Gratis waardebepaling

Vraag gerust een gratis waardebepaling voor uw woning aan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Huis kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe woning? bekijk dan onze koopwoningen in Nederland.

Huis verkopen

Wilt u een huis verkopen? neem dan contact met ons op.

Al onze diensten

Benieuwd naar al onze diensten als makelaar in omgeving van Sittard en Geleen? Bekijk ze hier.

Uw huis te koop zetten in Holtum

Bent u op zoek naar een koopwoning in Holtum of heeft u zelf juist een huis te koop staan in Holtum? Dan zijn de diensten van een erkende makelaar geen overbodige luxe. Wij Makelaars is een gerenommeerde makelaar in de regio’s Midden- en Zuid-Limburg die volledige ondersteuning biedt bij het kopen of verkopen van een huis in Holtum. Wij hebben daarnaast ook ervaring in het opstellen van gecertificeerde taxatierapporten. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze flexibiliteit en hoogwaardige, klantvriendelijke service. Ons team van makelaars en adviseurs staat klaar om als uw persoonlijke gids op te treden en u bij te staan in elke stap van het proces.

 

Met dertig jaar ervaring in het kopen en verkopen van huizen, bieden wij bij Wij Makelaars een gevarieerd dienstenpakket aan dankzij onze kennis en ons netwerk. Het is aan u om te beslissen wat u betaalt. U kunt bij ons gebruik maken van onze full-service dienstverlening als u ons wilt inzetten voor het hele proces, maar als u liever zelf betrokken bent bij de verkoop of aankoop van uw huis, bieden wij ook verschillende Zelf Verkopen pakketten aan. Wij zijn er om u op alle mogelijke fronten te helpen en u kunt de keuze maken die het beste bij u past.

Bekijk aanbod
Contact

In Holtum staat een huis te koop

Wanneer u een huis wilt kopen in Holtum, is het aan te raden een aankoopmakelaar in te schakelen. De aankoopmakelaars van Wij Makelaars kennen Holtum en de omgeving door en door en kunnen er tijdens de onderhandelingen voor zorgen dat u niet te veel betaalt voor uw woning. Onze aankoopmakelaar kan u op meerdere wijze helpen:

De aankoopmakelaar zoekt naar geschikte woningen voor u

De aankoopmakelaar maakt bezichtigingsafspraken en gaat hier met u mee naartoe, wanneer u dit wenst

De aankoopmakelaar voert de onderhandelingen met de verkopende partij uit

De aankoopmakelaar begeleidt u bij de notaris, taxateur en sleuteloverdracht

De aankoopmakelaar bij Wij Makelaars kunt u eveneens inschakelen voor deeldiensten. Zo helpt hij of zij u bijvoorbeeld alleen tijdens bezichtigingen of bij alleen de sleuteloverdracht. Doordat de makelaar niet overal aanwezig hoeft te zijn, betaalt u minder makelaarskosten. Lees verder als u meer wilt weten over onze aankoopdiensten.

Uw huis in Holtum te koop zetten

Wanneer u uw huis in Holtum te koop wilt zetten, is het raadzaam om een verkoopmakelaar van Wij Makelaars in te huren. Als u kiest voor ons complete pakket, nemen wij het hele verkoopproces voor u uit handen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u volledig ontzorgd wordt en u zich kunt richten op andere dingen. Bij de volledige dienstverlening zitten de volgende zaken inbegrepen:

  • Een taxatie van uw woning
  • Presentatie van de woning met duidelijke foto’s en een gedetailleerde beschrijving
  • Advertenties op Funda en andere vastgoedplatformen
  • Onderhandelingen over de prijs en leveringsvoorwaarden
  • Het opstellen van de koopakte
  • Het verzorgen van bezichtigingen van mogelijke kopers
  • Algemene verkoopbegeleiding
  • 3D foto’s en video’s om uw woning optimaal te presenteren voor online bezichtigingen
  • Oplevering woning
  • Begeleiding bij notaris

Lees verder over onze full service pakketten en de prijs hiervan.

Zelf uw huis verkopen in Holtum?

Naast een full service pakket bieden wij ook nog deeldiensten aan. Het voordeel van onze Zelf Verkoop pakketten is dat u meer controle heeft over de verkoop van uw woning. Bovendien bespaart u veel makelaarskosten, omdat u de verkoopmakelaar slechts deeltijds nodig heeft en er dus minder courtage berekend wordt. Welke diensten zijn in dit pakket voor onze rekening? Wij verzorgen:

Foto’s van uw woning

Opstellen verkoop brochure

Prominente plaats op Funda en andere vastgoedplatformen

Social media advertenties

Te koop bord

Stickers met verkocht

Prijsonderhandelingen met de koper

Zelf verzorgt u de bezichtigingen van uw huis. Een mogelijk nadeel van onze Zelf Verkoop pakketten is dat de verkoop van uw woning soms kan achterblijven, omdat u de full time expertise van een makelaar mist. Bij Wij Makelaars is het echter mogelijk om uw Zelf Verkopen pakket alsnog om te zetten naar een volledige dienstverlening. Op deze manier nemen wij het gehele verkoopproces kosteloos van u over en zorgen wij voor een verdere zorgeloze verkoopervaring. Hier vindt u meer informatie over onze Zelf Verkopen dienstverlening.

Huis kopen Holtum en taxatie

De basis van zowel een huis kopen in Holtum als een huis verkopen, is de taxatie. Bij het taxeren van een woning wordt er een objectief taxatierapport opgesteld door gecertificeerde taxateurs. Wij Makelaars heeft gecertificeerde taxateurs in dienst, waardoor wij ook gevalideerde taxatierapporten kunnen verzorgen. De rapporten kunnen gebruikt worden bij de verkoop van een woning, de aankoop van een woning en bij het aanvragen van een hypothecaire lening. Onze taxatierapporten zijn geaccepteerd door de Nationale Hypotheek Garantie en door alle banken.

Gratis waardebepaling

Zoekt u een makelaar in een andere plaats dan Holtum?

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.