Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? Neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving Roermond en Sittard-Geleen? Bekijk ze hier.

Uw vertrouwde aankoopmakelaar in Beek

Bent u op zoek naar een woning in Beek? Dan bent u bij Wij Makelaars aan het goede adres. Wij zijn namelijk een betrouwbare, ervaren en erkende aankoopmakelaar in Beek. Ongeacht of u een woning wilt huren of kopen, wij staan voor u klaar. Wij Makelaars is al jaren actief in Zuid- en Midden-Limburg.

Waarom u in Beek een aankoopmakelaar zou moeten inschakelen? Het kost soms wat, maar uiteindelijk bespaart het u juist geld. Bij het kopen van een huis komen namelijk veel verschillende kosten kijken. Een aankoopmakelaar kan u perfect adviseren over de juiste waarde en aankoopprijs van een woning. Zo kunt u de juiste prijs bieden en weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor het huis. Wilt u ook op deze manier veel geld besparen? Neem dan snel contact met ons op en plan een afspraak in met één van onze ervaren en gecertificeerde aankoopmakelaars.

Bekijk aanbod in Beek
Contact

Verschil tussen een verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in Beek

U vraagt zich misschien af wat nu het verschil is tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar. Een verkoopmakelaar houdt alleen rekening met de belangen van de verkopende partij. Een verkoopmakelaar adviseert en helpt dus alleen de verkoper van een woning. Hierbij gaat het meestal om het verkopen van de woning tegen een zo hoog mogelijke prijs en gunstige voorwaarden voor de verkoper.

Een aankoopmakelaar staat juist klaar voor de koper. Wij van Wij Makelaars zorgen ervoor dat u als koper tegen een zo laag mogelijke prijs uw droomwoning kunt kopen en dat de voorwaarden voor u zo ideaal mogelijk zijn.

Een huis kopen met een aankoopmakelaar in Beek

Als u een huis koopt, zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Bovendien brengt het proces van een huis kopen, van begin tot eind, veel stress en vragen met zich mee. Denk aan vragen zoals:

  • Waar moet het huis zoal aan voldoen?
  • Welk type huis wilt u kopen?
  • Waar moet de omgeving aan voldoen?
  • Wat is de waarde van het huis waarin u geïnteresseerd bent?
  • Hoe gaat u de woning financieren?

Een huis uitzoeken en kopen kost veel tijd en aandacht. Dit terwijl u zich waarschijnlijk liever bezighoudt met leukere zaken, zoals het uitzoeken van nieuwe meubels. Een aankoopmakelaar in Beek kan u zoveel mogelijk ontzorgen. Hij/zij zoekt een geschikte woning voor u, informeert u over de waarde van de woning én helpt u bij de onderhandelingen.

Huis kopen als starter in Beek

Een aankoopmakelaar van Wij Makelaars staat ook klaar voor starters bij het vinden van een woning. Het is tegenwoordig niet makkelijk om als starter een woning te vinden. Om een huis te kunnen kopen, moet je normaal gesproken beschikken over een flinke hoeveelheid eigen vermogen. In de meeste gevallen hebben starters dit niet, bijvoorbeeld omdat er nog een studieschuld moet worden afgelost. Zo’n studieschuld kan er tevens voor zorgen dat u een lagere hypotheek krijgt. En daar komt nog eens bij dat de huizenprijzen de afgelopen jaren de pan uit rijzen. Vandaar dat de kans klein is dat u als starter zonder hulp een woning gaat vinden en kunnen kopen. Gelukkig biedt onze aankoopmakelaar in Beek uitkomst.

Kosten voor een aankoopmakelaar in Beek

Een nieuwe woning kopen kost genoeg geld. Daarom denkt Wij Makelaars graag met u mee over hoe u kosten kunt besparen. U kunt bij ons daarom zelf bepalen voor welke diensten u onze aankoopmakelaar Beek inschakelt. Normaalgesproken helpt een aankoopmakelaar in Beek bij de volgende diensten:

  • Het juiste huizenaanbod voor u zoeken;
  • Afspraken voor bezichtigingen maken;
  • Het meegaan naar bezichtigingen;
  • Het uitvoeren van de onderhandelingen;
  • Begeleiden van afspraken met notaris, taxateur en overdracht.

Als dit complete pakket voor u te duur is, dan kunt u ook kiezen voor deeldiensten. De aankoopmakelaar uit Beek gaat dan bijvoorbeeld uitsluitend mee naar bezichtigingen en voert de onderhandelingen uit. Hierdoor kunt u de kosten van de andere diensten besparen. Maar vergeet niet dat een aankoopmakelaar inschakelen voor alle diensten u soms juist nóg meer geld kan besparen. Door het werk aan professionals over te laten, kunt u bovendien veel tijd en gedoe besparen.

Andere diensten van Wij Makelaars

U kunt bij ons niet alleen terecht voor de diensten van een aankoopmakelaar, maar ook voor andere zaken zoals Zelf Verkopen-pakketten en het slimmer verkopen. Mocht u zelf uw woning willen verkopen, dan kan Wij Makelaars dat namelijk een stuk makkelijker voor u maken. Al vanaf € 595,- heeft u een Zelf Verkopen-pakket waarmee u zelf onder onze begeleiding uw huis voor een goede prijs kunt verkopen. Mocht dit niet lukken binnen de gewenste tijd, dan kunt u altijd nog kosteloos overstappen naar onze full-service.

Ook voor slimmer verkopen kunt u bij Wij Makelaars terecht. Deze formule is inclusief overdrachtsbelasting, notariskosten, kadasterkosten, taxatie, hypotheekadvies en bouwkundig rapport. Wilt u graag meer weten over het slimmer verkopen of heeft u nog andere vragen? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op. Het deskundige team van Wij Makelaars staat klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Beek?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.