Stein – Belboomweg 17

6171 VE Stein

89 m2 woonoppervlakte 5 kamers
€ 150.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld! Karakteristieke 2-onder-1-kapwoning op een rustige locatie in Stein nabij alle voorname voorzieningen. Indeling: SOUTERRAIN: Kelderruimte (3.98 * 3.82 m), bereikbaar via de woonkamer. BEGANE GROND: De kleine hal aan de…

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

Karakteristieke 2-onder-1-kapwoning op een rustige locatie in Stein nabij alle voorname voorzieningen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Kelderruimte (3.98 * 3.82 m), bereikbaar via de woonkamer.

BEGANE GROND:
De kleine hal aan de voorzijde van de woning biedt toegang tot de woonkamer, slaapkamer en de trap opgang naar de bovenverdieping.
Aan de voorzijde van de woning ligt de slaapkamer (ca. 3.98 * 2.77 m) welke is voorzien van een nette parketvloer.
De woonkamer (ca. 4.14 * 3.98 m) is voorzien van vloerbedekking en biedt via een open deur doorgang toegang naar de keuken. De keuken (ca. 3.63 * 2.70 m) heeft een tegelvloer en houten wand- en plafond afwerking. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok.

Vanuit de keuken is er toegang tot de tweede hal achterin de woning met daaraan gelegen het toilet en de badkamer met wasruimte. Deze badkamer (ca. 2.09 * 1.70 m) is geheel betegeld en voorzien van een douche, wastafel en witgoed aansluitingen.

BUITEN:
Vanuit de hal aan de achterzijde is er toegang tot de tuin.
De tuin is onderhoudsvriendelijk. Het gezellige terras is voorzien van een keukenblok. Verder biedt de tuin een aansluitend terras, groot gazon, enige beplanting en een tuinberging (ca. 2.92 * 1.99 m).

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de kleine hal is er toegang tot de bovenverdieping met 2 slaapkamers, I (ca. 4.30 * 4.00 m) en II (ca. 4.00 * 3.85 m), de eerste is voorzien van een laminaatvloer en de tweede van vloerbedekking.

Via de grotere hal aan de achterzijde van de woning is via een vlizotrap de bergzolder met stookruimte bereikbaar.

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 150.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1929
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Belboomweg 17
Plaats
Stein
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
89 m2
Inhoud
440 m3
Perceel oppervlakte
650 m2

Indeling

Verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal kamers
5
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
G
Energielabel einddatum
14 januari 2020

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Zuid
Achterom
Ja
Lengte
4700 cm
Breedte
900 cm
Oppervlakte
423 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Matig tot redelijk
Onderhoud buiten
Matig tot redeljk

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt