Urmond – Walstraat 13

6129 EJ Urmond

109 m2 woonoppervlakte 7 kamers
€ 189.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld! 2-onder-1-kapwoning op een rustige locatie in Oud-Urmond. De woning ligt nabij diverse voorzieningen en de grote verbindingswegen. Indeling: SOUTTERAIN: Provisieruimte (ca. 3.15 * 2.38 m). BEGANE GROND: De entree met…

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

2-onder-1-kapwoning op een rustige locatie in Oud-Urmond. De woning ligt nabij diverse voorzieningen en de grote verbindingswegen.

Indeling:

SOUTTERAIN:
Provisieruimte (ca. 3.15 * 2.38 m).

BEGANE GROND:
De entree met kurkvloer met daaraan gelegen de meterkast, het toilet en de trap naar de kelder.
De L-vormige woonkamer (ca. 6.48 * 6.26 m) heeft een karakteristieke kurkvloer met motief en een mooie erker welke zorgt voor meer lichtinval. De deels open keuken (ca. 5.68 * 2.97 m) is voorzien van een lichte laminaatvloer, heeft een hoekopstelling en is uiteraard voorzien van de de voorname apparatuur. Een schuifpui biedt toegang tot de tuin. De bijkeuken (ca. 3.19 * 1.89 m) met eveneens een laminaatvloer biedt veel opbergruimte en is voorzien van witgoed aansluitingen en de gehuurde cv installatie.

BUITEN:
De tuin is grotendeels naast de woning gelegen en biedt veel potentie. Achter de woning is een klein terras en een aangebouwde berging. De rest van de tuin is nu voorzien van gras en deels stol, maar kan naar eigen smaak verder aangelegd worden.

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop is er toegang tot de slaapkamers. De 3 slaapkamers, I (ca. 3.63 * 3.45 m), II (ca. 3.63 * 2.90 m) en III (ca. 2.57 * 1.93 m) zijn allen voorzien van een laminaatvloer. De geheel betegelde badkamer (ca. 3.05 * 2.57 m) heeft een ligbad, wastafel en reeds een mogelijkheid om een aparte douche te realiseren.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare bergzolder.

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 189.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1954
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Walstraat 13
Plaats
Urmond
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
109 m2
Inhoud
459 m3
Perceel oppervlakte
284 m2

Indeling

Verdiepingen
4
Aantal kamers
7
Aantal kamers
7
Aantal badkamers
1

Buitenruimte

Type
Zijtuin
Positie
Zuidwest
Achterom
Nee
Lengte
1500 cm
Breedte
850 cm
Oppervlakte
128 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt