Urmond – Pater Laurentstraat 10

6129 ET Urmond

139 m2 woonoppervlakte 7 kamers
€ 229.000,- k.k.

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld! Instapklare 2-onder-1-kapwoning met ruime garage op een rustige locatie in Urmond, nabij alle voorname voorzieningen en belangrijkste verbindingswegen. Indeling: SOUTTERAIN: Provisieruimte (ca. 3.47 * 1.80 m). Er is tevens een…

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

Instapklare 2-onder-1-kapwoning met ruime garage op een rustige locatie in Urmond, nabij alle voorname voorzieningen en belangrijkste verbindingswegen.

Indeling:

SOUTTERAIN:
Provisieruimte (ca. 3.47 * 1.80 m).
Er is tevens een kelder onder de garage (ca. 5.96 * 3.10 m).

BEGANE GROND:
De entree met tegelvloer met daaraan gelegen de meterkast, het toilet en trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de kelder. De woonkamer (ca. 8.00 * 3.83 m) heeft parketvloer en een karakteristieke schouw. Schuifdeuren bieden toegang tot de aanbouw (ca. 5.93 * 5.73 m) met tegelvloer. Deze ruimte is hoogwaardig afgewerkt en is multi-functioneel inzetbaar, denk aan een eetkamer, kantoor of zelfs een slaapkamer. na enige aanpassingen. Onderdeel van de aanbouw is een aparte kamer (ca. 3.04 * 1.85) welke eveneens diverse doeleinden zou kunnen krijgen.
De half-open keuken (ca. 3.66 * 2.10 m) heeft een tegelvloer, hoogglans witte afwerking en is voorzien van alle voorname apparatuur.

BUITEN:
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk met een groot terras en enige beplanting. Naast de woning ligt de oprit en de verlengde garage (ca. 13.65 * 3.10 m) met witgoed aansluitingen.

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop is er toegang tot de 3 slaapkamers, I (ca. 4.44 * 3.55 m), II (ca. 3.12 * 2.73 m) en III (ca. 3.47 * 2.26 m), allen zijn fraai afgewerkt en voorzien van nette laminaatvloeren. De badkamer (ca. 2.70 * 1.53 m) is gemoderniseerd en voorzien van een douche, toilet en dubbel wastafel met meubel.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare slaapkamer op de zolder (ca. 5.73 * 4.06 m) met dakkapel en laminaatvloer, netjes weggewerkte CV-opstelling en kastruimte onder de schuinte van het dak.

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 229.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1955
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Pater Laurentstraat 10
Plaats
Urmond
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
139 m2
Inhoud
651 m3
Perceel oppervlakte
248 m2

Indeling

Verdiepingen
4
Aantal kamers
7
Aantal kamers
7
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
C
Energielabel einddatum
20 november 2030

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Noordwest
Achterom
Nee
Lengte
600 cm
Breedte
500 cm
Oppervlakte
30 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt