Susteren – Hommelweg 2-212

6114 RT Susteren

71 m2 woonoppervlakte 4 kamers
€ 107.500,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen. Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule. Kopen zonder kosten. Kopen zonder eigen vermogen. Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen! Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar. Houten chalet/bungalow met warm interieur op Europarcs Resort Limburg. Het park is biedt tal van faciliteiten en activiteiten,…

Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Houten chalet/bungalow met warm interieur op Europarcs Resort Limburg. Het park is biedt tal van faciliteiten en activiteiten, waaronder een zwembad, restaurant met terras en snackbar, supermarkt, kinderboerderij en tal van sport en spel mogelijkheden.

Indeling:

BEGANE GROND:
De hal biedt toegang tot alle vertrekken van de woning.
De woonkamer (ca. 5.71 * 4.47 m) met warme laminaatvloer welke is doorgetrokken in de hele woning. De open keuken (ca. 4.00 * 2.36 m) heeft een L-vorm met nette en lichte afwerking. De keuken is zowel voorzien van een ruim werkblad en alle voorname apparatuur. De geheel betegelde badkamer (ca. 2.36 * 1.80 m) met douche, toilet, wastafel en bergkast met CV-opstelling.
Tevens beschikt de woning over drie slaapkamers, I (ca. 2.79 * 2.63 m), II (ca. 2.63 * 2.35 m) en III (ca. 2.56 * 2.35 m).

BUITEN:
De tuin is rondom de bungalow gelegen met grotendeels gazon en een terras.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 107.500,- v.o.n.
Status
Onder bod

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
2007
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen, Bitumineuze Dakbedekking

Locatie

Adres
Hommelweg 2-212
Plaats
Susteren
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
71 m2
Inhoud
290 m3
Perceel oppervlakte
445 m2

Indeling

Verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Buitenruimte

Achterom
Nee

Onderhoud

Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Kaart

In de buurt