Uw taxateur in Urmond

Wilt u uw huis in Urmond verkopen, maar weet u niet precies hoeveel geld deze woning waard is? Dan helpen wij u graag als ervaren taxateur in Urmond. Bij Wij Makelaars bieden we u alle benodigde ondersteuning als het gaat om het verkoopproces, maar ook om het aankoopproces van een woning. Wij kunnen u dus ook perfect van dienst zijn als u graag een taxatie in Urmond wilt laten uitvoeren. Dankzij ons taxatierapport kunt u uw huidige woning voor de juiste prijs verkopen en uw nieuwe woning voor een mooie prijs kopen. Maar naast taxaties in Urmond verzorgen wij nog veel meer diensten rondom de verkoop of aankoop van een woning. Neem dus vooral eens contact met ons op! Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in de omgeving, helpen wij u graag.

Taxatie in Urmond
Contact

Taxaties in Urmond

Wat is een taxatie nu precies? Een taxatie is een waardebepaling van een woning en vormt vaak een belangrijk uitgangspunt voor een aankoop- of verkoopbeslissing. Een taxatie is dus niet alleen handig bij het verkopen van een woning, maar ook bij het aankopen van een woning. Bij het aankopen van een woning is een taxatie namelijk vaak een vereiste om een hypotheek te kunnen afsluiten. Wij zorgen ervoor dat ons taxatierapport bij alle banken en de Nationale Hypotheek Garantie wordt geaccepteerd. Als u er voor kiest om met ons samen te werken en een taxateur in te schakelen in Urmond, zullen wij een officieel gevalideerd taxatierapport voor u opstellen. De taxaties die wij in Urmond uitvoeren, kunnen worden ingediend bij een notaris, accountant of belastingdienst.

Naast het verzorgen van taxaties in Urmond, voeren wij ook alle andere werkzaamheden van een aankoopmakelaar in Urmond uit. Zo ondersteunen wij u in het hele aankoopproces. Ten eerste bekijken wij zorgvuldig het huidige woningaanbod. Hierbij selecteren wij de huizen die aan uw wensen en behoeften voldoen. Vervolgens plannen wij voor uw favoriete woningen een bezichtiging in, waar wij als aankoopmakelaar ook bij zullen zijn. Na een geslaagde bezichtiging gaan wij, uiteraard met uw toestemming, aan de slag om de beste deal voor u te krijgen. Indien het bod is geaccepteerd, begeleiden wij ook bij de notarisbesprekingen en de overdracht. Mocht u hier vragen over hebben, kunt u altijd vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Verschil tussen een waardebepaling en taxatie in Urmond

Waarschijnlijk vraagt u zichzelf af, is een waardebepaling niet hetzelfde als een taxatie in Urmond? Hierbij is het antwoord nee! Een taxatierapport is namelijk veel uitgebreider dan een waardebepaling en moet aan bepaalde eisen voldoen. Wanneer een taxateur in Urmond de taxatie heeft uitgevoerd, wordt er een allesomvattend taxatierapport uitgewerkt, waarin onder andere de waarde van de woning en de eigenschappen van de woning vermeld staan. Dit taxatierapport moet ook worden goedgekeurd door de NWWI. Door de jarenlange ervaring die de taxateurs van Wij Makelaars hebben, kunnen wij u uitstekend helpen bij het bepalen van de waarde van uw woning, of het nu gaat om een waardebepaling of een taxatie.

Gratis waardebepaling Urmond

Bij de gratis waardebepaling werken wij aan de hand van vier stappen. Als eerste zorgen we ervoor dat alle kenmerken van uw woning in kaart worden gebracht. Daarna wordt er onderzoek gedaan naar vergelijkbare woningen in de omgeving en hun verkoopprijs. Als derde is het belangrijk om te weten hoe groot het perceel precies is. Waar lopen de grenzen van het perceel? Om dat te kunnen beantwoorden vragen we de kadastrale gegevens op bij het Kadaster. Dit geeft ons ook meteen inzicht in de verkoopprijzen van de woning in het verleden. De vierde en laatste stap is het analyseren van al deze gegevens om de waarde van de woning te kunnen bepalen. Onze gratis waardebepaling vormt een goede basis voor de echte taxatie van de woning door onze taxateur in Urmond.

Wij Makelaars als taxateur in Urmond

Wij Makelaars is dé makelaar als het gaat om taxaties in Urmond! Voor alle diensten rondom de verkoop of aankoop van uw woning kunt u bij ons terecht. Wij Makelaars is ontstaan vanuit een samenwerking tussen meerdere makelaars. Hierdoor kunnen wij op verschillende gebieden veel voor u betekenen. Wij denken graag zoveel mogelijk met u mee. Zo heeft u de mogelijkheid om zelf uw woning via ons te verkopen via verschillende pakketten. Mocht dit toch de lastig blijken, kunt u altijd nog gratis overstappen op onze full-service. In de afgelopen jaren hebben wij al honderden mensen mogen helpen bij de aankoop of verkoop van hun huis. Wilt u ook graag het maximale resultaat behalen en bent u nieuwsgierig geworden naar onze taxateur in Urmond? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag langs op locatie of nodigen u uit op ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken! Ook als u een taxateur in Born of een taxateur in Elsloo zoekt, zijn wij hét bedrijf voor u! Door heel Limburg staan wij klaar voor uw wensen en vragen.

Zoekt u een taxateur in een andere plaats dan Urmond?

Wij Makelaars is uw vertrouwde taxateur voor Midden- en Zuid-Limburg.