Geleen – Leliensingel 36

6163 CN Geleen

76 m2 woonoppervlakte 5 kamers
€ 139.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld! Tussenwoning met diepe tuin op een rustige locatie in Lindenheuvel, in Geleen, nabij alle voorname voorzieningen en onder andere een basisschool. Indeling: SOUTTERAIN: Provisieruimte (ca. 4.60 * 4.23 m). BEGANE…

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

Tussenwoning met diepe tuin op een rustige locatie in Lindenheuvel, in Geleen, nabij alle voorname voorzieningen en onder andere een basisschool.

Indeling:

SOUTTERAIN:
Provisieruimte (ca. 4.60 * 4.23 m).

BEGANE GROND:
De entree met vloerbedekking en met daaraan de meterkast en gelegen de trapopgang naar de eerste verdieping.
De woonkamer (ca. 6.50 * 3.63 m) heeft een laminaatvloer en een enkele wand en het plafond met hout afgewerkt. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken en de kelder. De open keuken (ca. 3.41 * 2.47 m) heeft een lamoinaatvloer, een nette, lichte afwerking en is voorzien van alle voorname apparatuur. Een schuifpui biedt toegang tot de tuin. Van de keuken is er tevens toegang tot de hal met daaraan gelegen het toilet en de badkamer. De geheel betegelde badkamer (ca. 2.33 * 2.03 m) heeft een wastafel en ligbad. Vanuit de tuin is de aangebouwde berging bereikbaar (ca. 2.23 * 2.03 m).

BUITEN:
De achtertuin is zeer diep en is voorzien van een terras, gazon en diverse beplanting en is eveneens toegankelijk via een poort helemaal achter door. Achter in de tuin ligt een stenen berging. De voortuin is geheel bestraat.

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop is er toegang tot de drie slaapkamers. De 3 slaapkamers, I (ca. 4.57 * 2.04 m), II (ca. 4.35 * 2.16 m) en III (ca. 2.29 * 2.10 m), zijn allen voorzien van nette laminaatvloeren.

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 139.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1927
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Leliensingel 36
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
76 m2
Inhoud
317 m3
Perceel oppervlakte
281 m2

Indeling

Verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal kamers
5
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
F
Energielabel einddatum
3 juni 2020

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
West
Achterom
Ja
Lengte
3200 cm
Breedte
500 cm
Oppervlakte
160 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt