Geleen – Resedastraat 14

6163 TP Geleen

106 m2 woonoppervlakte 6 kamers
€ 169.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld! Hoekwoning met veel potentie veel externe bergruimte op een rustige locatie in Lindenheuvel in Geleen, in de nabijheid van alle voorname voorzieningen en een basisschool. Indeling: SOUTERRAIN: Provisiekelder (ca. 3.47…

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

Hoekwoning met veel potentie veel externe bergruimte op een rustige locatie in Lindenheuvel in Geleen, in de nabijheid van alle voorname voorzieningen en een basisschool.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Provisiekelder (ca. 3.47 * 2.14 m).

BEGANE GROND:
De entree met tegelvloer met daaraan gelegen de meterkast, het toilet, toegang tot de kelder en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Je komt binnen in de keuken. De open keuken (ca. 3.18 * 2.15 m) heeft een nette, lichte afwerking en is voorzien van alle voorname apparatuur. De ruime woonkamer (ca. 6.62 * 3.76 m) met vloerbedekking en heeft een doorgang naar de aanbouw.
De aanbouw (5.40 * 2.66 m) met tegelvloer is voorzien openslaande deuren welke toegang bieden tot de tuin.
Alle ruimtes hebben elementen van hout op de wanden en bijzondere plafond afwerking.

BUITEN:
De tuin is heel is onderhoudsvriendelijk. De tuin is voorzien een ruim terras en enige beplanting achterin. Vanuit de tuin is er toegang tot de bijkeuken (ca. 3.83 * 2.45 m). Daarachter gelegen is de schuur (ca. 3.90 * 2.61 m). Achter in de tuin is ligt de vrijstaande garage (ca. 7.16 * 3.26 m) met aangebouwd schuurtje (ca. 3.41 * 1.31 m).
Naast de woning ligt oprit en de achtertuin wordt afgesloten door een poort.

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop is er toegang tot de 3 slaapkamers, I (ca. 3.77 * 2.97 m), II (ca. 3.55 * 3.04 m) en III (ca. 2.89 * 2.52 m) met wandkast, allen zijn voorzien van vloerbedekking. De badkamer (ca. 2.17 * 1.20 m) is geheel betegeld en voorzien van een douche en wastafel.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare zoldervliering (ca. 6.06 * 2.53 m) met de opstelling van de CV-installatie.

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 169.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1950
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Resedastraat 14
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
106 m2
Inhoud
453 m3
Perceel oppervlakte
325 m2

Indeling

Verdiepingen
4
Aantal kamers
6
Aantal kamers
6
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
F
Energielabel einddatum
19 november 2025

Buitenruimte

Achterom
Nee

Onderhoud

Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt