Makelaar in Roermond

Een makelaar in Roermond nodig? Wij Makelaars voorziet u graag van passend advies en deskundige begeleiding bij de (ver)koop van uw huis. Wij nemen u alle zorgen rondom de (ver)koop van uw huis handen. Zo verzorgen wij de promotie van uw huis bij verkoop, begeleiden wij u bij de bezichtigingen, onderhandelingen, juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Uw (ver)koop is onze zorg en daarbij begeleiden wij u zo optimaal mogelijk!

Bekijk aanbod
Contact

Ruim 30 jaar actief als makelaar in Roermond

Wij Makelaars is ontstaan uit een samenwerking tussen & Leven Makelaars, Dohmen Makelaardij en Woningaanbod Nederland. We zijn al ruim 30 jaar actief in de markt en uitgegroeid tot dé erkende makelaar van Roermond en omgeving. Of u nu uw huis wilt verkopen op de traditionele manier wilt verkopen of ervoor kiest om zelf veel zaken te regelen; in beide gevallen kan Wij Makelaars u uitstekend van dienst zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust eens contact met ons op.

Van strategie tot (ver)koop

WijMakelaars is een makelaar in Roermond die ernaar streeft om een zo hoog mogelijke, maar bovenal marktconforme, verkoopopbrengst te realiseren voor uw woning. Dat doen wij door uitgebreid met u mee te denken over de te hanteren strategische aanpak:

  • Zo starten wij het traject altijd met een kennismakingsgesprek
  • Dat wordt opgevolgd door een uitgedacht plan van aanpak
  • Vervolgens bieden wij een grondige marktanalyse
  • Tot slot krijgt u een passend verkoopadvies op maat

Zo streven we samen naar een optimaal verkoopresultaat. Wilt u ondersteuning of meer informatie? Neemt u dan eens een kijkje op onze website of neemt u gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Wat kunnen wij u als makelaar in Roermond bieden?

Wij bieden verschillende diensten om uw huis ter verkoop aan te bieden, zodat er altijd een dienst is die bij u past. Zo kunnen we u al het werk uit handen nemen met onze full-service diensten. U verkoopt uw huis op traditionele met hulp van een makelaar. Wij verzorgen voor u o.a.:

  • bezichtigingen met potentiële kopers
  • verkoopbegeleiding- en advisering
  • de onderhandelingen met kopers en makelaars
  • het opstellen van de koopovereenkomst en contractafhandelingen, inclusief aansprakelijkheidsclausules en waarborging
  • de oplevering van de woning en de begeleiding naar de notaris
Bekijk ons aanbod

Huis verkopen door een vertrouwde makelaar in Roermond

Wanneer u heeft besloten uw huis in Roermond te verkopen, wilt u er niet nog voor lange tijd aan vast zitten. Wij Makelaars is een makelaar met ruim 30 jaar ervaring in de huizenmarkt in Roermond. Wij weten daardoor precies hoe uw huis het beste in de markt gezet kan worden zodat deze snel verkocht wordt.

Verkoop zelf uw huis

Wilt u liever zelf proberen uw huis te verkopen? Dan bieden wij zelfverkoop-pakketten aan om u hierbij te helpen. U regelt zelf uw bezichtigingen en onderhandelingen en krijgt van ons alle middelen die u helpen te woning snel zelf te verkopen. We helpen bijvoorbeeld bij het opstellen van de koopovereenkomst en met een prominente plaats op Funda.

Meer weten

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Roermond?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.