeveel slaapkamers moet het huis hebben?” en “Wilt u in het centrum van Beek wonen dichtbij de winkels, of juist liever aan de rand en vlakbij de natuur?”. Al deze vragen stellen wij u om een goed beeld te krijgen van uw droomwoning. Maar ook het budget is natuurlijk erg belangrijk en speelt een grote rol. Bekijk daarom al eens op Funda het aanbod en ontdek welke huizen er binnen uw budget vallen. Ook op onze website kunt u ons huidige aanbod vinden. Maar wist u dat niet alle huizen in Beek op Funda komen? Veel huizen worden al verkocht voor het ooit maar bekend is geworden dat ze in de verkoop stonden. Wij als makelaar kennen de huizenmarkt als de binnenkant van onze broekzak. Wij weten welke huizen binnenkort op de markt komen en kunnen u hier al snel van op de hoogte stellen. Nog vóór deze op de website of op Funda komen. Dus bent u van plan om een huis te kopen in Beek? Laat ons dan uw wensen weten en wij houden de markt in de gaten. Zodra wij een huis zien dat binnenkort in de verkoop gaat, dan nemen wij direct contact met u op. Zo zal uw droomhuis zeker niet aan uw neus voorbijgaan. Daar gaan wij alles aan doen! Wilt u eens langskomen en kennismaken met onze professionals? Neem dan contact met ons op. Vertel ons uw wensen en laat ons de zoektocht door uw droomwoning starten.

Over Wij Makelaars

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Beek?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.