Geleen – Rijksweg Noord 1E-II

6162 AA Geleen

51 m2 woonoppervlakte 2 kamers
€ 137.500,- k.k.

Omschrijving

Slimmer kopen. Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule. Kopen zonder kosten. Kopen zonder eigen vermogen. Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen! Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar. Volledig in 2021 gemoderniseerd en instapklaar appartement op de tweede verdieping, gelegen in het centrum van Geleen. Op…

Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Volledig in 2021 gemoderniseerd en instapklaar appartement op de tweede verdieping, gelegen in het centrum van Geleen. Op loopafstand van al voorname voorzieningen en nabij het stadspark, tevens gunstig gelegen ten opzichte van diverse grote verbindingswegen.

Indeling:

BEGANE GROND:
Hal met brievenbussen, trappenhuis en de lift.

2de VERDIEPING:
Het gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer. De entree met meterkast.
Vanuit de entree is direct rechts toegang tot de slaapkamer (ca. 3.81 * 3.08 m). Daarna volgt de moderne badkamer (ca. 3.00 * 1.83 m) welke geheel is betegeld met een accent muur en is voorzien van een douche, wastafel met meubel en toilet.

De woonkamer (ca. 5.61 * 4.20 m) is ruim en biedt toegang tot het balkon. De keuken in de open woonruimte heeft een nette, hoogglans witte afwerking met donker werkblad en is voorzien van alle voornaamste apparatuur.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 137.500,- k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Appartement
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1976
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Plat dak
Dak materialen
Bitumineuze Dakbedekking

Locatie

Adres
Rijksweg Noord 1E-II
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
51 m2
Inhoud
162 m3

Indeling

Verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal kamers
2
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
E
Energielabel einddatum
12 mei 2027

Buitenruimte

Achterom
Nee

Onderhoud

Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt