Geleen – Lindenlaan 24

6163 AZ Geleen

110 m2 woonoppervlakte 5 kamers
€ 169.000,- k.k.

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld! Tussenwoning in de gezellige woonwijk Lindenheuvel in Geleen, op loopafstand van een park en basisschool en in de nabijheid van alle voorname voorzieningen en verbindingswegen. Indeling: SOUTERRAIN: Provisiekelder (ca. 2.66…

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

Tussenwoning in de gezellige woonwijk Lindenheuvel in Geleen, op loopafstand van een park en basisschool en in de nabijheid van alle voorname voorzieningen en verbindingswegen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Provisiekelder (ca. 2.66 * 1.91 m).

BEGANE GROND:
Entree met daaraan gelegen de meterkast en de toegang tot de kelder en de trapopgang naar de eerste verdieping.
De L-vormige woonkamer (ca. 4.61 * 3.60 m + 2.60 * 2.49) met nette tegelvloer met open doorgang naar de aanbouw. De aanbouw (ca. 6.99 * 2.88 m) heeft een lichtkoepel en biedt toegang tot de tuin. In de aanbouw ligt de open keuken en de badkamer. De keuken (ca. 3.21 * 2.28 m) heeft een hoekopstelling en is voorzien alle de voorname apparatuur. De badkamer (ca. 2.55 * 2.28 m) is geheel betegeld en fraai afgewerkt met een hoekbad en dubbele wastafel.
Vanuit de badkamer is er toegang tot de wasruimte (ca. 1.04 * 1.04 m) met de opstelling van de CV-installatie.

BUITEN:
De tuin is voorzien een overdekt terras en diverse beplanting. In de tuin ligging twee bergingen, I (ca. 2.70 * 2.28 m) en II (ca. 1.86 * 2.28 m) en een tuinkas (ca. 2.45 * 1.85 m).

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop is er toegang tot de 2 slaapkamers, I (ca. 4.61 * 2.71 m) met een nette laminaatvloer en II (ca. 3.58 * 2.69 m) met vloerbedekking.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare bergzolder (ca. 4.61 * 3.06 m).

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 169.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1947
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Lindenlaan 24
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
110 m2
Inhoud
367 m3
Perceel oppervlakte
215 m2

Indeling

Verdiepingen
4
Aantal kamers
5
Aantal kamers
5
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
E
Energielabel einddatum
27 augustus 2020

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Oost
Achterom
Ja
Lengte
3600 cm
Breedte
500 cm
Oppervlakte
180 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt