Roermond – Schuitenberg 8

6041 JJ Roermond

145 m2 woonoppervlakte 6 kamers
€ 375.000,- k.k.

Omschrijving

Schuitenberg 8, Roermond Wonen in het centrum van Roermond in karakteristiek statig stadspand- herenhuis- met atelier-/werkruimte ! Dit mooie verrassend (te moderniseren) statige stadspand – herenhuis is o.a. voorzien van authentieke ornamenten, een binnentuin, carport, overdekt terras en een karakteristieke royale schuur-/ atelier-/werkruimte van ca. 43m2 en is uitstekend gelegen op centrale locatie, midden in…

Schuitenberg 8, Roermond

Wonen in het centrum van Roermond in karakteristiek statig stadspand- herenhuis- met atelier-/werkruimte !

Dit mooie verrassend (te moderniseren) statige stadspand – herenhuis is o.a. voorzien van authentieke ornamenten,
een binnentuin, carport, overdekt terras en een karakteristieke royale schuur-/ atelier-/werkruimte van ca. 43m2 en is uitstekend gelegen op centrale locatie, midden in het centrum van Roermond, nabij alle winkelvoorzieningen !

Ideaal om wonen met werken te combineren.

De bestemming betreft centrum doeleinden 1, waaronder wonen met werken (met bedrijvigheid) o.a. detailhandel en dienstverlening zijn toegestaan (zie bestemmingsplanvoorschriften).

Overtuig u zelf en maak snel een afspraak voor een bezichtiging van deze unieke stadswoning !

Indeling:

Kelder: kelderruimte (ca. 11 m2).

Begane grond:
royale karakteristieke entree/hal voorzien van een authentieke harstenen tegelvloer en meterkast, toiletruimte, sfeervolle (woon-)/werkkamer voorzien van mooie hoge plafonds en een massieve visgraat parketvloer, woonkeuken voorzien tegelvloer en een eenvoudige keukenopstelling, toegang naar de binnentuin.

-Binnentuin met overdekt terras.

-Atelier-/werkruimte (ca. 34m2) gelegen in de achtertuin met houtkachel.

-Carport met afsluitbare poort.

Verdieping:

Via de mooie karakteristieke authentieke houten trapopgang komt met op de 1e en 2e verdieping:

1e verd.: overloop, zeer ruime overloop met mogelijkheid realiseren werk-/slaapkamer, 2 woon-/slaapkamers (ca. 21 en 7m2) waarvan een met een karakteristieke schouw, ruime badkamer met ligbad, douche, toilet, vaste wastafel en witgoedaansluiting, C.V.-ruimte met C.V.opstelling.

2e verd: via vaste trap naar zeer royale karakteristieke zolderruimte met houten balken dakspanten en mooie dakconstructie in het zicht, van maar liefs ca. 42m2 met slaapkamer-/ werkkamer en prima mogelijkheid realiseren extra slaapkamers of een mooie 2e atelier-/werkruimte.

Algemeen / bijzonderheden:
– Mooi karakteristiek te moderniseren stadspand in het centrum van Roermond met atelier-/werkruimte;
– Bouwjaar ca. 1887;
– Bestemming wonen en werken, inclusief detailhanden en dienstverlenende beroepen;
– Royale karakteristieke werkruimte-/atelierruimte van maar liefs ca. 43m2 (oude smidse werkplaats);
– Authentieke elementen en ornamenten;
– 3 tot 5 slaapkamers mogelijk;
– Vernieuwd dak inclusief geïsoleerde unidek dakplaten (ca. 1995);
– Grotendeels vernieuwde elektrische installatie (ca. 1995);
– Met binnen patiotuin, carport met afsluitbare poort (middels erfdienstbaarheid) en overdekt terras;
– Woonoppervlakte ca. 140m2
– Inhoud hoofdbouw: ca. 535m3 , inhoud werkplaats (ca.140m3)
– Perceel 160m2.

VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D?

( OP FUNDA: ZIE DE 3D LINK BIJ DE WONING )

De virtuele tour laat zien hoe je door de woning kunt lopen en alle ruimtes en kamers kun zien,
alsof je erzelf bent en doorheen loopt !

Algemeen:
* Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Aan eventuele fouten, onvolledige of onjuiste informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De verkopend makelaar aanvaardt echter geen aansprakelijkheid wegens eventuele fouten en onjuistheden. De verstrekte informatie is indicatief. Een bezichtiging van de woning of onroerende zaak geeft de beste indruk en kijk op zaken. U krijgt de gelegenheid om de te koop staande onroerende zaak te bezichtigen, te beoordelen en te onderzoeken zodat u zich zelf kan overtuigen.

De verkopend makelaar aanvaardt echter geen aansprakelijkheid wegens eventuele fouten en onjuistheden. De verstrekte informatie is indicatief. Een bezichtiging van de woning of onroerende zaak geeft de beste indruk en kijk op zaken. U krijgt de gelegenheid om de te koop staande onroerende zaak te bezichtigen, te beoordelen en te onderzoeken zodat u zich zelf kan overtuigen.

– Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

– Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;

– De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

– Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1887
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Schuitenberg 8
Plaats
Roermond
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
145 m2
Inhoud
675 m3
Perceel oppervlakte
160 m2

Indeling

Verdiepingen
4
Aantal kamers
6
Aantal kamers
6
Aantal badkamers
1

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Zuidwest
Achterom
Nee
Lengte
1000 cm
Breedte
750 cm
Oppervlakte
75 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt