Taxateur in de omgeving van Geleen

Bent u van plan om een huis te kopen, of juist verkopen, en heeft u een taxatie in Geleen nodig? Dan helpen wij van Wij Makelaars u graag verder. Wij zijn namelijk een full-service makelaar in Limburg. Niet alleen bieden wij ondersteuning bij het aankoop- en verkoopproces van een woning, maar ook als taxateur. Zo bent u er altijd van gegarandeerd dat u uw oude huis verkoopt voor de beste prijs. Daarnaast weet u zeker dat u uw nieuwe huis koopt voor de meest eerlijke prijs. Wij zijn al jarenlang makelaar en zijn u met al onze kennis, ervaring en specialisme dan ook graag van dienst. Wilt u meer informatie over een taxatie in Geleen? Of juist over de tarieven die wij hanteren bij een taxatie? Neem dan een kijkje op onze website of neem gerust contact met ons op. Een van onze ervaren en gecertificeerde taxateurs of makelaars helpt u graag verder.

Een taxatierapport
Contact

Waarom een taxatie in Geleen

Een taxatie is een objectieve waardebepaling die niet mag ontbreken bij de koop of verkoop van een woning. Deze vormt namelijk in grote lijnen de basis bij de beslissing voor een aankoop of verkoop. Om deze reden is een taxatie in de meeste gevallen ook nodig om een hypotheek te kunnen aanvragen. Op basis hiervan kan worden bepaald of een hypotheek wel of niet mag worden versterkt. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat onze taxatierapporten kunnen worden gebruikt voor de aanvraag van een hypotheek. Maar onze taxateur in Geleen helpt u niet alleen aan een taxatierapport. Aangezien wij een full-service makelaar zijn, kunnen wij u tijdens het gehele aankoopproces van een nieuwe woning ondersteunen bij het zoeken naar het juiste huizenaanbod, het maken van afspraken voor bezichtigingen, het meegaan naar bezichtigingen, het uitvoeren van onderhandelingen en het begeleiden van allerlei zaken bij de notaris of overdracht. We bespreken graag alle mogelijkheden tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. U bent dan ook altijd van harte welkom in een van onze kantoren in Roermond, Sittard en Geleen. Bekijk ook al eens het huidige woningaanbod op onze website ter oriëntatie.

Wanneer zijn taxaties in Geleen nodig?

Zoals we eerder al zeiden, zijn taxaties in Geleen nodig voor de aankoop en verkoop van een woning, het aanvragen van een hypotheek of zaken die geregeld moeten worden bij de notaris, accountant of fiscus. Bij de verkoop en aankoop van uw woning vormt de taxatie de basis voor de verkoopprijs. Wij raden dan ook aan om op tijd een taxatie in Geleen uit te laten voeren. Zo krijgt u een beter inzicht in de waarde van de woning en heeft u een betere basis om te gaan onderhandelen. Ook bij de notaris, accountant en fiscus is het vaak nodig om een taxatierapport te laten zien. Deze wordt gebruikt bij kwesties rondom nalatenschap, echtscheiding, omzetten van privé naar zakelijk (of andersom) en recht van gebruik en bewoning. Kortom, een taxatierapport is bijna onmisbaar als u een koopwoning in bezit heeft.

Wilt u graag weten wat wij precies voor u kunnen betekenen of wilt u de tarieven opvragen voor taxaties in Geleen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website. Wij zullen ervoor zorgen dat we zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.

Slimmer Verkopen met Wij Makelaars

Ervaart u veel moeite met het vinden van een betaalbare hypotheek? Of wilt u graag een huis kopen in Geleen zonder gebruik te hoeven maken van veel spaargeld? Dan kunt u gebruik maken van het unieke slimmer verkopen! Het pakket bevat overdrachtsbelasting, notariskosten, kadastrale kosten, hypotheekadvies, bouwrapporten en taxatiekosten van de taxateur in Geleen Dankzij het slimmer verkopen betaalt u geen kosten koper en bespaart u bij de aankoop van een woning. Uw spaargeld kunt u vervolgens gebruiken om meubels mee te kopen of uw interieur mee te verbouwen. Wilt u meer weten over het slimmer verkopen, neem dan gerust contact met ons op. We geven u graag meer informatie.

Wij Makelaars als taxateur in Geleen

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar en taxateur in Geleen. De samenwerking van meerdere makelaars zorgt ervoor dat wij meer voor u kunnen betekenen en een groot dienstenpakket kunnen aanbieden. Zo kunt u er bij ons zelfs voor kiezen om met wat begeleiding zelf uw woning te verkopen. Aan de hand van een van onze pakketten geven we u de juiste tools en het geschikte (hypotheek)advies voor de verkoop van uw huis. Maar het blijft voor sommigen ingewikkeld om zelf hun huis te verkopen. Daarom bieden we voor al onze Limburgse klanten een gratis overstapgarantie aan. Zo kunt u er later alsnog voor kiezen om alles uit handen te geven, ook die taxatie in Geleen!

De afgelopen jaren hebben wij al heel veel mensen mogen helpen bij de verkoop en taxatie van hun huis. Deze klanten hebben ons beloond met positieve reviews. Bent u benieuwd naar deze ervaringen? Lees ze op Funda! Wij hopen dat wij binnenkort ook u van dienst mogen zijn als taxateur in Geleen, om ervoor te zorgen dat de opbrengst van uw woning maximaal is. Wilt u al zo snel mogelijk weten wat uw woning ongeveer waard is? Dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen op onze website. Wij komen graag bij u langs! Woonachtig buiten Geleen? Ook voor uw taxatie in Sittard of taxatie in Stein, kunt u bij ons terecht.

Zoekt u een taxateur in een andere plaats dan Geleen?

Wij Makelaars is uw vertrouwde taxateur voor Midden- en Zuid-Limburg.