Geleen – Michaelstraat 10

6163 HW Geleen

116 m2 woonoppervlakte 7 kamers
€ 150.000,- k.k.

Omschrijving

Slimmer kopen. Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule. Kopen zonder kosten. Kopen zonder eigen vermogen. Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen! Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar. Gezellige tussenwoning met aanbouw op een rustige locatie in Geleen, Lindenheuvel. Op loopafstand van alle voorname voorzieningen en…

Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Gezellige tussenwoning met aanbouw op een rustige locatie in Geleen, Lindenheuvel. Op loopafstand van alle voorname voorzieningen en een basisschool en tevens gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Provisiekelder (3.43 * 2.13 m) met geheel betegeld is.

BEGANE GROND:
De entree met tegelvloer met daaraan gelegen de meterkast, het toilet en de de trapopgang naar de eerste verdieping toegang naar de kelder.
Vanuit de entree is er toegang tot de open keuken (ca. 3.09 * 2.05 m) heeft een nette tegelvloer welke doorloopt naar woonkamer. De keuken heeft een houten afwerking en is voorzien van de voornaamste apparatuur. De woonkamer is voorzien van een bijzonder, rond galzen wandelement, welke eveneens zichtbaar is in de entree. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken in de aanbouw (ca. 4.34 * 2.60 m) met tegelvloer, verwarming en een lichtkoepel. Achter de bijkeuken is de ruime berging (ca. 3.67 * 2.60 m) gelegen. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin.

BUITEN:
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk met een ruim (deels) overdekt terras en enige beplanting. Achter de berging is een tweede overkapping gerealiseerd. De tuin is achterom bereikbaar en wordt afgesloten met een stevige poort.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot de badkamer en de drie slaapkamers. De badkamer (ca. 2.11 * 1.80 m) is geheel betegeld en voorzien van een douche en wastafel. De slaapkamers, I (ca. 3.86 * 2.97 m), II (ca. 3.57 * 3.17 m) en III (ca. 2.80 * 2.55 m) met wandkast, zijn allen voorzien van karakteristieke parketvloeren.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap bereikbare zolder (ca. 6.07 * 4.50 m) met CV-opstelling en veel bergruimte onder de schuinte van het dak.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 150.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1958
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Michaelstraat 10
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
116 m2
Inhoud
414 m3
Perceel oppervlakte
167 m2

Indeling

Verdiepingen
4
Aantal kamers
7
Aantal kamers
7
Aantal badkamers
1

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Noordoost
Achterom
Ja
Lengte
1296 cm
Breedte
657 cm
Oppervlakte
85 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt