Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving van Sittard en Geleen? Bekijk ze hier.

Uw huis te koop zetten in Beek

U heeft een huis te koop in Beek gezien? Of wilt u juist uw huis te koop zetten in Beek? Het kopen of verkopen van een huis doet u niet iedere dag en daarom kan dit hele proces voor u een heel stressvolle aangelegenheid zijn. Dat hoeft het echter helemaal niet te zijn. Wij van Wij Makelaars bieden u graag hulp bij het verkoop- of aankoopproces. Wij zijn hét vertrouwde makelaarskantoor van Limburg met meer dan dertig jaar ervaring in het verkopen, kopen en taxeren van woningen. We hebben hierdoor een uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor we u een uitgebreid dienstenpakket kunnen aanbieden. Of u nu op zoek bent naar een full-service dienstverlening of slechts deeldiensten van ons wenst; bij Wij Makelaars kan het allemaal.

Bekijk aanbod
Contact

Huis in Beek te koop zetten

Wanneer u uw huis gaat verkopen, kunnen wij u twee verschillende pakketten aanbieden. We bieden ten eerste een complete dienstverlening. Dit full service pakket bestaat uit elementen als waardebepaling van uw woning, presenteren van uw woning met beschrijvingen en foto’s, het aanbieden van uw woning op vastgoedplatformen als Funda, verzorgen van huisbezichtigingen, prijs en leveringsvoorwaarden opstellen en hierover onderhandelen met potentiële kopers, opstellen koopakte, juridische afhandeling en de begeleiding naar notaris. Als uw persoonlijke verkoopmakelaar voorzien wij u constant van advies en begeleiden wij u bij het hele verkoopproces. Hierbij nemen we u praktisch alles uit handen.

Zelf verkopen

Een tweede pakket die wij u bij de verkoop van uw huis kunnen aanbieden, is het Zelf Verkopen pakket. Met dit pakket krijgt u wel begeleiding van ons, maar houdt u zelf de touwtjes in handen. Bij ons pakket is inbegrepen: foto’s, opstellen koopakte, verkoopbrochure, plek op vastgoedplatformen, promotie en promotiemateriaal en prijsonderhandeling.

Zelf neemt u het leuke gedeelte onder handen, zoals de bezichtigingen. Wilt u meer weten over de voordelen van dit pakket, lees het op onze website.

Slimmer verkopen

Huis kopen in Beek

Bent u juist op zoek naar een koopwoning in Beek? Ook dan kunt u van onze diensten gebruikmaken. Als uw aankoopmakelaar adviseren wij u en begeleiden wij u bij het vinden en kopen van uw perfecte koopwoning in Beek. Wij behartigen uw belangen en helpen u aan uw droomwoning voor de laagste prijs en de beste voorwaarden. Wij helpen u graag bij een geschikt huizenaanbod voor u te vinden, bezichtigingen voor u in te plannen, begeleiding bij woningbezichtigingen, uitvoering van onderhandelingen met betrekking tot prijs en voorwaarden, begeleiding bij notaris, verzorgen overdracht en begeleiding bij de taxateur.

Met het door ons opgebouwde netwerk in Beek zijn wij op de hoogte van de huizenmarkt hier en zijn wij als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod. En u dus ook! Wanneer een woning past bij de door u aangegeven woonwensen, dan verzorgen wij de rondleiding waarbij we met u mee gaan, mocht u dit willen. Wij zorgen ervoor dat u nooit te veel betaald, wanneer u een huis gaat kopen in Beek. Meer informatie over het kopen van een huis en onze diensten als aankoopmakelaar? Lees het op deze pagina.

Zelf verkopen in Beek

Wij Collectief van Wij Makelaars

Een huis kopen, zonder eigen spaargeld? Dat kan met de alles-in-1 formule van het Wij Collectief van Wij Makelaars! In deze formule zitten de volgende kosten inbegrepen: de kosten voor overdrachtsbelasting, notaris, taxatie en hypotheekadvies. Ook de kosten voor een bouwkundig rapport en de kadasterkosten zijn inclusief. Door een huis vrij op naam te kopen, bespaart u dus een hoop geld! Wij vertellen u graag meer over het Wij Collectief. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Taxeren woning

Voor zowel de verkoop van een woning als de aankoop van een huis is een taxatierapport nodig. Deze krijgt u, nadat een taxateur een waardebepaling van uw woning gedaan heeft. De opgestelde taxatieprijs bepaalt de vraag- en aankoopprijs. Wij van Wij Makelaars kunnen u een gevalideerd taxatierapport opstellen, die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een hypotheekverstrekking. Onze taxatierapporten worden door alle banken geaccepteerd en ook door de Nationale Hypotheek Garantie.

Waarom kiezen voor Wij Makelaars?

Er zijn tig goede makelaars op de markt, dus waarom zou u kiezen voor Wij Makelaars? Wij zijn al meer dan dertig jaar actief in de makelaardij. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot de vertrouwde makelaar in Limburg en daar zijn wij trots op. We hebben als doel om het beste resultaat te boeken voor al onze klanten of zij nu willen kopen of verkopen. We bieden onze klanten duidelijkheid en werken via een helder stappenplan, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Bovendien hebben we sinds kort een handige 3D-tool tot onze beschikking, waarmee we huisbezichtigingen online kunnen laten plaatsvinden. Foto’s en video’s hiervoor worden door onze professionele fotografen geschoten. Bij biedingen gaan wij altijd voor het beste resultaat. Niet voor niets zijn we de meest veelzijdige makelaar van de regio.

Over Wij Makelaars

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Beek?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.