Herkenbosch – Reewoude 27

6075 NK Herkenbosch

62 m2 woonoppervlakte 4 kamers
€ 175.000,- k.k.

Omschrijving

VERKOCHT ! Reewoude 27, Herkenbosch Heerlijk Relax wonen in leuke halfvrijstaande bungalow in bosrijke omgeving te Herkenbosch ! Bent u op zoek naar een gelijkvloerse bungalow in een unieke en “groene” woonomgeving in alle rust en natuur dan is deze woning wellicht precies wat u bedoeld. Deze woning is gelegen in het park “Reewoude” te…

VERKOCHT !

Reewoude 27, Herkenbosch

Heerlijk Relax wonen in leuke halfvrijstaande bungalow in bosrijke omgeving te Herkenbosch !

Bent u op zoek naar een gelijkvloerse bungalow in een unieke en “groene” woonomgeving in alle rust en natuur dan is deze woning wellicht precies wat u bedoeld.

Deze woning is gelegen in het park “Reewoude” te Herkenbosch op een perceel van 391m2 en heeft een carport/overkapping en een buitenberging.

Moderniseringswerkzaamheden zijn van toepassing.

Alle basis voorzieningen zijn gelijkvloers gelegen waardoor de bungalow geschikt voor diverse doelgroepen (van jong tot oud!). De rustige en schitterende ligging in een bosrijke omgeving maken deze woning ideaal voor de natuurliefhebber en rustzoeker !!

Deze bungalow is voorzien van een nieuw plat dak in 2013 (woning) en 2018 (berging en carport/ overkapping.
Verder is deze woning gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing.

Maak bij interesse snel een afspraak voor een bezichtiging en overtuig u zelf !

Indeling:

Begane grond;
entree/ hal voorzien van tegelvloer, sfeervolle woonkamer (ca. 33m2) voorzien van tegelvloer met open haard, half open keuken (tegelvloer) met eenvoudige keukenopstelling en witgoedaansluiting, 2 slaapkamers (15m2 en 6m2).

Exterieur / tuin:

Overkapping / carport (ca. 38m2), buitenberging (ca. 8m2).
Ruime tuin (ca. 250m2).

Algemeen/ bijzonderheden:
– bouwjaar ca. 1969;
– bungalow, gelijkvloers wonen;
– met carport/overkapping en buitenberging;
– voorzien van dakisolatie en gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing;
– nieuw platdak in 2013 (bungalow), en 2018 (berging en carport/overkapping);
– 2 slaapkamers (ca. 15m2, 6m2) ;
– woonoppervlakte ca. 62 m2
– inhoud ca. 235 m3
– perceel 391m2.

Ligging:
Heerlijk rustige en schitterend gelegen in een bosrijke omgeving grenzend aan Nationaal Park de Meinweg, ideaal voor de natuurliefhebber en rustzoeker!! De gemeente Roerdalen, gelegen in Midden-Limburg, bestaat uit drie dorpen: Melick, Herkenbosch en Vlodrop. De drie dorpen zijn verbonden door de meanderende rivier de Roer. Melick en Herkenbosch liggen aan de rand van het Roerdal, Herkenbosch en Vlodrop liggen bij het Nationaal Park “de Meinweg”. Nationaal Park “de Meinweg” en het prachtige dal van de rivier de Roer maken een belangrijk onderdeel uit van de recreatieve en toeristische mogelijkheden in en rondom deze dorpen. In het in 1999 geopende Bezoekerscentrum De Meinweg kunt u zich op een leuke en interactieve manier laten informeren over de ontstaanswijze, de cultuurhistorie en de natuurwanden van De Meinweg en het Roerdal. Duitsland en België zijn dichtbij en de stad Roermond met al haar voorzieningen en watersportmogelijkheden ligt op een steenworp afstand.

VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D?

( OP FUNDA: ZIE DE 3D LINK BIJ DE WONING )

De virtuele tour laat zien hoe je door de woning kunt lopen en alle ruimtes en kamers kun zien,
alsof je erzelf bent en doorheen loopt !

Algemeen:
* Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Aan eventuele fouten, onvolledige of onjuiste informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De verkopend makelaar aanvaardt echter geen aansprakelijkheid wegens eventuele fouten en onjuistheden. De verstrekte informatie is indicatief. Een bezichtiging van de woning of onroerende zaak geeft de beste indruk en kijk op zaken. U krijgt de gelegenheid om de te koop staande onroerende zaak te bezichtigen, te beoordelen en te onderzoeken zodat u zich zelf kan overtuigen.

De verkopend makelaar aanvaardt echter geen aansprakelijkheid wegens eventuele fouten en onjuistheden. De verstrekte informatie is indicatief. Een bezichtiging van de woning of onroerende zaak geeft de beste indruk en kijk op zaken. U krijgt de gelegenheid om de te koop staande onroerende zaak te bezichtigen, te beoordelen en te onderzoeken zodat u zich zelf kan overtuigen.

– Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

– Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;

– De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

– Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 175.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1969
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Plat dak
Dak materialen
Bitumineuze Dakbedekking

Locatie

Adres
Reewoude 27
Plaats
Herkenbosch
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
62 m2
Inhoud
235 m3
Perceel oppervlakte
391 m2

Indeling

Verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
D
Energielabel einddatum
10 februari 2025

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Noordoost
Achterom
Nee
Lengte
3800 cm
Breedte
650 cm
Oppervlakte
247 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt