Geleen – Hyacinthenlaan 55

6163 BJ Geleen

88 m2 woonoppervlakte 5 kamers
€ 200.000,- v.o.n.

Omschrijving

Slimmer kopen. Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule. Kopen zonder kosten. Kopen zonder eigen vermogen. Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen! Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar. Te moderniseren 2-onder-1-kapwoning op een rustige locatie in Lindenheuvel, in Geleen, op loopafstand van alle voorname voorzieningen en…

Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Te moderniseren 2-onder-1-kapwoning op een rustige locatie in Lindenheuvel, in Geleen, op loopafstand van alle voorname voorzieningen en een basisschool.

Indeling:

SOUTTERAIN:
Provisieruimte (ca. 3.60 * 2.68 m).

BEGANE GROND:
De entree met tegelvloer met daaraan gelegen de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de kelder. Daarnaast is aan de hal de kleine badkamer (ca. 1.42 * 0.88 m) gelegen met douche en kleine wastafel.
Vanuit de entree komt men binnen in de keuken (ca. 3.54 * 3.43 m) met tegelvloer, witte afwerking en deze is voorzien van de voornaamste apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin en woonkamer.
De woonkamer (ca. 6.27 * 3.62 m) heeft een mooie houten vloer.

BUITEN:
De achtertuin is behoeft enig onderhoud en verdere afwerking. Op dit moment is de tuin grotendeels betegeld. In de tuin ligt een ruime vrijstaande garage/werkplaats (ca. 9.48 * 3.31 m). Tevens zijn er twee stenen tuinbergingen aanwezig (ca. 6.81 * 4.80 m & 6.33 * 3.12 m) en een tuinkas (ca. 8.55 * 3.04 m). De voortuin is eenvoudig aangelegd met kiezel en de oprit naast de woning biedt ruimte voor meerdere voertuigen.

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop met bergkast is er toegang tot 3 slaapkamers. Slaapkamer I (ca. 4.40 * 3.56 m) is voorzien van een laminaatvloer en II (ca. 3.61 * 3.25 m) en III (ca. 2.92 * 2.62 m) zijn beide voorzien van vloerbedekking.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare zoldervliering (ca. 6.92 * 4.00 m) met bergruimte onder de schuinte van het dak.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 200.000,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1947
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Hyacinthenlaan 55
Plaats
Geleen
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
88 m2
Inhoud
340 m3
Perceel oppervlakte
790 m2

Indeling

Verdiepingen
4
Aantal kamers
5
Aantal kamers
5
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
F
Energielabel einddatum
17 november 2020

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Zuid
Achterom
Ja
Lengte
4700 cm
Breedte
1336 cm
Oppervlakte
628 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Neem contact op

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
+31 (0)88 - 205 76 00

Kaart

In de buurt