Geleen – Irisstraat 7a

6163 GH Geleen

148 m2 woonoppervlakte 7 kamers
€ 250.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld! Instapklare vrijstaande bungalow op een rustige locatie in Lindenheuvel in Geleen nabij alle voorname voorzieningen. Indeling: BEGANE GROND: De entree met siergrind vloer met daaraan gelegen de meterkast. De woonkamer…

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

Instapklare vrijstaande bungalow op een rustige locatie in Lindenheuvel in Geleen nabij alle voorname voorzieningen.

Indeling:

BEGANE GROND:
De entree met siergrind vloer met daaraan gelegen de meterkast.
De woonkamer (ca. 6.38 * 5.24 m) heeft een donkere siergrind vloer en een karakteristieke schouw met kachel. Alle ruimtes in de woning zijn voorzien van dezelfde vloer. De open keuken (ca. 5.24 * 3.17 m) is voorzien van de voorname apparatuur.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot een kleine hal waaraan 3 slaapkamers zijn gelegen, I (ca. 3.52 * 3.02 m), II (ca. 3.27 * 2.48 m) en III (ca. 2.23 * 1.76 m).

De keuken biedt toegang tot een tweede hal met daaraan gelegen de badkamer en twee grote slaapkamers. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een hoekbad, douche en een wastafel met meubel. Slaapkamer IV (ca. 6.62 * 3.29 m) biedt toegang tot de tuin en de cv ruimte en als laatste is daar slaapkamer V (ca. 4.47 * 4.31 m).

BUITEN:
De tuin is onderhoudsvrij, deze is geheel bestraat en is een overkapping gecreëerd tussen de woning en de berging. De zeer ruime berging (ca. 12.46 * 2.76 m) is voorzien van een kunststof vloer en een klein keukenblokje. De berging is eveneens bereikbaar vanaf de oprit aan de voorzijde van de woning.

Bijzonderheden;
HR ketel van 2012
Isolatie Dubbel Glas

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 250.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1965
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Plat dak
Dak materialen
Bitumineuze Dakbedekking

Locatie

Adres
Irisstraat 7a
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
148 m2
Inhoud
679 m3
Perceel oppervlakte
524 m2

Indeling

Verdiepingen
1
Aantal kamers
7
Aantal kamers
7
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
C
Energielabel einddatum
25 december 2019

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
West
Achterom
Ja
Lengte
2000 cm
Breedte
1300 cm
Oppervlakte
260 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt