Roermond – Prinses Beatrixstraat 19

6043 BK Roermond

104 m2 woonoppervlakte 6 kamers
€ 199.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld! Fraaie hoekwoning op een rustige locatie in Roermond nabij alle voorname voorzieningen. Indeling: SOUTTERAIN: Provisieruimte (ca. 5.09 * 1.76 m). BEGANE GROND: De entree met laminaatvloer met daaraan gelegen de…

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

Fraaie hoekwoning op een rustige locatie in Roermond nabij alle voorname voorzieningen.

Indeling:

SOUTTERAIN:
Provisieruimte (ca. 5.09 * 1.76 m).

BEGANE GROND:
De entree met laminaatvloer met daaraan gelegen de meterkast en het gemoderniseerde toilet en de trap naar de kelder.
De L-vormige woonkamer (ca. 6.41* 5.91 m) heeft eveneens een laminaatvloer. De gesloten keuken (ca. 3.78 * 2.05 m) is voorzien van een lichtere tegelvloer, heeft veel werkblad ruimte en is uiteraard voorzien van de de voorname apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin.

BUITEN:
De tuin is onderhoudsvrij en geheel betegeld en voorzien van een ruime terrasoverkapping. In de tuin bevindt zich een ruimte berging (ca. 7.72 * 1.99 m) welke is opgedeeld in 3 afzonderlijke ruimtes.

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop is er toegang tot de slaapkamers. De 4 slaapkamers, I (ca. 3.77 * 2.79 m) met ruime wandkast, II (ca. 2,79 * 2.75 m), III (ca. 3.78 * 2.19 m) en IV (ca, 3.77 * 2.00 m) zijn allen voorzien van een nette laminaatvloer. De geheel betegelde, gemoderniseerde badkamer (ca. 3.66 * 2.00 m) heeft een douche, tweede toilet, wastafel en witgoed aansluiting.

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 199.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1949
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Prinses Beatrixstraat 19
Plaats
Roermond
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
104 m2
Inhoud
383 m3
Perceel oppervlakte
218 m2

Indeling

Verdiepingen
3
Aantal kamers
6
Aantal kamers
6
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
F
Energielabel einddatum
19 maart 2020

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Oost
Achterom
Ja
Lengte
1100 cm
Breedte
1100 cm
Oppervlakte
121 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt