Geleen – Rijksweg Zuid 239

6161 BM Geleen

130 m2 woonoppervlakte 6 kamers
€ 200.000,- k.k.

Omschrijving

Slimmer kopen. Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule. Kopen zonder kosten. Kopen zonder eigen vermogen. Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen! Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar. Ruime 2-onder-1-kapwoning op een centrale locatie in Geleen. Nabij het centrum en alle voorname voorzieningen. Tevens gunstig gelegen…

Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Ruime 2-onder-1-kapwoning op een centrale locatie in Geleen. Nabij het centrum en alle voorname voorzieningen. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Provisiekelder (4.77 * 1.98 m).

BEGANE GROND:
De entree met daaraan gelegen de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Vanuit de entree is er toegang tot de woonkamer (ca. 7.91 * 3.75 m) en deur naar de keuken.
De gesloten keuken (ca. 4.26 * 2.20 m) met een lichte afwerking en alle voorname apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder en de berging.
De berging (ca. 7.15 * 3.37 m) is ruim en hier is al een start gemaakt met renovatie werkzaamheden. Deze kan dus naar eigen wenst worden afgerond.

BUITEN:
De achtertuin is tevens via het pad naast de woning worden bereikt en wordt afgesloten met een poort. Achter de woning is een zeer ruime overkapping gerealiseerd met ruimte voor een lichtkoepel. Deze moet echter wel nog geplaatst worden. Het achterste gedeelte van de tuin behoeft wat onderhoud, maar kan met minimale werkzaamheden al gebruiksklaar gemaakt worden.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer (ca. 2.96 * 2.26 m) is geheel betegeld en voorzien van een toilet, douche en wastafel. De slaapkamers, I (ca. 3.94 * 3.87 m) en II (ca. 4.08 * 3.54 m). Echter een van de slaapkamers behoeft nog afwerking van het plafond.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare zolderkamer (ca. 5.95 * 5.85 m) met bergruimte. Deze ruimte biedt veel potentie, maar moet nog grotendeels afgewerkt worden.

DERDE VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare bergvliering.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 200.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1930
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Rijksweg Zuid 239
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
130 m2
Inhoud
580 m3
Perceel oppervlakte
264 m2

Indeling

Verdiepingen
5
Aantal kamers
6
Aantal kamers
6
Aantal badkamers
1

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Zuidoost
Achterom
Ja
Lengte
1550 cm
Breedte
750 cm
Oppervlakte
116 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Matig tot redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt