Uw vertrouwde makelaar in Susteren

Bent u op zoek naar een erkende makelaar voor makelaardij in Susteren? Wij Makelaars helpt u graag bij de verkoop of verhuur van uw woning. Wij zijn al jaren actief in de makelaardij in Limburg. Deze jarenlange ervaring kunnen wij toepassen in de praktijk om ervoor te zorgen dat uw huis zo snel mogelijk wordt verkocht, uiteraard tegen de beste voorwaarden. Onze makelaar in Susteren helpt u ook met de aankoop of taxatie en biedt een gratis waardebepaling aan. Wij Makelaars is gespecialiseerd in diverse Limburgse plaatsen en gemeentes, waaronder Susteren. Wilt u graag zelf uw huis verkopen met wat ondersteuning? Ook dat kan bij Wij Makelaars. Wij bieden verschillende makelaardijdiensten in Susteren aan, waaronder een zelf-verkopen pakket en een totaalservice. Bekijk al onze diensten op onze website. Onze gecertificeerde taxateurs en makelaars helpen u graag verder bij de (ver)koop van uw woning! Elke verkoop is anders en elk huis heeft zijn eigen doelgroep. Wij gaan graag het traject met u aan om u te adviseren over de reëelste verkoopprijs en de beste verkoopstrategie. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent.

Bekijk aanbod
Contact

Taxaties

Wij Makelaars stelt gevalideerde taxatierapporten samen die voor aankoop, verkoop of hypotheekvertrekking gebruikt kunnen worden. Vraagt u zich af wat een taxatie precies inhoudt en waar dit voor nodig is? Een taxatie is een objectieve waardebepaling van onroerend goed en vormt daarmee de basis voor een verkoop- of aankoopbeslissing. Zo’n taxatie kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor de aanvraag van een hypotheek. Aan de hand van een taxatierapport kan een geldverstrekker beoordelen of een hypothecaire lening verantwoord verstrekt kan worden. Een taxatie van een makelaar in Susteren moet vaak worden aangetoond bij een ficus, accountant of notaris.

Makelaar in Susteren voor zelf-verkopen en full-service

Al meer dan dertig jaar is Wij Makelaars het vertrouwde gezicht in Limburg. Wij weten als geen ander hoe mooi het wonen in Limburg is, omdat wij er zelf wonen en werken. Door een combinatie van inzicht in de woningmarkt en uitgebreide kennis over de regio heeft Wij Makelaars veel te bieden aan klanten. Een beter bureau voor makelaardij in Susteren zult u niet snel vinden. Bij ons kunt u verschillende diensten en pakketten afnemen. U kunt uw huis zelf verkopen met ondersteuning van Wij Makelaars, maar u kunt uw huis ook op een traditionele manier verkopen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak als u vragen heeft of met onze ervaren taxateurs of makelaars wilt praten. Wij Makelaars biedt ook een gratis waardebepaling aan voor uw woning. Dit kan handig zijn als u de keuze heeft gemaakt om uw woning in de verkoop te zetten en u zich afvraagt hoe gecertificeerde taxateurs uw huis zouden taxeren. Wij geven u de keuze uit de volgende pakketten en diensten:

Het slimmer verkopen

Wij Makelaars biedt ook het slimmer verkopen dienst aan. Met de alles-in-één formule van het slimmer verkopen kunt u een huis kopen zonder kosten koper. Dit doet u als u geen eigen spaargeld wilt gebruiken. Geldverstrekkers hanteren strakke regels voor het verstrekken van hypotheken. Via het slimmer verkopen kunt u een huis kopen vrij op naam. Het bedrag is dan inclusief de overdrachtsbelasting, taxatie, het bouwkundig rapport, hypotheekadvies, kadasterkosten en de notariskosten. U bespaart hiermee veel geld, dat u vervolgens aan leuke dingen zoals de inrichting van uw nieuwe huis kunt uitgeven. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over deze regeling of over een van onze andere diensten. Als omgeving Susteren makelaar vertellen wij u er graag meer over.

Het slimmer verkopen

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Susteren

Wij makelaars staat garant voor een makelaardij vol ervaring. Al 30 jaar actief in de huizemarkt. Wij weten dus precies waar wij rekening moeten houden wanneer jij jou huis op de markt wilt plaatsen.

Meer over Wij Makelaars

Wilt u uw huis zelf verkopen of juist op de traditionele manier verkopen? Het kan allemaal bij ons bureau voor makelaardij in Susteren! En mocht u nou willen overstappen van het zelf verkopen van uw huis naar de traditionele manier van verkopen met een makelaar, dan bieden wij u kosteloze overstapgarantie. Zo kunt u het altijd eerst zelf proberen en later toch nog gratis overstappen naar onze full-service dienst. Als makelaar in Susteren onderscheiden wij onszelf door onze flexibiliteit en uniekheid. Wij fungeren graag als uw persoonlijke makelaar en adviseur. Op een deskundige wijze begeleiden wij u tijdens het gehele verkoopproces van uw woning of bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij Makelaars is dé makelaar in Susteren en omstreken. Wij zijn al ruim 35 jaar actief in de huizenmarkt en zijn inmiddels uitgegroeid tot de vertrouwde en meest veelzijdige makelaar van Limburg. Onze ervaren makelaars en taxateurs voorzien u graag van deskundig advies op allerlei vlakken, dus maak gerust een vrijblijvende afspraak! Hopelijk mogen wij u binnenkort ontmoeten in ons kantoor, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn! De koffie staat al voor u klaar.

Alles over ons

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Susteren?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.