Geleen – Hyacinthenlaan 6

6163 BK Geleen

78 m2 woonoppervlakte 6 kamers
€ 150.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen. Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule. Kopen zonder kosten. Kopen zonder eigen vermogen. Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen! Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar. Fraaie tussenwoning op een rustige locatie in Lindenheuvel, in Geleen, op loopafstand van alle voorname voorzieningen, een basisschool…

Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Fraaie tussenwoning op een rustige locatie in Lindenheuvel, in Geleen, op loopafstand van alle voorname voorzieningen, een basisschool en een fraai park.

Indeling:

SOUTTERAIN:
Provisieruimte (ca. 4.59 * 2.03 m).

BEGANE GROND:
De entree met tegelvloer met daaraan gelegen de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Vanuit de entree komt men binnen in de woonkamer (ca. 6.57 * 3.27 m) met een bijzonder mooie parketvloer. Vanuit de kamer is er toegang tot wasruimte met trap naar de kelder. De open keuken (ca. 3.51 * 3.45 m) heeft een tegelvloer, houten afwerking en is voorzien van de voornaamste apparatuur. De schuifpui achterin de keuken biedt toegang tot de tuin. Vanuit de keuken is er eveneens toegang tot het portaal met daaraan gelegen het aparte toilet en de badkamer (ca. 1.96 * 1.40 m). De badkamer deze is geheel betegeld en voorzien van een douche en een dubbele wastafel met meubel.

BUITEN:
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk en geheel bestraat. Er is er aangebouwde stenen tuinberging aanwezig (ca. 3.51 * 1.59 m).

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop is er toegang tot de 3 slaapkamers, I (ca. 4.59 * 3.14 m) met laminaatvloer, II (ca. 3.32 * 2.13 m) met linoleum en III (ca. 2.34 * 2.14 m) eveneens met laminaatvloer.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare zoldervliering (ca. 4.59 * 3.98 m) en extra bergruimte onder de schuinte van het dak.

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 150.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1930
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Hyacinthenlaan 6
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
78 m2
Inhoud
319 m3
Perceel oppervlakte
123 m2

Indeling

Verdiepingen
4
Aantal kamers
6
Aantal kamers
6
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
F
Energielabel einddatum
12 oktober 2020

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Noordoost
Achterom
Ja
Lengte
1045 cm
Breedte
505 cm
Oppervlakte
53 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Aanvraagformulier

    Kaart

    In de buurt