Full Service bij Wij Makelaars

Als uw persoonlijke makelaar en adviseur helpen en begeleiden wij u graag op een deskundige wijze bij het gehele verkoopproces van A tot Z bij de verkoop van uw woning of aankoop van uw droomwoning.

Wij nemen u graag al ’t werk uit handen, als uw full-service makelaar, van bezichtigingen en onderhandelingen tot de juridische afhandeling en de begeleiding naar de notaris.

De verkoop is dan helemaal onze zorg waarbij wij u optimaal en intensief begeleiden en adviseren bij het gehele verkoopproces en daarbij voor U streven naar een zo hoog mogelijke marktconforme verkoopopbrengst van uw woning.

Bekijk ons aanbod
Wij Makelaars Elsloo

Wij stellen ons graag even aan u voor

Wij Makelaars is een makelaars kantoor met een nieuwe naam maar met een rijke ervaring en historie welke in oorsprong is ontstaan uit een samensmelting van &Leven Makelaars, Dohmen Makelaardij en WoningaanbodNederland.

Erkende namen in de onroerend goed wereld, waarvan sommige reeds al meer dan 25 jaar actief zijn in de regio’s Zuid-, Midden- en Noord Limburg.

Maak kennis

Een eerlijk en deskundig advies

Uw huis verkopen vraagt om een strategische aanpak. Dit begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarbij daarnaast een uitvoerige opname van uw woning wordt gemaakt. Hierop volgend maken wij een plan van aanpak, waarbij we voor uw woning een verkoopanalyse en verkoopadvies op maat maken. U kunt uw huis maar één keer te koop zetten en dat moet optimaal gebeuren zodat een maximaal resultaat gegarandeerd is.

Wij bespreken onder meer welke doelgroep we kunnen benaderen en op welke manier we deze doelgroep kunnen bereiken. Vaststellen van de vraagprijs op basis van daadwerkelijk gerealiseerde transacties in de buurt en onze kennis en ervaring, hierbij strevend naar een maximale marktconforme vraagprijs zonder dat uw huis meteen uit de markt wordt geprijsd.

TARIEF OP AANVRAAG

Wij Makelaars verzorgt de gehele verkoop

Bij Wij Makelaars bieden wij u alle mogelijkheden om uw huis veilig te verkopen.
null

Wij Makelaars regelt alles, u hoeft niets te doen

null

Volledige dienstverlening

null

Voordelig tarief

Wij helpen u met

null

Waardebepaling

null

Presentatie van de woning met foto's en omschrijving

null

Funda compleet

null

Onderhandelen over prijs en leveringsvoorwaarden

null

Koopovereenkomst opstellen

null

Wij verzorgen de rondleidingen

null

Foto's en video's (3D)

Offerte aanvragen

Toch eerst zelf uw huis proberen te verkopen?

Ook dat kan bij Wij Makelaars.

Dienstverlening

In onze dienstverlening nemen wij voor u al het werk uit handen. Hiermee is o.a. inbegrepen:

  • de bezichtigingen met potentiële kopers
  • de verkoopbegeleiding- en advisering
  • onderhandelingen met kopers en makelaars
  • opstellen koopovereenkomst en contractafhandelingen
  • inclusief aansprakelijkheidsclausules en waarborging
  • inclusief de oplevering van de woning tot de begeleiding naar de notaris

Wij verzorgen een uitgebreide informatiebrochure waarin uw woning aantrekkelijk en duidelijk wordt gepresenteerd en plaatsing op de belangrijkste internetsite Funda en natuurlijk op onze eigen internetsite en uiteraard de presentatie op de mobiele websites. Het aanschrijven van ons uitgebreide bestand met aspirant kopers. Persoonlijke, enthousiaste en deskundige begeleiding tijdens en buiten kantooruren.

Als uw makelaar bieden wij u een hoge kwaliteit van dienstverlening, een uitgebreid landelijk netwerk, uitstekende kennis- en informatieverstrekking en optimale internet- en social media presentaties. Dit biedt vele voordelen voor u als verkoper: uw woning wordt o.a. rechtstreeks op Funda middels een optimale voorbereiding in de hoogste rankings gepresenteerd. Wij streven hierbij naar een zo hoog mogelijke marktconform verkoopresultaat voor u!

Contact opnemen

Onze diensten

TARIEF OP AANVRAAG

Full service makelaar

null

Wij regelen alles, u hoeft niets te doen

null

Volledige dienstverlening

null

Voordelig tarief

Lees meer
TARIEF OP AANVRAAG

Slimmer verkopen

null

Grotere groep potentiële kopers

null

Meer bereik voor ons aanbod

null

Betere resultaten

Lees meer
TARIEF OP AANVRAAG

Taxaties

null

Voor het gaan tot aankoop / verkoop

null

Voor het krijgen van een hypotheek

null

Vanuit een opdracht van notaris, accountant en fiscus

Lees meer

Uw Full Service Makelaar in Zuid-Limburg

Al meer dan dertig jaar is Wij Makelaars het vertrouwde gezicht in Zuid Limburg. Van Sittard, Geleen en Born tot aan Maastricht, Heerlen en Kerkrade. Wij wonen en werken in de regio en weten daarom als geen ander hoe mooi het wonen is in deze gemeenten. Door de combinatie van uitgebreide kennis over de regio en het inzicht in de woningmarkt, heeft Wij Makelaars het beste in huis als Full Service Makelaar in Zuid-Limburg.
Huis verkopen in Sittard-Geleen

Uw Full Service Makelaar in Midden-Limburg

Wij Makelaars weet als geen ander hoe de huizenmarkt in Midden-Limburg in elkaar steekt. Met het hoofdkantoor in Roermond heeft Wij Makelaars de ideale uitvalsbasis voor de woningmarkt in Limburg.Van advies, tot bezichtigingen tot het opstellen van de koopovereenkomst en de daadwerkelijke oplevering van de woning, Wij Makelaars zorgt voor de Full Service.
Bezoek ons kantoor in Roermond

Lees alles over een

woning verkopen in uw regio

Veel extra’s bij
een Full Service pakket

Geen opstartkosten
Bij het verkopen van uw woning maken wij vooraf kosten om uw woning op de juiste manier te presenteren.Wij zijn ervan overtuigd dat we uw woning snel en tegen de beste prijs kunnen verkopen. Daarom brengen we géén opstartkosten bij u in rekening.

Gratis waardebepaling
Een reële waardebepaling leidt tot een snellere verkoop. Wij voeren voor onze klanten een gratis waardebepaling van uw woning uit, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij kunnen u bijvoorbeeld vertellen of het bedrag dat u in uw hoofd hebt ook haalbaar is in de huidige markt.

Lees meer over de gratis extra’s