Uw vertrouwde makelaar in Stein en omgeving

Op zoek naar een makelaar in Stein? Dan bent u bij Wij Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn een erkend bureau voor makelaardij in Stein en omgeving en helpen u graag bij de verkoop of verhuur van uw woning. Wij bieden een full-service dienst aan, maar u kunt bij ons ook terecht als u zelf uw huis wilt verkopen (met de hulp van onze makelaar in Stein). Uiteraard wilt u dat uw huis zo snel mogelijk wordt verkocht, tegen de beste voorwaarden. Wij gaan u hierbij helpen aan de hand van onze jarenlange ervaring in dit vakgebied. Ieder huis heeft zijn eigen doelgroep en daarom snappen wij als geen ander dat iedere verkoop anders is. Door u te adviseren over de meest reële verkoopprijs en de beste verkoopstrategie, gaan wij als makelaar in Stein en omgeving dit traject graag met u aan. Onze ervaren gecertifieerde makelaars en taxateurs staan klaar om u zo goed mogelijk te helpen, dus maak gerust een vrijblijvende afspraak!

Bekijk aanbod
Contact

Makelaardij in Stein en omgeving

Ons team woont en werkt in de omgeving van Stein, waardoor wij als geen ander weten hoe mooi het is om te wonen in deze regio. Dit enthousiasme brengen wij graag over op onze (ver)kopers. Wij Makelaars is één van de beste full-service makelaars in Limburg dankzij een combinatie van inzicht in de woningmarkt en uitgebreide kennis over de regio. U kunt bij ons verschillende diensten en pakketten afnemen. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten verkopen van uw huis op een traditionele manier, maar bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het zelf verkopen van uw huis onder begeleiding van onze makelaar. U zult niet snel een betere aanbieder voor makelaardij in Stein vinden, aangezien we al meer dan 30 jaar het vertrouwde gezicht zijn in Limburg!

Onze dienstverlening

Wilt u uw huis verkopen via een makelaar in Stein? Wij Makelaars heeft de kopers voor uw huis. Wij zijn al verscheidene jaren een vertrouwde makelaar in de regio en hebben een groot landelijk netwerk. Wij presenteren uw woning op een duidelijke en aantrekkelijk wijze in onze uitgebreide informatiebrochure. In combinatie met vele andere werkzaamheden doen wij dit om een zo hoog mogelijk verkoopresultaat voor u te realiseren! Binnen de makelaardij in Stein bieden wij ook andere diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Verhuur van een woning
  • Aankoop van een woning
  • Taxatie
  • Waardebepaling (gratis)
  • Financieel advies

Tijdens én buiten kantooruren kunt u bij ons rekenen op persoonlijke, enthousiaste en deskundige begeleiding.

Het slimmer verkopen

Bij Wij Makelaars hebben we tevens een prachtig aanbod voor u. U kunt bij ons namelijk een huis kopen zónder kosten koper! De gehele aankoop wordt in dat geval al voor een klein bedrag geregeld. Wat houdt het precies in? De kosten koper zijn, zoals de naam al zegt, extra kosten die de koper van een woning dient te betalen. Deze kosten bestaan doorgaans uit: de overdrachtsbelasting, notaris- en kadasterkosten, taxatiekosten, advies- en bemiddelingskosten én de kosten voor een bouwkundig rapport. Dankzij het Het slimmer verkopen koopt u de woning vrij op naam en bespaart u al gauw duizenden euro’s. Meer weten over Het slimmer verkopen? Neem gerust eens contact met ons op!

Het slimmer verkopen

Met vertrouwen uw woning verkopen

Wilt u snel en vertrouwd uw huis verkopen? Dan hoeft u niet te twijfelen om bij Wij Makelaars aan te kloppen. Met onze jarenlange ervaring in de huizenmarkt weten wij precies hoe wij uw huis het beste in de markt neer kunnen zetten.

Zelf uw huis verkopen

Wilt u uw huis liever zelf verkopen, met wat hulp van onze makelaar in Stein? Ook dat is bij ons mogelijk. Bij Wij Makelaars bieden we namelijk een zelf-verkopen pakket aan. Hierbij zorgen we ervoor dat u:

  • prominent op Funda staat;
  • de ondersteuning krijgt van een erkende makelaar in regio Stein;
  • zelf het leukste gedeelte kunt uitvoeren.

Bij een zelf-verkopen pakket zorgen wij ervoor dat er professionele foto’s worden gemaakt van de woning en dat er een koopakte voor u wordt opgesteld. De rest doet u zelf. Mocht het niet zelf lukken, dan kunt u altijd nog de hulp van onze makelaardij in Stein inschakelen. U kunt er ook altijd voor kiezen om kosteloos over te stappen naar ons full-service pakket. Of u kiest voor een middenweg. Wij helpen u dan bij zaken zoals het opstellen van de koopakte, verkoopbrochures en het koopcontract, terwijl u de bezichtigingen onder uw hoede neemt. Wij willen natuurlijk dat u zo snel en goed mogelijk uw huis verkoopt. Voor vragen kunt u daarom altijd contact opnemen met een van onze deskundige medewerkers. Wij zullen uw opmerkingen en vragen zo snel mogelijk behandelen.

Zelf verkopen?

Full-service makelaar

Wanneer u bij ons een pakket zelf-verkopen afneemt, maar vervolgens toch over wilt stappen naar een full-service pakket, dan is dat voor onze klanten volledig kosteloos. Wij fungeren in de regio Stein graag als uw persoonlijke makelaar en adviseur. Op een deskundige wijze begeleiden wij u tijdens het gehele verkoopproces van uw woning of natuurlijk bij de aankoop van een woning. U krijgt altijd een eerlijk en deskundig advies. U kunt uw huis namelijk maar één keer te koop zetten. Wij Makelaars zorgt ervoor dat dit onder optimale omstandigheden gebeurt, zodat u het hoogst haalbare resultaat bereikt. Met onze dienstverlening nemen wij graag zoveel mogelijk werk uit handen. Hierbij moet u denken aan onderhandelingen met kopers en makelaars (inclusief aansprakelijkheidsclausules en waarborging), bezichtigingen met potentiële kopers en veel meer! Ons ervaren team is ervan overtuigd dat wij uw woning binnen korte tijd tegen de beste prijs kunnen verkopen. Om deze reden brengen wij geen opstartkosten bij u in rekening: ook krijgt u bij het full-service pakket een gratis waardebepaling.

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Stein?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.