Of u nu een woning wilt verkopen of een hypotheek wilt aanvragen, een gevalideerd taxatierapport is essentieel. Dit officiële document, opgesteld door een gecertificeerde taxateur en gevalideerd door een erkend instituut, biedt een objectieve en betrouwbare waardering van uw vastgoed. Banken en andere financiële instellingen vertrouwen op deze rapporten om het risico nauwkeurig in te schatten en de juiste beslissingen te nemen. Dankzij de strikte controle op volledigheid, objectiviteit en betrouwbaarheid, kunt u er zeker van zijn dat uw rapport voldoet aan de hoogste normen. Lees hier meer over het gevalideerd taxatie rapport, de betekenis ervan en hoeveel het kost.

Gevalideerd taxatierapport

Een gevalideerd taxatierapport is een objectieve waardebepaling van onroerend goed. Het rapport is vaak onmisbaar bij de koop en verkoop van een huis. Ook bij het aanvragen van een hypotheek en bij verschillende zaken die door de notaris, accountant of fiscus worden uitgevoerd is een gevalideerd taxatierapport nodig. Wij Makelaars heeft ervaren taxateurs in haar team die gevalideerde taxatierapporten opstellen volgens de laatste taxatiemodellen. Deze worden geaccepteerd door alle banken en de Nationale Hypotheek Garantie. Voordat we meer gaan vertellen over wat we doen en wie we zijn, zullen we eerst toelichten wat een gevalideerd taxatierapport precies inhoudt en wat de kosten ervan zijn. Zo hopen wij u van relevante informatie te kunnen voorzien. Bij eventuele vragen hierover kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via de website.
Een taxatierapport

De kosten van een gevalideerd taxatierapport

De kosten van een gevalideerd taxatierapport zijn afhankelijk van uw specifieke aanvraag en woning. Wij Makelaars hanteert gunstige tarieven, waardoor u bij ons nooit te veel betaalt. Wanneer u bij ons een taxatie aanvraagt, zullen wij u meer vertellen over wat een gevalideerd taxatierapport zal gaan kosten. Wij raden het aan om voor een belangrijke (ver)koopbeslissing altijd eerst een taxatierapport op te laten stellen. Zo heeft u bij de aankoop of verkoop een goed beeld over de waarde van de woning, waardoor u beter kunt onderhandelen. Ook kan een gevalideerd taxatierapport worden gebruikt door de notaris voor zaken rondom het bepalen van nalatenschap, het recht van bewoning en gebruik, een echtscheiding of een omzetting van zakelijk naar privé (en andersom). Naast het feit dat wij u kunnen voorzien van een gevalideerd taxatierapport, kunnen wij u ook helpen en ondersteunen met alle andere belangrijke zaken tijdens het aankoop- en verkoopproces.

Wij Makelaars is uw vertrouwde makelaar voor Midden- en Zuid-Limburg.

Succesvol een gevalideerd taxatierapport opstellen

Doordat wij al jaren actief zijn als full-service makelaar in Limburg, kunnen wij ervoor zorgen dat uw aankoop- of verkoopproces zo soepel en succesvol mogelijk verloopt. Hoe wij dit realiseren? Wij Makelaars is ontstaan uit een samenwerking tussen Dohmen Makelaardij, doe-het-zelf makelaar WoningAanbodNederland en &Leven Makelaars. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen meer voor u kunnen betekenen. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij namelijk de allerbeste mensen inschakelen om een taxatierapport te valideren en kunnen wij een uitgebreid dienstenaanbod aanbieden in een brede regio. Als dé full-service makelaar van Limburg staan wij voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Wie zijn wij

Onze andere diensten

Wij Makelaars is een full-service makelaar. Wij zijn al jarenlang een vertrouwde makelaar in Sittard, Geleen en Roermond, maar helpen klanten in heel Limburg. Niet alleen door taxatierapporten op te stellen en te laten valideren, maar met nog vele andere diensten en opties. Zo kunt u er bij ons ook voor kiezen om zelf uw woning verkopen. Aan de hand van een van de drie verschillende hulppakketten kunt u uw woning zelf verkopen en duizenden euro’s besparen.

Blijkt na het aanschaffen van zo’n Zelf Verkopen-pakket dat u toch meer hulp van ons nodig heeft? Dan kunt u kosteloos overstappen op onze full-service en doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat uw woning succesvol wordt verkocht. Net zoals we u graag van dienst willen zijn bij het kopen van een woning. Als erkende aankoopmakelaar hebben we al heel wat klanten kunnen helpen aan hun droomwoning. Dit doen wij onder andere door het zoeken naar het juiste huizenaanbod, afspraken maken voor bezichtigingen, meegaan naar bezichtigingen, uitvoeren van onderhandelingen en begeleiden van zaken bij de notaris. U heeft volledig zelf in de hand bij welke zaken wij u ondersteunen, om zo kosten te kunnen besparen.