Geleen – Valderenstraat 66

6163 GG Geleen

106 m2 woonoppervlakte 6 kamers
€ 189.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld! Ruime 2-onder-1-kapwoning met garage… een echte opknapper met bijzonder veel potentie, op een rustige locatie in Lindenheuvel in Geleen op loopafstand van alle voorzieningen en een basisschool. Indeling: SOUTTERAIN: Provisieruimte…

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

Ruime 2-onder-1-kapwoning met garage… een echte opknapper met bijzonder veel potentie, op een rustige locatie in Lindenheuvel in Geleen op loopafstand van alle voorzieningen en een basisschool.

Indeling:

SOUTTERAIN:
Provisieruimte (ca. 2.98 * 2.01 m).

BEGANE GROND:
De entree met vloerbedekking met daaraan gelegen de meterkast, het toilet en biedt toegang tot de woonkamer en de gesloten keuken.
De woonkamer (ca. 6.67* 3.77 m) heeft een lichte vloerbedekking, welke doorloopt naar de ruime eetkamer, gelegen in de aanbouw (ca. 5.59 * 4.25 m) aan de achterzijde. De aanbouw heeft veel natuurlijk lichtinval en biedt toegang tot de tuin. De gesloten keuken (ca. 2.93 * 2.66 m) is voorzien van linoleum, heeft een eenvoudige keukenopstelling en een doorgang naar de eetkamer. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin en tevens de hal waaraan de toilet en de badkamer zijn gelegen.

BUITEN:
De achtertuin is netjes met een ruim terras en diverse beplanting. Voor de woning ligt een net gazon en de ruime oprit loopt langs de woning naar de garage (ca. 6.18 * 2.80 m) met een aangrenzende berging (ca. 2.55 * 2.04 m).

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop is er toegang tot de slaapkamers en badkamer. De 3 slaapkamers, I (ca. 3.68 * 2.84 m) met een wastafel en balkon (ca. 3.62 * 1.05 m), II (ca. 3.68 * 3.11 m) en III (ca. 2.88 * 2.60 m), zijn allen voorzien van vloerbedekking. De geheel betegelde badkamer (ca. 2.13 * 1.19 m) heeft een douche en wastafel.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare bergzolder (ca. 5.78 * 2.82 m).

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 189.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1955
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Valderenstraat 66
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
106 m2
Inhoud
444 m3
Perceel oppervlakte
368 m2

Indeling

Verdiepingen
4
Aantal kamers
6
Aantal kamers
6
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
F
Energielabel einddatum
4 april 2020

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Noordoost
Achterom
Ja
Lengte
1100 cm
Breedte
600 cm
Oppervlakte
66 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt