Sittard – Vrangendael 58II

6137 BE Sittard

70 m2 woonoppervlakte 3 kamers
€ 132.500,- k.k.

Omschrijving

+ OP LOOPAFSTAND VAN STADSCENTRUM + GELEGEN AAN PARKJE + INSTAPKLAAR Dit keurig onderhouden (portiek)appartement met berging, is rustig gelegen in een kleinschalig appartementencomplex, nabij het stadscentrum van Sittard. Vanuit het appartement heeft men een prachtig uitzicht over het, aan de overzijde gelegen, parkje. Het appartement heeft de beschikking over maar liefst 2 balkons. Indeling…

+ OP LOOPAFSTAND VAN STADSCENTRUM
+ GELEGEN AAN PARKJE
+ INSTAPKLAAR

Dit keurig onderhouden (portiek)appartement met berging, is rustig gelegen in een kleinschalig appartementencomplex, nabij het stadscentrum van Sittard. Vanuit het appartement heeft men een prachtig uitzicht over het, aan de overzijde gelegen, parkje. Het appartement heeft de beschikking over maar liefst 2 balkons.

Indeling

Souterrain:
Berging, ca. 10 m2

Begane grond:
Verzorgde entree met bellentableau, brievenbussen en intercominstallatie.

Derde verdieping:
Portiek. Centraal trappenhuis. Entree appartement. Centrale hal, van waaruit beide slaapkamers, het separate toilet, de keuken en de woonkamer te bereiken zijn. De ruime, doorzon woonkamer beschikt over veel lichtinval en is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Het appartement beschikt over maar liefst 2 twee balkons, zowel op het Oosten, als op het Westen. De hoofdslaapkamer (ca 10 m2) is voorzien van muurkast, en biedt toegang tot een van de balkons. De tweede slaapkamer is ook voorzien van een muurkast en meet ca. 5 m2. De verzorgde keuken is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap. Badkamer is voorzien van douchecabine en wastafel.

+ Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
+ Rustige ligging dichtbij het centrum van Sittard
+ VVE bijdrage €125,00 per maand
+ VVE is financieel gezond en wordt professioneel beheerd

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 132.500,- k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Appartement
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1963
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Plat dak
Dak materialen
Bitumineuze Dakbedekking

Locatie

Adres
Vrangendael 58II
Plaats
Sittard
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
70 m2
Inhoud
220 m3

Indeling

Verdiepingen
2
Aantal kamers
3
Aantal kamers
3

Energie

Energieklasse
C
Energielabel einddatum
26 juni 2029

Buitenruimte

Achterom
Nee

Onderhoud

Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt