Stein – Valderstraat 21

6171 EL Stein

139 m2 woonoppervlakte 7 kamers
€ 169.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld! Virtuele tour! klik hier: https://new.virres.com/viewerdetails.html?ID=587_19218_a3c Stap vandaag nog binnen in deze woning en stel je voor hoe je deze wil gaan verbouwen en/of inrichten. Neem vanuit je luie stoel een…

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

Virtuele tour! klik hier: https://new.virres.com/viewerdetails.html?ID=587_19218_a3c
Stap vandaag nog binnen in deze woning en stel je voor hoe je deze wil gaan verbouwen en/of inrichten.
Neem vanuit je luie stoel een kijkje in je toekomstige huis. ‘Loop’ eens door de woning en ervaar echt hoe deze woning voelt.
Met een VR-bril maak je de ervaring helemaal compleet.

2-onder-1 kapwoning met diepe tuin op een rustige locatie nabij het centrum van Stein.

Indeling:

BEGANE GROND:
Entree voorzien van toilet, meterkast.
De woonkamer (ca. 8.15 * 3.92 m) met een fraaie parketvloer. De gesloten keuken (ca. 4.08 * 2.48 m) met tegelvloer is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling. Vanuit de keuken is er tevens toegang tot de provisiekelder (ca. 5.21 * 2.46 m) en de bijkeuken.
De ruime bijkeuken (ca. 3.04 * 2.48 m) met tegelvloer is voorzien van witgoed aansluitingen. Vanuit zowel de keuken, bijkeuken en woonkamer is er toegang tot de tuin.
De achtertuin is lang en smal en grotendeels betegeld, maar biedt veel mogelijkheden. Er staan tweede vrijstaande bergingen (ca. 2.76 * 2.39 m en 1.76 * 1.75 m). De tuin is ook van de achterzijde bereikbaar.

VERDIEPING 1:
Brede overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de zolder.
Badkamer (ca. 2.80 * 2.61 m) is volledig betegeld en voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel.
Slaapkamer 1 (ca. 3.97 * 3.19 m) met parketvloer.
Slaapkamer 2 (ca. 4.05 * 3.25 m) met parketvloer.
Slaapkamer 3 (ca. 2.61 * 2.21 m) met parketvloer.

VERDIEPING 2:
De ruime bergzolder (ca. 5.65 * 4.91 m) is bereikbaar via een vaste trap. De CV ketel is hier geplaatst. De ruimte is geschikt om een extra slaapkamer te creëren.

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 169.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1930
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Valderstraat 21
Plaats
Stein
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
139 m2
Inhoud
517 m3
Perceel oppervlakte
310 m2

Indeling

Verdiepingen
4
Aantal kamers
7
Aantal kamers
7
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
G
Energielabel einddatum
18 december 2020

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Zuid
Achterom
Ja
Lengte
3600 cm
Breedte
600 cm
Oppervlakte
216 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt